AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jedna napomena ovo je drugi poraz za redom nakon jako dugo vremena.
Ne znam za vas, ali Rebic mi jako lose djeluje u ovih 50tak minuta nakon oporavka sto je odigrao.
Ne znam za vas, ali Rebic mi jako lose djeluje u ovih 50tak minuta nakon oporavka sto je odigrao.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
pa valjda zbog psovanje. Ako se prenose kartoni ,zasto je odvratni bio na klupi cigana?
Tatarusanu ko lik iz crtanih..ali nas je spasio potopa.
Tatarusanu ko lik iz crtanih..ali nas je spasio potopa.
Bezveze crveni, faul na početku 2.pol, na sred terena - niti je ružno, ali eto jeste sa leđa. Velikom Ibri onako hladno isčupati žuti, momentalno je sudija ukenjao utakmicu. Kao šlag na torti diskutabilan penal, šta kažeš ne treba Ibru odmoriti ah?
Evo sam je preuzeo odgovornost za taj odmor. 3 poraza vs Juve, Atalanta zasluženo, ali ne i protiv ovog manjeg kluba iz Milana. Samo je bitno izbjeć poraz protiv plavocrnih u Serie A, bolje da su ispali sad prije dodatnih 30min.
Edox, mani se rasističkih gluposti i banana, to nije fino ni pročitati, a pogotovo nije smiješno
Edox, mani se rasističkih gluposti i banana, to nije fino ni pročitati, a pogotovo nije smiješno
- OldFashioned
- Kontakt:
Baš odvratno prestrogo dosuđen drugi žuti. Utakmicu je totalno preusmjerio sudac sa tim kartonom.
Ograđujem se kao Milanista od bilo kakvih rasističkih + nacionalističkih komentara na račun Lukakua i Kolarova.
Ljudi nismo u kamenom dobu, dozovite se. Ovo je samo sport.
Ograđujem se kao Milanista od bilo kakvih rasističkih + nacionalističkih komentara na račun Lukakua i Kolarova.
Ljudi nismo u kamenom dobu, dozovite se. Ovo je samo sport.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tomori dobar na debiju. Sto je dobra stvar. Romagnoli odličan cijeli meč, Theo isto diže formu opet. Rebić i dalje van forme nakon pauze. Leao je trenutno korisniji na toj strani, i ako je puno bolji kao napadač.
Sad u subotu u skoro najjačem sastavu. Prvi put nakon dugo vremena.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rebic je malo bolja verzija Kastiljeha, ono 2.1.
Zna mu nekad proci laznjak i pogoditi povratnu. Svaki njegov trk prema protivniku je crveni u zraku. Ja zmirim kad vidim da se zaleti.
Igrao dobro jer je su kao tim djelovali dogro. Sa druge strane imas bolqurca koji ima toliko talenta al mu se yebe za fudbal. Cucka ranemima ko treba u PMSu.
Mene bas zanim jel se natezu za cifru oko Hakanovog ugovora?
- Beduin
- Kontakt:
Zar se crveni iz kupa ne prenosi na prvenstvo (nebitno prosli dalje ili ne?)?celikmilan je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:04Zašto bi za naredno kolo izgubio Ibrahimovića?Beduin je napisao/la: ↑26 jan 2021, 22:55Sta kazete, treba forsirati kup, nije nikakav rizik neki ovdje vele, a ti cijelu j3benu sezonu se krpis iz utakmice u utakmicu, rovite i tek oporavljene igrace guras da igraju jer nemas izbora i sad evo za naredno kolo izgubis Ibrahimovica, a vrlo vjerovano i Kjaera. E o tome je nas par govorilo unazad sedmicama i prizeljkivalo jos protiv Torina da ispadnemo i posvetimo se prvenstvu.
E sad nam kurko, opet dodadne glavobolje.
Hvala i sudiji, haram neka mu je ovo vecerasnje sudjenje, Inter svakako ne volim i zelim im da nikad nista ne osvoje (ne samo zbog vecerasnje utakmice).
Krila su nam uzasna, sve mi se vise cini da i Rebica mozemo halaliti uskoro, lik je sve gori i gori, osjecaj s loptom nula, zabije glavu ko noj i to je to. Pod hitno se igraci moraju spustiti na zemlju, stisnuti zube i odigrati naredne 3 utakmice daleko ozbiljnije i pametnije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da se samo hoce do subote vratiti i Hakan,taj covjek previse znaci ovome Milanu.
I da momak od 20 godina koji se zove Tonali je Pirlo licno za ovoga Meitea,a pojedini ovdje svako kolo s.eru po momku.
I da momak od 20 godina koji se zove Tonali je Pirlo licno za ovoga Meitea,a pojedini ovdje svako kolo s.eru po momku.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Računa možda na suspenziju Zlatana, pa zato kaže da ostaju i bez njega za subotu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Reba je skroz ispao iz forme, ne može se sastati sa loptom a za gol ne zna sto godina...
Šteta zbog dva vezana poraza, sljedeća utakmica je ZAISTA MUST WIN, najviše zbog psihe.
