Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
Sexmachineboy
-
Kontakt:
Postao/la Sexmachineboy » 03 jan 2011, 18:16
isakovich je napisao/la:
ma vise mi to ide na zivce koda se radi o 100 mil funti ili vise,,ako ga zeli neka ga kupe,,daj boze da uspije i da ga ta lovijana ne razhebe,,inace sam optimista ali sam sad iskren

Daj bar da vidimo kako će ovu polusezonu odigrati, pa onda nešto da pričamo. Nemoj te negativne atmosfere, nadamo se najboljem.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 03 jan 2011, 18:19
dok na sky sport nevidim ili na bbc nevjerujem ovim bloggerima i ostalim twiterima...mada znam da je sve gotovo 99,99%
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Sir Matt
-
Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:
Što ne možeš vjerovati?

ManU je uvreda za sve navijače Uniteda . To bi trebao znati .

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
-
Sexmachineboy
-
Kontakt:
Postao/la Sexmachineboy » 03 jan 2011, 18:24
Sir Matt je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:
Što ne možeš vjerovati?

ManU je uvreda za sve navijače Uniteda . To bi trebao znati .

Ja to nisam znao. Ja to smatram samo skračenicom, ali eto ovo prvi put čujem.
Zbog čega je to uvreda, možeš li mi objasniti?

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
Sir Matt
-
Kontakt:
Dobiješ odogovor u našoj temi .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
-
Sexmachineboy
-
Kontakt:
Postao/la Sexmachineboy » 03 jan 2011, 18:37
Sir Matt je napisao/la:Dobiješ odogovor u našoj temi .
OK, baš me zanima..

-
B0SANAC
-
Kontakt:
Hajmo sada opet ispocetka.
Bayern, Juve, Chelsea, Liverpool, ko je sljedeci ?
'ebo ih dan vise .
-
k_c
-
Kontakt:
miralem444 je napisao/la:KONACNOOOOOOO....PA LJUDI MOJI JA MISLIMD A JE OVO NAJDUZI I NAJSTRESNI TRANSFER U POVIJESTI FUDBALA..NEZNAAM DALI JE IJEDAN FUDBALER ODLAZIO UZ KLUBA 2 GODINE FAKAT .....DZEKOO NEK SE SA SRECOM I DA NAS UVESELJAVAS U DRESU MANCHESTERA ...
Slazem se! Dzeko je izabrao vrhunski klub,zaista igrati sa takvim asovima kao sto su Silva,Tevez,Boateng,Viera je velika stvar,trebat ce mu neko vrijeme da se prilagodi novoj sredini,i dobro je sto u ekipi ima veliku konkurenciju,znaci nema opustanja,jer igra u klubu koji napada sve moguce trofeje.. igrat ce na prelijepom stadionu kapaciteta 48.500 gledalaca,vrhunski ugodjaj za vrhunske fudbalere! sve najbolje Edine,i nadam se da ces uzeti dres sa brojem 10!:) devetka je zauzeta do ljeta... Cestitam jos jednom na najvecem transferu u historiji bh fudbala!
-
_Bad_boy
-
Kontakt:
Hajmo sada opet ispocetka.
Bayern, Juve, Chelsea, Liverpool, ko je sljedeci ?
'ebo ih dan vise .[/quote]
veceru promasio dabogda sto ovo postavi

de nek modovi zakljucaju ovu temu,ovo vise nije normalno :S kad vidi ovaj clanak kao da mi neko samarcinu opali :S idemo jovo na novo :S
-PAJA Fan Club!!
-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 03 jan 2011, 19:01
Ja bi volio da se tema zakljuca i da SportSport.ba vise neobjavljuje spekulacije,nego kad bude sve zavseno i potvrdzeno onda neka fino stave na naslovnu!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
juznjak>
-
Kontakt:
Jel Zeljo dobija ista

