S obzirom na sve "radove" dosad, to što si rekao zvuči nevjerovatno!
Bolje bi bilo da je prvo natkrivena tribina, ali vjerovatno i to imaju u planu.
S obzirom na sve "radove" dosad, to što si rekao zvuči nevjerovatno!
Ma skontao sam da je najbolje zanemariti sve sto govore i očekivanja ne na minimum, nego bez očekivanja.L' Imperator je napisao/la: ↑14 jan 2021, 16:54S obzirom na sve "radove" dosad, to što si rekao zvuči nevjerovatno!![]()
![]()
Bolje bi bilo da je prvo natkrivena tribina, ali vjerovatno i to imaju u planu.
Jos mi je vise neočekivan ovaj povrataka. Nikolić onako. U najgoroj odbrani lige ništa posebno.
Ma nakon one sezone kad je evropa izmakla, Mušija se opredijelio za forsiranje mladih i neafirmisanih igrača tako da me ne iznenađuje što već duže vrijeme nema zvučnih transefara, ali mi je krivo i živcira me, iako sam navijač Rudara, što se ništa ne radi po pitanju infrastrukture!
Ne vidim razloga zašto bi sporazumno raskinuli. Hirosa se čekalo više nego iti jednog igrača da proigra. Guran je u sastav kad generalno nije bio ni 10% ovog sto je u ovoj sezoni napravio. MDK je od njega napravila igrača i normalno je da Musija želi da zaradi na njemu. Sto se mene tice mogu ga komotno na tribine posaditi do ljeta pa nek ide gdje hoće.
Trener dao izjavu za SS eventualni dolasci zavisi od odlazaka trojca Hiros, Hadžić, Alic. Pet igrača je na probi od kojih dvojica koji se već dugo pomicu u klubu. Oni očito vjeruju da ova ekipa može ispuniti cilj a to je očito goli opstanak.Civa je napisao/la: ↑20 jan 2021, 18:50Neka se bar nešto desilo što se tiče odlazaka dolazaka. Ipak ono što bi mene najviše usrećilo, jeste dolazak bar jednog provjerenog igrača na sredinu, jer tu nas svaki jači protivnik propuše i mislim da je taj centralni vezni najprimarnija pozicija u ekipi trenutno. Ali, eto vidjet ćemo sve, ipak uz sve te mlade momke potreban je jedan iskusni lisac.![]()
Iskreno ja slabo pratim u zadnje vrijeme portale zbog nedostatka vremena, pa nisam upoznat sa zbivanjima u drugim "konkurentskim" klubovima. Ono što sam prije upratio jeste da je Olimpic doveo Slavku i to mi je odmah jasan znak, da će na sve moguće načine pokušati da opstanu. U Radniku je izgleda puno odlazaka bilo, ali ko će ga znat, dok Krupu fakat nisam ništa vidjeo. E sada poznavajući našu ligu i sve to, da dozvole da ispadnu dva kluba iz manjeg entiteta, zaista teško izvodljivo. Mislim, da kakav god ishod sa njima trojicom bio, da se trebalo pojačati minimalno jednim provjerenim igračem, ako se planira opstati u Mtel Premier ligi.Wolffire je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:59Trener dao izjavu za SS eventualni dolasci zavisi od odlazaka trojca Hiros, Hadžić, Alic. Pet igrača je na probi od kojih dvojica koji se već dugo pomicu u klubu. Oni očito vjeruju da ova ekipa može ispuniti cilj a to je očito goli opstanak.Civa je napisao/la: ↑20 jan 2021, 18:50Neka se bar nešto desilo što se tiče odlazaka dolazaka. Ipak ono što bi mene najviše usrećilo, jeste dolazak bar jednog provjerenog igrača na sredinu, jer tu nas svaki jači protivnik propuše i mislim da je taj centralni vezni najprimarnija pozicija u ekipi trenutno. Ali, eto vidjet ćemo sve, ipak uz sve te mlade momke potreban je jedan iskusni lisac.![]()
Ovaj me zadnji posebno raduje da moze opet prvom prilikom otići. 21 godina nije nigdje duže od pola godine bio...budimo_realni je napisao/la: ↑26 jan 2021, 15:56Napokon neki dolasci i u Mladosti... Kenan Šarić, Halid Šabanović i koliko vidim vraća se i Rijad Sadiku. Nije loše, drži se Mušija svog pravca - samo mladi igrači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.