InshAllah
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Po sastavima koji su objavljeni na zvaničnoj do 65. minute smo igrali 4-4-2 u rombu, poslije 4-2-3-1. Čeliković igrao zadnjeg veznog, Vrhovac stopera, a Subašić polušpica.
Zadnja izmjena: Dejan1921, dana/u 27 jan 2021, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Moje molitve da Celikovic i Ikic igraju zajedno za sada nisu uspjesne reklo bi se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma jbg ide mi na k , lik svakom loncu poklopac, otkad sam dosao samo mi nesto pametuje...
omcho je ljudina Bgmm, kae realni aikido dvije muhe jednim udarcem
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Kad ono dođe petak ?
Skoro uvijek iza četvrtka i svaki put prije subote
Skoro uvijek iza četvrtka i svaki put prije subote
Brko iz druge galaksije!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Na kraju je govorio i o potencijalnim pojačanjima.
"Znamo otprilike šta nam treba, nešto tražimo, ali da li ćemo uspjeti, vidjet ćemo. Nemamo mi i ovako lošu ekipu, ali valjalo bi kad bi je pojačali na nekim pozicijama. Vrtimo nešto, pokušavamo, ganjamo, hoćemo li uspjeti, ostaje da se vidi", poručio je za kraj trener Željezničara.
"Znamo otprilike šta nam treba, nešto tražimo, ali da li ćemo uspjeti, vidjet ćemo. Nemamo mi i ovako lošu ekipu, ali valjalo bi kad bi je pojačali na nekim pozicijama. Vrtimo nešto, pokušavamo, ganjamo, hoćemo li uspjeti, ostaje da se vidi", poručio je za kraj trener Željezničara.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Znam koja rijec ti je najdraza u ovoj izjaviStrikeWarzone je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:21Na kraju je govorio i o potencijalnim pojačanjima.
Je li ono u petak neko reko da ce biti novo pojacanje
-
SudoHusika
- Kontakt:
Jesu li poveli Durakovića na pripreme?
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ja ga nisam vidio na slikama u Medjugorju. Na prozivci je bio. Nije ni Gasal igrao, zaboravio sam na njega.
"ganjamo..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.