odmah sam odgovorio..posto bi vjerovatno sljedeci odgovor bio Pagluica...pa da ne pisem ne i da...
Od toga Gigi 6x,Peruzzi 3x,Toldo i Cesar po 1x
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Previd. Jbga u pravu si. Il Pluto je igrao i za Genou.Admir_Sa je napisao/la:Aldair je igrao i za Genovu, a vidim da je nabrojan gore.
Mog'o si vala Magicni,dok ne pocne Real,ovaj Atletico umara previse i ne gleda mi se.Interista di cuore je napisao/la:ajde Magica ubodi kakvo dobro pitanje![]()
Evo da se i ja ukljucim. Da nije slucajno ona situacija oko Zamorana u Interu?MaGiCa je napisao/la:Pazite sad:
Obicno kada veliki igrac dodje u novi tim, uzima broj po zelji. Cesto su ti brojevi zauzeti, pa im kolege ustupe (Lavezzi dao Cavaniju #7) ili ne ustupe svoj broj (Seedorf Ronaldinhu nije hteo da da broj 10). Medjutim, dolazak jednog igraca u 1 tim u Italiji je napravio pometnju oko brojeva na dresovima, pa je i sam FIGC morao da reaguje. Sta se to tacno desilo?
Nije.Interista di cuore je napisao/la:Zamorano je bio 9,doso Ronaldo.veliki transfer,marketing i te zajebancije i njemu daju 9,ovaj uzme 1+8
Interista di cuore je napisao/la:iil ne. Ronaldo je jednu sezonu bio 10,pa su tek onda promijenili...sad sam zbunjen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.