Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam isto navijac Sar al jaro moj malo si zaosto ako mislis daje Sar bolji klub od Osijeka.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:58E čuj Osijek svega mi. Pa ako mu je Osijek atraktivniji, odma nek raskinu ugovor i nek ide. To je taj mentalitet šampionski. Ideš u klub gdje ćeš se boriti za evropu, mjesto ti nije sigurno među 18 igrača, umjesto da igraš LP i boriš se za titulu. Al svakom ono njegovo.
Samo su u parama ispred njima treba 10 i vise godina ovim tempom da budu velicina kluba kao Sarajevo ...mi igrali sa Unitedom za njih niko cuo nije ...Juventud je napisao/la: ↑26 jan 2021, 20:52Ja sam isto navijac Sar al jaro moj malo si zaosto ako mislis daje Sar bolji klub od Osijeka.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:58E čuj Osijek svega mi. Pa ako mu je Osijek atraktivniji, odma nek raskinu ugovor i nek ide. To je taj mentalitet šampionski. Ideš u klub gdje ćeš se boriti za evropu, mjesto ti nije sigurno među 18 igrača, umjesto da igraš LP i boriš se za titulu. Al svakom ono njegovo.
U svemu su ispred nas realno i svaki nas igrac bi tamo iso budi realan pogledaj oko sebe
Ma teško da će iko gledat stream s priprema da se navuče, realno. Dođeš na tekmu sa Celticom, Atalantom, Borussijom, Levskim, Helsinborgom... I na licu mjesta te ponese atmosfera i sve, pa se navučeš. Ove prijateljske i gledaju samo okorjeli navijači.Evander je napisao/la: ↑26 jan 2021, 19:35Apsulutno tacno. Onaj koga zanima Sarajevo i ove nebitne utakmice, taj se vec uclanio i to nije uradio radi nekih beneficija.
Klub se mora otvoriti prema novim simpatizerima, kasnijim navijacima, privuci ih otvorenoscu, ne nekim rigoroznim kriterijima.
Mozda bi kakvo dijete sad i pogledalo strim i navuklo se i postalo clan kluba za par godina.
Ne lupaj paša sve ga ti. Po finansijama i infrastrukturi i to zahvaljujući gradu Osijeku i državi.Juventud je napisao/la: ↑26 jan 2021, 20:52Ja sam isto navijac Sar al jaro moj malo si zaosto ako mislis daje Sar bolji klub od Osijeka.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:58E čuj Osijek svega mi. Pa ako mu je Osijek atraktivniji, odma nek raskinu ugovor i nek ide. To je taj mentalitet šampionski. Ideš u klub gdje ćeš se boriti za evropu, mjesto ti nije sigurno među 18 igrača, umjesto da igraš LP i boriš se za titulu. Al svakom ono njegovo.
U svemu su ispred nas realno i svaki nas igrac bi tamo iso budi realan pogledaj oko sebe
I nama je malo falilo da se ugasimo u vise navrata... kakva je to prica, jeste li vi ljudi(djeco) realni... citate li uopste, pratite li! Osijek ce naredne godine ako ne vec i ove biti prvak i igrati LP zahvaljujuci madjarima...Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:28Ne lupaj paša sve ga ti. Po finansijama i infrastrukturi i to zahvaljujući gradu Osijeku i državi.Juventud je napisao/la: ↑26 jan 2021, 20:52Ja sam isto navijac Sar al jaro moj malo si zaosto ako mislis daje Sar bolji klub od Osijeka.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:58E čuj Osijek svega mi. Pa ako mu je Osijek atraktivniji, odma nek raskinu ugovor i nek ide. To je taj mentalitet šampionski. Ideš u klub gdje ćeš se boriti za evropu, mjesto ti nije sigurno među 18 igrača, umjesto da igraš LP i boriš se za titulu. Al svakom ono njegovo.
Oni se zamalo nisu ugasili prije par godina, borili se za opstanak.
Kako vam je uvijek tuđe bolje od vašeg iako je činjenice govore. Luzerski mentalitet.
Ja ga ne bi pustio za male pare, uzeli smo ga pislije povrede, kada niko nije htio rizikovati. Igrao je dobro, neka plate dobro. Ako se buni, onda tribine.joker90 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:48U modernom fudbalu su samo šoldi bitni, to je realnost. Kao da Miličevića ili nekog drugog fudbalera boli briga za našu historiju, United, Papeta i Haseta. Vrijediš mu onoliko koliko mu puniš bankovni račun na kraju mjeseca, a realnost je da Osijek puni trenutno bankovne račune mnogo bolje nego mi. Tako da ako zapnu za Miličevića, na nama je da tražimo drugog stopera.
To što smo mi veći klub, može nam jedino u navijačkim prepucavanjima dobro doći ako se kad s nekim iz Osijeka budemo p.ičkarali.
Uvijek ,sity plasticni klub sa milijardama i opet corak nikada za 200 godina nece postici sta je forest ...bumo vidjel taj bum ..
Znam samo da nam je prebitan igrač i nosioc odbrane, on ako ode, po mom nekom mišljenju teže ga je nadoknaditi nego Tatara, Fanima i ove ostale koji se spominju kao mogući odlasci. Da mogu birati ko da produži s nama od ovih sa pola godine ugovora, bez razmišljanja bih njega uzeo.fks74 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:52Ja ga ne bi pustio za male pare, uzeli smo ga pislije povrede, kada niko nije htio rizikovati. Igrao je dobro, neka plate dobro. Ako se buni, onda tribine.joker90 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:48U modernom fudbalu su samo šoldi bitni, to je realnost. Kao da Miličevića ili nekog drugog fudbalera boli briga za našu historiju, United, Papeta i Haseta. Vrijediš mu onoliko koliko mu puniš bankovni račun na kraju mjeseca, a realnost je da Osijek puni trenutno bankovne račune mnogo bolje nego mi. Tako da ako zapnu za Miličevića, na nama je da tražimo drugog stopera.
To što smo mi veći klub, može nam jedino u navijačkim prepucavanjima dobro doći ako se kad s nekim iz Osijeka budemo p.ičkarali.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa, Arhitekt, Bejker, bosnas_, brojjedan, Ferrante071, fks74, Galantni, Hamagara, HyperOS, kupus army, laznokrilo, ledesma, Mourinhokilledbarca, MSOZ101, n0dix, Oerde, Pablo11, Posejdon, relativizam, rimljanin90, Seipronto, SilaMoc1946, StarmoCity, strahmeipomisliti, Tracy3McGrady, UltraSa46, USB, Venom i 323 gosta.