Jes u pucanju penala
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nisam siguran ali mislim da se u 16m ne sviraju ruke kad se igracu odbije na ruku neka frljoka gdje on nema kontrole ili ovako sa ruke na ruku kad se odbije,.
Moze da se svira i ne mora.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Spurs (0.13) 1-3 (2.56) Liverpool
Pa jel Murinja stid
Pa jel Murinja stid
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Naša 'Tica je ipak jača druže Jozo.
Ali ali ali..... prvi gol je cista glupost golmana, nasa sreca.
Drugi, pa gotovo isto, treci glupost onog lika nisam ga zapamtio, jesmo ih nadigrali i draze bi mi bilo da smo dali golove iz onih suteva manea a ne na ove gluposti tipa aurier.
Za arnolda i firmina super podstrek, matip je covo od stakla, tiago gut, i stvarno al stvarno SALAH JE BIO IGRAČ MANJE.
Ova pobjeda ce tek imati znacaj ako se pobijede whu i mci, u smislu borbe za titulu, bez potvrde u te dvije tekme ovo je samo karta za borbu za top4.
Ali ali ali..... prvi gol je cista glupost golmana, nasa sreca.
Drugi, pa gotovo isto, treci glupost onog lika nisam ga zapamtio, jesmo ih nadigrali i draze bi mi bilo da smo dali golove iz onih suteva manea a ne na ove gluposti tipa aurier.
Za arnolda i firmina super podstrek, matip je covo od stakla, tiago gut, i stvarno al stvarno SALAH JE BIO IGRAČ MANJE.
Ova pobjeda ce tek imati znacaj ako se pobijede whu i mci, u smislu borbe za titulu, bez potvrde u te dvije tekme ovo je samo karta za borbu za top4.
CPOJ
- Chapman1886
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
Vidim ovaj post je ostao netaknut. Vrijeđanja su dozvoljena a komentarisanje utakmice ne
Samo Sloboda | COYG
Yebaji ga ne znam čitati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Joj kad nam sad stigne Mustafi. I postane WC 
Mourinho osvaja liga kup i odlazi na kraju sezone.
Nema teorije da Levy ovo trpi jos jednu sezonu, koliko god skrte ruke bio. Ovo je negledljivo, a bolje nece doci. Cinjenica d aje ovaj odyeba Delea, a Levy nije dopustio prodaju ni posudbu mi govori ds tu nesto ne stima.
Nema teorije da Levy ovo trpi jos jednu sezonu, koliko god skrte ruke bio. Ovo je negledljivo, a bolje nece doci. Cinjenica d aje ovaj odyeba Delea, a Levy nije dopustio prodaju ni posudbu mi govori ds tu nesto ne stima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma jedino ga osvajanje EL moze izvuci.Lillard je napisao/la: ↑28 jan 2021, 23:54Mourinho osvaja liga kup i odlazi na kraju sezone.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Skrti Ameri su kupili golmana za 70M, stopera za 75, Fabinha za cca 40-50M... Da ne idem dalje.
Uzeli ste ligu i Ligu Orvaka, koji qrac vise imate pljuvat vlasnike
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prezvakana tekma, od novca za cou su kupili stopera i golmana. Pogledaj net potrosnju u odnosu na ostale
Prosle godine su ostvarili najvecu ikad zaradu od tv prava i kupili dva igraca koje placaju na rate
Problem je u tome sto se drže principa sell to buy. Na kraju prošle sezone nisu dali da se dovede alternativa za Robertsona dok se neko ne proda, otišao je Lovren što nas je ostavilo na 2 i po štopera i opet su ganjali isto pravilo, prodajte nekog ako hoćete dodatnog štopera. Sad kad se to obilo o glavu red je da investiraju nešto svog kapitala u klub jer smo večeras ostali i bez Matipa tako da praktično nemamo zdravih štopera koji u realnom svijetu pripadaju prvom timu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tek skontah da Barca jos duguje za Coutinha, oko 35m funti, ali pare nece Liverpoolu jer je dug prodat nekoj finansijskoj instituciji. Liverpool davno dobio pare. Kakve se tu carlame rade.
"Barcelona still technically owe the money to Liverpool, that is why is shows up as such in the accounts, but what happens is that the money is paid and Liverpool then send that on to the third party who has bought the debt.
"Liverpool have received all the money owed for Coutinho, but Barcelona have not yet paid it all.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 5 gostiju.