Bravo. Respekt prema drugima bez obzira kako izgledaju,u sta vjeruju, koje su seksualne orijentacije i boje koze.Zenga je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:56Prvo o Lukakua-u "baci majmunu bananu hehehhe" te odmah poslje toga o nekakvim "ciganima". Čovječe, malo respekta prema onima koji ne izgledaju kao ja i ti, drži bar neki nivo. Kao što ti fino napisa kolega, nije kameno doba da smo u pećinama, yebo ga ja
Meite loš, ali polako, tek je došao. I Bakayoko je bio slab kad je tek stigao, pa je sve bolje igrao, svakako nije otkup imperativ, niti je velika lova. Tomori solidan. Sretno Musaki u Rimu, dobro je se kutarisat njegove plate.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Beduin
- Kontakt:
Slijedece 3 utakmice nece ama bas nista odrediti za krajnji ishod takmicenja. Ima jos dosta toga da pokazu mnogi timovi u ligi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Sljedeće su utakmice itekako bitne ekipi iz psihološkog aspekta nakon dva vezana poraza.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Itekako će biti od ključnog značaja za Milan. U slučaju tri pobjede, psihički se igrači vraćaju pobjedničkom nizu. Da kakav raspored imaju Inter i Juve, moglo bi se lahko desiti da se napravi dodatni razmak od njih.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma 3 pobjede lagano. Hakan će se vratit poslije Bolonje a i Bennacer ce biti na raspolaganju.Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 00:13Itekako će biti od ključnog značaja za Milan. U slučaju tri pobjede, psihički se igrači vraćaju pobjedničkom nizu. Da kakav raspored imaju Inter i Juve, moglo bi se lahko desiti da se napravi dodatni razmak od njih.
- muha milanez
- Kontakt:
Nema se sta puno pametovat, ekipa se mora psihički dozvati i stabilizirati.
Kako se lakše diše sad kad imaš na raspolaganju Tomoria nazad, sta bi sad u situaciji da smo ostali samo da kapitenom nazad (nadam se da Kjear nije ozbiljnije povrijeđen)..
Hajde Maldini nisi čorav, daj Thauvina da se popuni ova ekipa kako treba.
Meite zaista los, možda mu treba vremena, ali kad Bennaser, Tonali i Kessie budu konkurisali za utakmicu svakako ce tesko dobijati sansu. Ako nista barem je tako.
Kako se lakše diše sad kad imaš na raspolaganju Tomoria nazad, sta bi sad u situaciji da smo ostali samo da kapitenom nazad (nadam se da Kjear nije ozbiljnije povrijeđen)..
Hajde Maldini nisi čorav, daj Thauvina da se popuni ova ekipa kako treba.
Meite zaista los, možda mu treba vremena, ali kad Bennaser, Tonali i Kessie budu konkurisali za utakmicu svakako ce tesko dobijati sansu. Ako nista barem je tako.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Oni su prvi na tabeli i jos uvijek bez previse pritiska, a jos dosta utakmica ce se odigrati pa zato kazem da naredne 3 utakmice nece nista odrediti za krajnji ishod takmicenja, samo mogu malo razdrmati ekipu, pozitivno ili negativno.Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 00:13Itekako će biti od ključnog značaja za Milan. U slučaju tri pobjede, psihički se igrači vraćaju pobjedničkom nizu. Da kakav raspored imaju Inter i Juve, moglo bi se lahko desiti da se napravi dodatni razmak od njih.
Druze predaleko je jos "krajnji ishod takmicenja".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
gambler1899
- Kontakt:
Pa ako zelis lp, a kamoli skudeto moras utakmice koje nam slijede dobiti bez razmisljanja, tako da vidjet cemo kako ce ekipa reagovati nakon 2 vezana poraza. Ibra ima pravo nastupa??
- nextterrain
- Kontakt:
U zadnjih 2 sedmice su izgubili 3 utakmice, pa treba se to malo popraviti ovim pobjedama jer realno lagan je raspored.
