Pa u Juventusu i nije bas mnogo takvih bilo...tako da necu nabrajati i pokusavat sjetit se...gledajte ovo
Znaci tek u novijoj historiji Juve ima znacajniji broj stranaca..al uvijek vise talijana...
Ukupno:152 stranca i 605 talijana
La Fidanzata d'Italia
Sljedece pitanje...navesti 5 BiH fudbalera koji su igrali ili igraju u Italiji i po mogucnosti klubove u kojima su igrali
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
i Monza nije bila u serie A kad je Topic igrao tamo... trebo sam to naznaciti..znaci serie a je u pitanju..al kolki jezik frajer ima hahha..jedva sam cekao da zabije gol pa da proslavi sa jezikom smijesno mi bilo
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 03 jan 2011, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Odlicno Juznjak...od poznatijih jos je Jozic u Ceseni bio..i neka dvojica levata Arslanagic u Ascoliu i neki Golob u Veneziji..znaci ukupno 8
i izvinjavam se monologu...ja sam pogrijesio,trebao sam staviti akcenat na serie A..a svakako da si u pravu za Topica
Ne admire..to je moje pitanje bilo,novo..nema veze sa Magicinim pitanjem i nije uvjetovano ni Bosmanom ni bilo cim drugim..samo je nase fudbalere trebalo navesti...
Sljedece...najstariji stadion u Italiji,(trazi se stadion kapaciteta veceg od 10 000) i koje godine je otvoren po mogucnosti
ja sam mislio da su vec nabrojali...posto je interista dosta njih pobrojao i ja sam postavio novo pitanje...a ako nisu,izvinjavam se....
a ovo moje je lako
sarajlija89 je napisao/la:Ne admire..to je moje pitanje bilo,novo..nema veze sa Magicinim pitanjem i nije uvjetovano ni Bosmanom ni bilo cim drugim..samo je nase fudbalere trebalo navesti...
Sljedece...najstariji stadion u Italiji,(trazi se stadion kapaciteta veceg od 10 000) i koje godine je otvoren po mogucnosti
Ako se dobro secam to je onaj u Veneziji, sto promaja duva sa svih strana, a lopta redovno ide u more. Ne znam kako se zove. Znao sam nekad, kad su me zeznuli za velike pare Toro i Venezija. Oj Ferrante, stari folirante...
A ferante..sjecam ga se i ja..sjed bio mislim hahah poslije u ascoliju igro
U principu ste odgovorili na pitanje. Ja sam imao u glavi sledeca imena:
Weah, Savicevic, Serginho/MIL, Deschamps, Zidane, R.Kovac/JUV, Aldair, Zago/ROM, Zamorano, Figo/INT, Brolin/PAR.
Mislio sam na godinu izgradnje..ne ukljucujuci neke dodatne radove i rekonstrukciju..a Marasi je 1911 otvoren i tako se i vodi...1911.....al ok...sad zavisi kako gledas
sarajlija89 je napisao/la:Mislio sam na godinu izgradnje..ne ukljucujuci neke dodatne radove i rekonstrukciju..a Marasi je 1911 otvoren i tako se i vodi...1911.....al ok...sad zavisi kako gledas
Marassi je srusen totalno i ponovo sagradjen za SP 1990.