5 in 106 games at Chelsea
4 in 46 games at Man United
6 in 23 games at Tottenham
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ova Barca veca sirotinja od Baketa!Finn je napisao/la: ↑29 jan 2021, 00:34Tek skontah da Barca jos duguje za Coutinha, oko 35m funti, ali pare nece Liverpoolu jer je dug prodat nekoj finansijskoj instituciji. Liverpool davno dobio pare. Kakve se tu carlame rade.![]()
"Barcelona still technically owe the money to Liverpool, that is why is shows up as such in the accounts, but what happens is that the money is paid and Liverpool then send that on to the third party who has bought the debt.
"Liverpool have received all the money owed for Coutinho, but Barcelona have not yet paid it all.
Zato sto je zadnje 2 utakmice sa Cityem uzeo. Nistabnije sigurno, ali sanse ima.Jackk je napisao/la: ↑29 jan 2021, 07:13Ja nemam nekog fudbalskog znanja, ali jel može neko da mi objasni sinoćnju taktičku vratolomiju Žozea Murinja u zadnjoj liniji?
Zbog čega Doherty, koji je jedan od najjboljih desnih WBa u ligi, igra lijevo, a ne Davies koji može igrati lijevo?
Zbog čega umjesto izvjesnog Rodona, ko god on bio, nisu igrali Sanchez ili Toby?
Čitam maloprije da je i Kane out few weeks....
Na osnovu čega iko misli da Žoze Murinjo može osvojiti liga kup u duel protiv Citya?
Naročito protiv ovako disciplinovanog Citya? Neki argument, nešto?
Pa nije to ništa neviđeno. Liverpool je jednostavno Barcelonin dug prodao banci sa kojom posluje. Ti meni duguješ 50, ja taj dug prodam Torresu i dobijem 50km sad, a ti onda njemu vraćaš te pare i dogovaraš sa njim kako ćeš mu ih vratiti, hoćeš 50 puta po marku ili skupiti 50 i odmah dati.Finn je napisao/la: ↑29 jan 2021, 00:34Tek skontah da Barca jos duguje za Coutinha, oko 35m funti, ali pare nece Liverpoolu jer je dug prodat nekoj finansijskoj instituciji. Liverpool davno dobio pare. Kakve se tu carlame rade.![]()
"Barcelona still technically owe the money to Liverpool, that is why is shows up as such in the accounts, but what happens is that the money is paid and Liverpool then send that on to the third party who has bought the debt.
"Liverpool have received all the money owed for Coutinho, but Barcelona have not yet paid it all.
Jesmo al u pobjedu Arsenala
Pa ima valjda i neka provizija, nisu ni ti iz fin institucije levati.Otelo je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:11Pa nije to ništa neviđeno. Liverpool je jednostavno Barcelonin dug prodao banci sa kojom posluje. Ti meni duguješ 50, ja taj dug prodam Torresu i dobijem 50km sad, a ti onda njemu vraćaš te pare i dogovaraš sa njim kako ćeš mu ih vratiti, hoćeš 50 puta po marku ili skupiti 50 i odmah dati.Finn je napisao/la: ↑29 jan 2021, 00:34Tek skontah da Barca jos duguje za Coutinha, oko 35m funti, ali pare nece Liverpoolu jer je dug prodat nekoj finansijskoj instituciji. Liverpool davno dobio pare. Kakve se tu carlame rade.![]()
Ima Boga he heChapman1886 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 11:25Koja ironija što sinoć kane u onom svom originalnom načinu pokušaja povređivanja protivnika sam ostane povrijeđen na krajukarma
![]()
Kako mozes znati da Liverpool nije prodao svoja potrazivanja jer im treba novac?Civa je napisao/la: ↑29 jan 2021, 11:21Sumnjam da je Liverpool u gubitku. U takvim slučajevima prilikom većih iznosa obično se izdaje bankarska garancija, gdje u slučaju da dužnik ne može izmiriti svoje dugovanje, banka učini to za njega, ali onda dužnik ne duguje prvoimenovanom, nego banci.
Dakle, Liverpool nije prodao nikome ništa, nego je banka samo izmirila dugovanje koje je Barselona imala u vidu tog transfera, a sve ostale troškove snosi Barselona.
Naravno da je prodao jer im treba novac. Ne postoji nijedan drugi razlog osim tog.Brokula je napisao/la: ↑29 jan 2021, 11:41Kako mozes znati da Liverpool nije prodao svoja potrazivanja jer im treba novac?Civa je napisao/la: ↑29 jan 2021, 11:21Sumnjam da je Liverpool u gubitku. U takvim slučajevima prilikom većih iznosa obično se izdaje bankarska garancija, gdje u slučaju da dužnik ne može izmiriti svoje dugovanje, banka učini to za njega, ali onda dužnik ne duguje prvoimenovanom, nego banci.
Dakle, Liverpool nije prodao nikome ništa, nego je banka samo izmirila dugovanje koje je Barselona imala u vidu tog transfera, a sve ostale troškove snosi Barselona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.