Nemojte vrijedjati covjeka ni kmecati. Necete rusiti nikoga. Petev ce se ouno boljim pokazati Nego pokerasretromoos je napisao/la: ↑27 jan 2021, 20:23Kanalizacijski bugarski štakor, koji je kriminalnim metodama privremeno zasjeo u selektorsku fotelju se nece jos dugo kreveljiti u javnosti. Velika sreca im je ova korona, inace bi letio vec prvu utakmicu naglavacke. No, glavni problem nije ovaj mlitavi šibicar koji ni sam ne zna kud goni, glavni problem je kriminalna firma savez BH D.O.O koji ce tek da shvati kakvu gresku su napravili. Korona nece trajati vjecno, a onda ce biti bjezte noge posrah vas![]()
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Za sve vas Husref Musemic je Sarajevo
Bajo moj kad to nagrne

Saka jada zvana BHF nije nikada nikoga srusila, to da su bitni i da se neko njih boji su klasicna tepanja internet ratnika. BHF je smijurija, Munja je usred frke dok je gorila Marakana isao dogovarao sa srpskim savezom "poslove" pa sta su ti mentoli napravili? pravili spotove i bacali baklje. Skupina neradnika koje jepotpalila politika da sluze njihovom interesu i podizu nacionalne tenzije. Od rezultata reprezentacije ne ocekujem mngoo jer relano nemamo kvalitet za vise od treceg mjesta u grupi, ono sto ocekujem je bolji posao i napredak u domacem fudbalu, domacim ligama seniorskim i omladinskim koji ce nam proizvoditi dobre igrace na kojima mozemo zaraditi a koji ce biti kicma reprezentacije u buducnosti.
-
- Kontakt:
Babuka Petev!!! Selektor Bosne i Hercegovine!
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Pljujes po ljudima koji na neki nacin iskazu nezadovoljstvo protiv saveza i onda u istom pasusu trazis uspjeh domaceg fudbala koji na ogroman nacin ne moze do uspjeha zbog loseg saveza, upravo onog protiv koga su neki iskazali protest.japa je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:11Saka jada zvana BHF nije nikada nikoga srusila, to da su bitni i da se neko njih boji su klasicna tepanja internet ratnika. BHF je smijurija, Munja je usred frke dok je gorila Marakana isao dogovarao sa srpskim savezom "poslove" pa sta su ti mentoli napravili? pravili spotove i bacali baklje. Skupina neradnika koje jepotpalila politika da sluze njihovom interesu i podizu nacionalne tenzije. Od rezultata reprezentacije ne ocekujem mngoo jer relano nemamo kvalitet za vise od treceg mjesta u grupi, ono sto ocekujem je bolji posao i napredak u domacem fudbalu, domacim ligama seniorskim i omladinskim koji ce nam proizvoditi dobre igrace na kojima mozemo zaraditi a koji ce biti kicma reprezentacije u buducnosti.

Ljudina. Nadam se da ce se pokazati i kao dobar trener.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma dobra je SDA, samo im Asim nevalja...
Nevjerovatno da neko moze podrzavati Tutu selektora koji je došao kriminalnim putem, rekli mu da ceka na IlidzU dok situacija bude podobna..
Spaha, Sergej, Zlatan

Nevjerovatno da neko moze podrzavati Tutu selektora koji je došao kriminalnim putem, rekli mu da ceka na IlidzU dok situacija bude podobna..
Spaha, Sergej, Zlatan

Registered Dec 2020, Jan 2021 

japa je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:11Saka jada zvana BHF nije nikada nikoga srusila, to da su bitni i da se neko njih boji su klasicna tepanja internet ratnika. BHF je smijurija, Munja je usred frke dok je gorila Marakana isao dogovarao sa srpskim savezom "poslove" pa sta su ti mentoli napravili? pravili spotove i bacali baklje. Skupina neradnika koje jepotpalila politika da sluze njihovom interesu i podizu nacionalne tenzije. Od rezultata reprezentacije ne ocekujem mngoo jer relano nemamo kvalitet za vise od treceg mjesta u grupi, ono sto ocekujem je bolji posao i napredak u domacem fudbalu, domacim ligama seniorskim i omladinskim koji ce nam proizvoditi dobre igrace na kojima mozemo zaraditi a koji ce biti kicma reprezentacije u buducnosti.

S kim mi dijelimo zrak

Jao sto je izletilo savezovi sendvicara u ovi par sedmica. Sve same tutine pristalice. Registrovane u decembru 2020.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
znaci kad se neko ne slaze s vama odma idu teorije zavjere
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Sad se prati kad se ko registrovao.. nisam znao da i ovdje moraš čekati na red da te primeCevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑28 jan 2021, 06:10znaci kad se neko ne slaze s vama odma idu teorije zavjere

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ovi što podržavaju Peteva vjerovatno trollaju, a ovi iskusniji forumaši se lože jer misle da su poslani od strane saveza da pružaju podršku Bugaru.
Živimo u vremenu kada je trollanje na najvećem levelu u historiji čovječanstva, tako da opušteno...

Živimo u vremenu kada je trollanje na najvećem levelu u historiji čovječanstva, tako da opušteno...

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma sve dupli nickovi 

- feniksptica
- Kontakt:
Pa samo odgovoriti na pitanje zasto ste podrzali Robija, a Peteva niste. Isti savez ih doveo slicne trenerske reference, stranci. A Robi bio los ovaj tesko moze biti gori. Jos dolazi u 5x goru situaciju. Mozda ni ja ne bih podrzao Peteva da je neko drugi bio s njim u borbi. Ovako se napada Petev bespotrebno, preskaces dosta ljudi prije njega po tom pitanju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Goalgetter
- Kontakt:
Podrzan je prvo zbog imena (igracka legenda), drugo jer je imao solidnu trenersku karijeru, sad koliko je uspjesna bila njegova trenerska stanica u Azerbejdzanu da se diskutovati ustvari sad kasnije znamo da je neznalica nazalost.feniksptica je napisao/la: ↑28 jan 2021, 09:55Pa samo odgovoriti na pitanje zasto ste podrzali Robija, a Peteva niste. Isti savez ih doveo slicne trenerske reference, stranci. A Robi bio los ovaj tesko moze biti gori. Jos dolazi u 5x goru situaciju. Mozda ni ja ne bih podrzao Peteva da je neko drugi bio s njim u borbi. Ovako se napada Petev bespotrebno, preskaces dosta ljudi prije njega po tom pitanju
Na drugoj strani imas Peteva kojem su zadnje trenerske stanice sve zavrsile kratkorocnim angazmanima, pricu sa Dinamom vec znamo da ne nabrajam i jako sumnjivu pozadinu da je davno vec on bio izbor broj 1 prije nego sto se i uslo u ovu cijelu pricu oko selektora. Slag na tortu je naravno bijes javnosti zbog Barbreza kojeg su opet sjebali. Vjerujem da je protivkandidat bio neko drugi da Petev ne bi dobio ovoliko protivljenja javnosti.
Po meni najveci je problem ovdje savez i stvari sto su se desavale zadnjih mjeseci, promjena statuta i ostali cirkus. Opet ce selektor ispasti zrtveno janje i opet nas ceka novi cirkus sa selektorom kao i proslih puta. Jednom ovo mora prestati vise.