Šteta zbog dva vezana poraza, sljedeća utakmica je ZAISTA MUST WIN, najviše zbog psihe.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kakve rasisticke gluposti..pa lik pobjsnio ko majmun. Da je Ibra rekao ista diskutabilno dobio bi crveni karton. A meni je smjesno iz konteksta koprcanja, jer ako si zajeban pridjes ko birvsktile Zizu i zavrsis pricu.Zenga je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:09Bezveze crveni, faul na početku 2.pol, na sred terena - niti je ružno, ali eto jeste sa leđa. Velikom Ibri onako hladno isčupati žuti, momentalno je sudija ukenjao utakmicu. Kao šlag na torti diskutabilan penal, šta kažeš ne treba Ibru odmoriti ah?Evo sam je preuzeo odgovornost za taj odmor. 3 poraza vs Juve, Atalanta zasluženo, ali ne i protiv ovog manjeg kluba iz Milana. Samo je bitno izbjeć poraz protiv plavocrnih u Serie A, bolje da su ispali sad prije dodatnih 30min.
Edox, mani se rasističkih gluposti i banana, to nije fino ni pročitati, a pogotovo nije smiješno![]()
-
celikmilan
- Kontakt:
Ne prenosi se.Beduin je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:16Zar se crveni iz kupa ne prenosi na prvenstvo (nebitno prosli dalje ili ne?)?celikmilan je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:04Zašto bi za naredno kolo izgubio Ibrahimovića?Beduin je napisao/la: ↑26 jan 2021, 22:55Sta kazete, treba forsirati kup, nije nikakav rizik neki ovdje vele, a ti cijelu j3benu sezonu se krpis iz utakmice u utakmicu, rovite i tek oporavljene igrace guras da igraju jer nemas izbora i sad evo za naredno kolo izgubis Ibrahimovica, a vrlo vjerovano i Kjaera. E o tome je nas par govorilo unazad sedmicama i prizeljkivalo jos protiv Torina da ispadnemo i posvetimo se prvenstvu.
E sad nam kurko, opet dodadne glavobolje.
Hvala i sudiji, haram neka mu je ovo vecerasnje sudjenje, Inter svakako ne volim i zelim im da nikad nista ne osvoje (ne samo zbog vecerasnje utakmice).
Krila su nam uzasna, sve mi se vise cini da i Rebica mozemo halaliti uskoro, lik je sve gori i gori, osjecaj s loptom nula, zabije glavu ko noj i to je to. Pod hitno se igraci moraju spustiti na zemlju, stisnuti zube i odigrati naredne 3 utakmice daleko ozbiljnije i pametnije.
Samo crveni iz superkupa se prenosi na ligu/kup. Kup i liga su odvojena takmicenja.
Prije sedmicu dvije sam kopirao članak ovdje intervju s nekim likom iz Torina. Meite je solidan igrac ali zna napraviti kardinalne greske i to je ovaj naglasio u intervju. Tonali će biti igracina samo vremena i strpljenja.
- Romagnoli13
- Kontakt:
30.01 sampdoria - away
3.02 inter (coppa) -a
6.02 roma -h
10.02 inter (coppa) -h
13.02 napoli -a
inter
30.01 benevento -h
3.02 juve (coppa) -h
5.02 fiore -a
10.02 juve (coppa) -a
14.02 lazio -h
Ovo čeka Juve i Inter u sljedecih 18 dana. Dok Milan ima neuporedivo lakši raspored. Tako da bi sljedeće 3 utakmice mogle puno toga odrediti za krajnji ishod takmičenja.
3.02 inter (coppa) -a
6.02 roma -h
10.02 inter (coppa) -h
13.02 napoli -a
inter
30.01 benevento -h
3.02 juve (coppa) -h
5.02 fiore -a
10.02 juve (coppa) -a
14.02 lazio -h
Ovo čeka Juve i Inter u sljedecih 18 dana. Dok Milan ima neuporedivo lakši raspored. Tako da bi sljedeće 3 utakmice mogle puno toga odrediti za krajnji ishod takmičenja.
Ili se praviš glup ili si stvarno sivonja, Edox. Ponavljam; niti je smiješno, a apsolutno nije okej.
Prvo o Lukakua-u "baci majmunu bananu hehehhe" te odmah poslje toga o nekakvim "ciganima". Čovječe, malo respekta prema onima koji ne izgledaju kao ja i ti, drži bar neki nivo. Kao što ti fino napisa kolega, nije kameno doba da smo u pećinama, yebo ga ja
Meite loš, ali polako, tek je došao. I Bakayoko je bio slab kad je tek stigao, pa je sve bolje igrao, svakako nije otkup imperativ, niti je velika lova. Tomori solidan. Sretno Musaki u Rimu, dobro je se kutarisat njegove plate.
Prvo o Lukakua-u "baci majmunu bananu hehehhe" te odmah poslje toga o nekakvim "ciganima". Čovječe, malo respekta prema onima koji ne izgledaju kao ja i ti, drži bar neki nivo. Kao što ti fino napisa kolega, nije kameno doba da smo u pećinama, yebo ga ja
Meite loš, ali polako, tek je došao. I Bakayoko je bio slab kad je tek stigao, pa je sve bolje igrao, svakako nije otkup imperativ, niti je velika lova. Tomori solidan. Sretno Musaki u Rimu, dobro je se kutarisat njegove plate.
Tomori previše duboko izlazi i ostavlja puno prostora iza sebe, mora na zonskoj odbrani poraditi.Ali ok debi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:14Tomori dobar na debiju. Sto je dobra stvar. Romagnoli odličan cijeli meč, Theo isto diže formu opet. Rebić i dalje van forme nakon pauze. Leao je trenutno korisniji na toj strani, i ako je puno bolji kao napadač.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maldini bi trebao da reguliše desni stranu. Da prežali 3-4M koje Marsej traži i dovede Thuviana. To treba da bude imperativ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.