Ibra ima pravo nastupa, jedino ako ga ne optuže za rasizam, a Lukaku prijetio ubistvom njemu
Da se razumijemo ne podržavam ništa od ovog, ali postali su svi osjetljivi previše. Zakačili se, šta se sad tu može i ide se dalje
Ibra ima pravo nastupa, jedino ako ga ne optuže za rasizam, a Lukaku prijetio ubistvom njemu
Da se razumijemo ne podržavam ništa od ovog, ali postali su svi osjetljivi previše. Zakačili se, šta se sad tu može i ide se dalje
Drago mi je vidjeti da raja ne podrzavaju rasisticke ispade, iako vjerujem da Edox nije nista lose mislio; ali da je covjek crnac, rom, druge seks.or. ili sl., itekako bi se nasao uvrijedjen zbog takvih sprdanja. Dakle gazili, progonili i sistematski diskriminirali ljude stoljecima, nama zvuci kao zajebancija ali njima velika uvreda. Ne treba dijeliti ljude na nas i vas - svi smo ljudi, nismo Interiste
Kjaer makar ima alternativu sada, drago mi je da nisu igrali 120min jucer kao protiv Torina, totalno bezveze. Igracima treba odmor, a ne miki maus kup da gube zivce itd. Ibra je nazvao Lukakua "malim magarcem" tako da tu nema nikakvog rasizma, pa trecina igraca na terenu jucer je bilo tamnoputih ili crnaca. Suspenzija se svakako ne prenosi na prvenstvo, nikom nista.
Naredne 3 utakmice nece apsolutno nista odluciti, tek krece drugi dio sampionata, preostalo je 19 kola. Svakako je bitnije dobiti Intera i Romu nego ove tri manje ekipe, jer su ovi derbiji vrijedni 6p. Nisam zabrinut nakon ispadanja vs Intera, sudija je drugim zutim zbog faula na sred terena, upropastio utakmicu. Ono vs Atalante je vec druga prica, ljudi su nas razmontirali, ali eto desi se. Zlatan imao najmanje dodira sa loptom, svega 36 tokom 90+ min vs Atalante.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svaka utakmica vrijedi 3 boda, nema te utakmice da vrijedi 6 bodova. Imaš 30 "manjih" utakmica tokom sezone, tu je u igri 90 bodova, a 8 većih utakmica, u igri je 24 boda. Dakle ako osvoji 70 bodova protiv "manjih" i samo 5-6 protiv većih siguran si putnik u LPa.
A osvoji sve bodove u derbi utakmicama, a ovamo ih masovno gubi protiv tih manjih i nećeš uspjeti doći do top 4.
A osvoji sve bodove u derbi utakmicama, a ovamo ih masovno gubi protiv tih manjih i nećeš uspjeti doći do top 4.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tonali, Mario i Bennacer ce biti sa ekipom protiv Bologne. Kjaer neće vjerovatno kao ni Hakan.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma nema se ovdje šta pričati, mi moramo opet krenuti u pobjednički niz.
Na Pioliju je sada da ekipu podigne psihološki a i vraća nam se par igrača.
Tomori me je ugodno iznenadio i već osjetim da će biti pojačanje!
Na Pioliju je sada da ekipu podigne psihološki a i vraća nam se par igrača.
Tomori me je ugodno iznenadio i već osjetim da će biti pojačanje!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bennacer je danas trenirao sa ekipom.
I Diaz nije bio na 100% u meču sa Interom , dodatni razlog što je izveo njega nakon crvenog Ibre.
Vidio sam na slikama da su se vratili treningu Mario i Bennacer i oni bi trebali biti spremni za Bolognu , šta je sa Tonalijem i Kaluluom zna li se , nigdje ne pročitah ništa u vezi s njima.
Vidio sam na slikama da su se vratili treningu Mario i Bennacer i oni bi trebali biti spremni za Bolognu , šta je sa Tonalijem i Kaluluom zna li se , nigdje ne pročitah ništa u vezi s njima.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tonali ce biti spreman. Kalulu, Kjaer i Hakan, ne.
Zlatanu prijeti suspenzija od 10 utakmica.
Je li Musakio potpiso za Lazio?
- OldFashioned
- Kontakt:
Da.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Duarte, Colombo, Conti, Musacchio. Još otjerati Krunića, Castilleja na ljeto. Te vratiti Meitea u Torino ako se ne pokaže kao pristojna zamjena za Kessiea prvenstveno.
Ma gdje si ti to procitao,kakva crna suspenzija,bude li ista ovdje treba suspendovati ovu ligu i caoRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:27Tonali ce biti spreman. Kalulu, Kjaer i Hakan, ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.