Skijanje
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- LlullSergio
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
Re: Skijanje
Dobra druga vožnja za Henrika, mogao bi dosta napredovati iako su razlike velike.
Vratolomski bodovi za amera
Vratolomski bodovi za amera

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
jeli ovaj von grünigen nešto brki michaelu?
- branimir85
- Kontakt:
Brko mu je stari

Jedan od najbolji veleslalomaša All time.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
ok. jedan od onih koji pretendiraju na drugo mjesto, stenmark je tu untouchable
nego jeko ovaj popov, nikad čuo. od bugara znam samo za popangelova,ne znam da su imali još nekoga
nego jeko ovaj popov, nikad čuo. od bugara znam samo za popangelova,ne znam da su imali još nekoga
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Al Popov metar i zilet, a poslije onaj dvometras bio 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ko bol i bogues 

- legenda reala
- Kontakt:
Kakvi uslovi u Chamonix-u katastrofa.
Znao sam Kristofersen jedino moze nesto, jer ce on ici na glavu pa sta bude
Znao sam Kristofersen jedino moze nesto, jer ce on ici na glavu pa sta bude
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
bravo henrik!
snijeg je bio grozan, samo su se henrik i onaj dvometraš snašli na ovoj pisti.
nego jedno pitanje ua stručnjake, zašto se ovo zove kandahar? riječ kandahar sam čuo i za garmiš i za st. anton .... u pitanju je ustvari grad u avganistanu
zna li ko 

nego jedno pitanje ua stručnjake, zašto se ovo zove kandahar? riječ kandahar sam čuo i za garmiš i za st. anton .... u pitanju je ustvari grad u avganistanu

- branimir85
- Kontakt:
Da raspalo se sve u drugoj, sjajno je Henrik to izvukao
A Kandhar ti je jedna od najvažniji utrka za skijanje, sad ne znam točno, ali znam da je prije osnivanja Svjetskog kupa to bila uz OI najvažnija utrka.
Kandahar je neki osnivač ili tako nešto, trebalo bi malo bolje provjeriti.
A Kandhar ti je jedna od najvažniji utrka za skijanje, sad ne znam točno, ali znam da je prije osnivanja Svjetskog kupa to bila uz OI najvažnija utrka.
Kandahar je neki osnivač ili tako nešto, trebalo bi malo bolje provjeriti.
ok, to treba obavezno izguglati
henrik kaže nema skije za led, za sve ostale uslove ima. neznam koliko je to pametno izjaviti direkt u kameru, rossignol se tome sigurno jako “obradovao”. kaže dogodine će mjesec dana prije sezone na led na testiranje skija, dogodine je “važno takmičenje”
henrik kaže nema skije za led, za sve ostale uslove ima. neznam koliko je to pametno izjaviti direkt u kameru, rossignol se tome sigurno jako “obradovao”. kaže dogodine će mjesec dana prije sezone na led na testiranje skija, dogodine je “važno takmičenje”

ok, ovdje sve piše. to fakat nisam znao!
https://en.wikipedia.org/wiki/Arlberg-Kandahar
Frederick Sleigh Roberts, Earl of Kandahar

Frederick Sleigh Roberts, Earl of Kandahar

- branimir85
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:39ok, ovdje sve piše. to fakat nisam znao!
Frederick Sleigh Roberts, Earl of Kandahar![]()
![]()
![]()

Evo Goggia se ozlijedila na treningu i sezona je završena za nju. Baš šteta jer sigurno je bila glavni favorit za zlato u spustu na SP. Valjda uzme mali globus u spust jer ima veliku prednost.
A gledaj Lare Gut, mic po mic i druga u ukupnom poretku, nečujno se ušuljala

da, slomila nogu dok je livadarila pored staze. šteta. odmah se sjetim kad je bojan livadario po kalgariju i spuco u stub. profesionalnim skijašima očito treba zabraniti normalno skijanje 

- branimir85
- Kontakt:
Sutra počinje SP u Cortinu, prve medalje se dijele u Ž kombinaciji.
- branimir85
- Kontakt:
Već drugi dan vrijeme otkazuje utrke,otkazan Ž Super G, sad treba pronaći slobodne dane u programu jer i sutra vrijeme prijeti da se M kombinacija otkaže.
Valjda se smiluju bogovi vremena
Valjda se smiluju bogovi vremena

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Valjda po prognozi još sutra loše vrijeme ali ko zna. Danas magla nepremostiva prepreka.branimir85 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 14:46Već drugi dan vrijeme otkazuje utrke,otkazan Ž Super G, sad treba pronaći slobodne dane u programu jer i sutra vrijeme prijeti da se M kombinacija otkaže.
Valjda se smiluju bogovi vremena![]()
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Sutra bez utrka, i muški i ženski superveleslalom u četvrtak.
- branimir85
- Kontakt:
Napokon prekrasan dan, prekrasna staza... I LGB na njoj 
Ovo je bilo možda za zlato.

Ovo je bilo možda za zlato.
eto neće elvedina bit zadnja
ako neko može naći intervju schiffrin na ORFu obavezno pogledati, megacool. ukratko, svi su svakako mislili da lara gut treba da pobijedi elem sve u najboljem redu
prvi puta odavno da je shifftin ovako opušteno djelovala!
lara gut kaže da je na puno mjesta mislila da nije odvezla kako treba ali to je vjerovatno bilo do snijega

ako neko može naći intervju schiffrin na ORFu obavezno pogledati, megacool. ukratko, svi su svakako mislili da lara gut treba da pobijedi elem sve u najboljem redu

lara gut kaže da je na puno mjesta mislila da nije odvezla kako treba ali to je vjerovatno bilo do snijega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.