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
Faraon iz Visokog
-
Kontakt:
Postao/la Faraon iz Visokog » 03 jan 2011, 19:43
Desilo se nemoguće! Džeko ukraden Cityu ispred nosa
Desilo se nemoguće! Uprava kakanjskog Rudara iskoristila je bunilo u kojem se našao sportski direktor Wolfsburga Dieter Hoenes koje je nastalo usljed zadobivene visoke temperature tokom skijanja na austrijskim planinama proteklog vikenda, kako bi u svoje redove doveli našeg reprezentativca Edina Džeku.
Federalni prvoligaš će prema nezvaničnim, ali stvarno provjerenim informacijama Wolfsburgu kao odštetu isporučiti tri tone mrkog uglja kreke, te sedam tona provejerno i tradicionalno kvalitetnog lignita. Hoenes bi uz ovu imovinu trebao postati vlasnikom Volkswagen golfa 2 sa diesel motorom na kojem je nedavno urađen kompletan servis. Pomenuto vozilo nakon dvadeset godina korištenja nesebično je ustupio predjednik FK Rudar Kakanj kako bi nagradio Hoenessa za saradnju.
Koliko je ova najnovija vijest uzdrmala fubalsku Europu pokazuje činjenica da je vlasnik Citya multimilioner šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan naložio svojim finansijskim menadžerima kupovinu kompletnog pogona kakanjskog rudnika kako bi u junu mjesecu pokušao u svoje redove dovesti našeg Džeku.
Nezadovljstvo ne kriju ni na Grbavici, gdje je menadžment Željezničara očekivao oko dva miliona maraka od Džekinog transfera u Manchester City. Kako pokazuju kalkulatori, Željo će od prelaska Džeke u Rudar dobiti dvoje civara kreke.
Sretni smo svakako što je trakavici vezanoj za transfer Edina Džeke došao kraj!
Rođen s tobom da budem
-
Zeljovac
-
Kontakt:
Wolfsburg demantovao navode 'The Sun' kako je postignut dogovor.
Wolfsburg/München - Der Wechsel des Bundesliga-Torschützenkönigs Edin Dzeko in die Premier League zu Manchester City nimmt immer konkretere Züge an.
Die britische Zeitung "The Sun" vermeldete am Montag Vollzug.
Die beiden Klubs hätten sich auf eine Ablösesumme von gut 31 Millionen Euro geeinigt, behauptete das Boulevardblatt.
Bislang war stets die Rede von 30 Millionen Euro plus weiteren fünf Millionen, falls City die Champions League erreicht. (DATENCENTER: Premier League)
Der VfL dementierte den Bericht allerdings...
"Es gibt nichts Neues"
Wolfsburg wollte den Deal nicht bestätigen. "Es gibt in der Sache nichts Neues", sagte Pressesprecher Gerd Voss.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 31221.html
U ljeto 2009 kad je Galliani dolazio u Sarajevo po Edina, ja sam ga vec vidio u dresu Milana. Kako je poslije toga ostao u Wolfsburgu, od tad sam opusten kad god dodje prelazni rok

S Wolfsburgom se nikad ne zna i kad sve djeluje jako blizu, Njemci to sve izjalove

Ko bi pomislio da ce mali Wolfsburg odbiti AC Milan, sta je taj klub iz vucijeg grada naspram giganta iz grada mode... dzaba, s Golfsburgom je sve moguce

-
k_c
-
Kontakt:
Maloprije na FTV-u bilo u vezi transfera Edina Dzeke,pricali su kaze sa Redzepagicem i oko 18 h jos nista nije bilo gotovo,ali da je moguce do treceg dnevnika da se transfer realizuje ..uglavnom u naredna 24 sata Dzeko bi trebao potpistai ugovor,aBd!
-
Bosnier
-
Kontakt:
k_c je napisao/la:Maloprije na FTV-u bilo u vezi transfera Edina Dzeke,pricali su kaze sa Redzepagicem i oko 18 h jos nista nije bilo gotovo,ali da je moguce do treceg dnevnika da se transfer realizuje ..uglavnom u naredna 24 sata Dzeko bi trebao potpistai ugovor,aBd!
Daj boze...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
johnnyHZ
-
Kontakt:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
D1n0
-
Kontakt:
Gdje se kupiti Dzekin Manchester City dres???
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
-
BIHfan
-
Kontakt:
D1n0 je napisao/la:Gdje se kupiti Dzekin Manchester City dres???
Na pijaci.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
alipasha
-
Kontakt:
Da li neko ima relatino sigurnu informaciju vezanu za procenat koji dobija Zeljo od transfera ?
Trenutno korisnika/ca: denza i 14 gostiju.