Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pusti ih nek plaćaju Arene Cloud i ostala sranja
Ja sam samo otišao u poslovnicu i dogovorio smanjenje računa za 20% i plus sam dobio eon box umjesto D3Go u paketu Eon Light Duo koji plaćam 40KM mjesečno.Rajaz je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:41Bio danas i izganjao tih famoznih 20%, čak su bili i ljubazni i susretljivi (svakako su nas naguzili)
Sve što je potrebno je ovo i odlazak u poslovnicu
Godinu dana važi smanjenje od 20%, a narednu se cijena vraća na staro. Bez Arena dakako. Ovo je za ove koji su potpisali ugovor na dvije godine krajem 2020.
Hvala @Robust![]()
Ja sam samo kod njih vidio da ni jedan paket nema isti anex za sve korisnike nego kako se dogovoris bas kao na pijaci.
Jedna od alternativa mada je znala nekada da zastopa, ne znam kako je sada ali prije dosta problema bilo.
Po meni je bolja aplikacija smartstb jest da se tu moras sam potruditi da nadjes url i mac ali vise sam nekako rahat nego da se zezam sa ovim portalima na kodiRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑27 jan 2021, 17:32Jedna od alternativa mada je znala nekada da zastopa, ne znam kako je sada ali prije dosta problema bilo.
SFVIP u kombinaciji sa _XC I_W po meni nekako stabilna i koliko sam primjetio u zadnji par mjeseci samo dolaze unaprijedjenja i novi dodaci.Dobra stvar u svemu tome sto mogu koristiti na bilo kojem android boxu, eon boxu i sto je najvaznije na x uredjaja istovremeno.jasko111 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 18:52Po meni je bolja aplikacija smartstb jest da se tu moras sam potruditi da nadjes url i mac ali vise sam nekako rahat nego da se zezam sa ovim portalima na kodiRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑27 jan 2021, 17:32
Jedna od alternativa mada je znala nekada da zastopa, ne znam kako je sada ali prije dosta problema bilo.
Mozes fasovati jedino guzni grc od prekomjernog sjedenja na kaucuTarpiTarpi je napisao/la: ↑27 jan 2021, 20:13Može li se fasovati zbog gledanja arena na Kodiju? Treba li VPN?
Pazi se šuljeva jedinoTarpiTarpi je napisao/la: ↑27 jan 2021, 20:13Može li se fasovati zbog gledanja arena na Kodiju? Treba li VPN?
Jaran mi u zatvoru zavrsio tako. Pripazi.TarpiTarpi je napisao/la: ↑27 jan 2021, 20:13Može li se fasovati zbog gledanja arena na Kodiju? Treba li VPN?
Ako si na MojaTV, nisu. Pored logotipa je dopisano to 'HD' pa tako stoji i na SD verzijamaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:50U mene su SK 1 2 3 4 u HD koliko znam, ostale ne pratim jer na ovima budu sve vaznije utakmice
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kraljttbvb i 11 gostiju.