AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne sjećam se da je Krunić igrao više od tekme-dvije na toj poziciji konkretno tako da je mali pokazatelj.
Svakako se slažem da Maldini treba na pozajmicu ili da ovoga negdje unovče a dovedemo pravu zamjenu Hakanu ako to već neće biti Diaz.
Svakako se slažem da Maldini treba na pozajmicu ili da ovoga negdje unovče a dovedemo pravu zamjenu Hakanu ako to već neće biti Diaz.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kjaer neće navodno biti dostupan 2 mjeseca.
Krunić niti jednom nije igrao na poziciji AMF,ali to nije razlog za njegov ostanak. Jednostavno nema trenutno kvalitete za Milan. Maldini daj bože da od njega bude barem Ambrosini
Krunić niti jednom nije igrao na poziciji AMF,ali to nije razlog za njegov ostanak. Jednostavno nema trenutno kvalitete za Milan. Maldini daj bože da od njega bude barem Ambrosini
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja mislim da jeste jednom u EL možda se varam. Ali eto i ako nije, a to mu je prirodna pozicija. Ako smo mogli Hakanu godinama vjerovati iako je pružao mizerne partije na poziciji koja mu nimalo ne odgovara. Onda možemo jednom bencheru kao Krunić.
Mada opet kažem, šteta da nismo Gomeza doveli... S njim bi mogli rotirati i na krilu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
meecko otkud 2 mjeseca, ja citam i kazu oko 3 sedmice out Kjaer. Steta sto se povrijedi u nebitnoj kup utakmici al tako je kako je. Kalulu bi se uskoro trebso oporavit, a Gabbia bi pocetkom februara trebao pocet trenirati.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Fantasista
- Kontakt:
Budimo realni, Maldini i Rade su tarabe od igrača i u rangu su nekog Empolia i slično. I taj Maldini je izrod jer da je talenat bio bi stoper kao djed i stari 
Ma našao na nekom site-u zato sam i napisao ovako. Jbg i 3 utakmice su problem a kamo li 3 sedmice
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Hakan je i dalje pozitivan,od njega nema nista do iduceg kola.
- OldFashioned
- Kontakt:
Paolo je čini mi se prije debitovanja za Milan prije skoro 40 godina igrao prema naprijed.Fantasista je napisao/la: ↑28 jan 2021, 22:06Budimo realni, Maldini i Rade su tarabe od igrača i u rangu su nekog Empolia i slično. I taj Maldini je izrod jer da je talenat bio bi stoper kao djed i stari![]()
Radije bih da se rizikuje i odradi tekma sa dva centralna vezna nego da gledam Radeta ili predatora iz Torina na poziciji of. veznog.
Čakanov ugovor je u završnici a navodno nema želju ići iz kluba.
Čakanov ugovor je u završnici a navodno nema želju ići iz kluba.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Kao sto rekoh, Miki Maus kup bezveze, sada si izgubio najboljeg odbrambenog igraca mjesec dana, te jos cekas evt kaznu Ibri - zbog gluposti i totalno ne vazne utakmice u rangu bajramskog turnira, za ovaj Milan. CL i samo CL, sve ostalo je manje bitno, kao i da li ce na kraju biti prvi ili cetvrti - jedini cilj je comeback CL, sve ostalo samo plus.
Maldini Jr. najvise potsjeca na TS Susica, veliko prezime, ogranicenog talenta. Sa onim sto je prikazao do sada on je za Serie B/Empolija. Krunic svakako nije za velike ekipe, ali eto kada je vec tu momak, kao treca opcija za rotacije - sasvim okej. Nije skup, niska plata, pokriva vise pozicija (istina, nije dobar - ali nije ni totalna rupetina). Freiburg, ko li je bio navodno zainteresovan ljetos, je taman ekipa za njega.
Maldini Jr. najvise potsjeca na TS Susica, veliko prezime, ogranicenog talenta. Sa onim sto je prikazao do sada on je za Serie B/Empolija. Krunic svakako nije za velike ekipe, ali eto kada je vec tu momak, kao treca opcija za rotacije - sasvim okej. Nije skup, niska plata, pokriva vise pozicija (istina, nije dobar - ali nije ni totalna rupetina). Freiburg, ko li je bio navodno zainteresovan ljetos, je taman ekipa za njega.
- Romagnoli13
- Kontakt:
72h do kraja merkata, da vidimo jel Maldini pripremio šta za kraj prelaznog roka. Desno krilo je najpotrebnije, i bilo bi fenomenalno kad bi to Maldini regulisao. Sve ostalo je zasad dovoljno sređeno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kao grom iz vedra neba pojavi se info da bi mogli dovesti Douglsa Costu,i ako bi njega doveli da bi u tom slucaju Samu put Spanije
-
gambler1899
- Kontakt:
Prevelika je plata Coste, 6miliona zaradjuje u Bayernu cisto sumnjam da ce pristati na manje.
- muha milanez
- Kontakt:
Može ta opcija, Costa neuporedivo bolji igrač od pogubljenog Samua. Jedino plata mozda možda mali problem.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Thauvin za Castilleja, nikakav škart iz onog torinskog kluba.
Costa je izmislio fudbal za Samua i Thauvina
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Da nije smijesno bilo bi zalosno,ne smijes vise nista ni reci protivniku
- muha milanez
- Kontakt:
Izvuče se Ibra sa jednom utakmicom suspenzije u kupu.
Lukaku isto, valja im na Juve bez njeg
Lukaku isto, valja im na Juve bez njeg
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nisi mi jasan. Dobili su po jednu utakmicu, Ibra jer je dobio crveni, a u Lukaku jer je dobio žuti kojim je ispunio kvotu za diskvalifikaciju na jednu tekmu. Nikakve dodatne kazne nema.
Il Club più titolato al mondo!
- LlullSergio
- Kontakt:
Kako i treba, za obicno pickaranje poceti dijeliti kazne bi preslo sve granice