FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Rastjerati menadžere u pustiti klub da vode ljudi koji ga vole!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Almir Bekic?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Glasali ste ko vas ebe sada? Jel posteno? Imamovic je pobjedio u svim mjesnim zajednicama, a u vijecu nije pruzena prilika promjenama jer ste dozvolili poltronskim vijecnicima da sa kobasicarom prave vecinu tako sto ce kupiti dezurne priljepke DF, Roma i SBB.
Ovaj put sam miran sam sa sobom jer nisam glasao za Imamovica, a ni za njegovu smijesnu listu za gradsko vijece kod kojih se na prvu vidi da nemaju svoje ja i da su u toj stranci jer imaju najvece sanse da kupe 1500 KM naredne 4 godine za nista.
A mogu se kladiti da je 90% logiranih na forumu glasalo za SDP i Imamovica.
Sto se tice stadiona ostetio je grad za 10 miliona odokativno. Prvo to sto sjever nije dovrsen, nije dovrsen prilaz, nije zavrsena rasvjeta i razglas, krov se ne odrzava, stolice se ne mijenjaju, cak ni one stepenice godinama nisu fiksirane pa mozes ako zelis pomjeriti stepenik sto je meni prejako.
Zapad nije renoviran bar u vidu wc-a, a tribina je uslovna jer je u prelosem stanju, dok je na istoku za šipove potrošeno 1 mil sigurno i više i onda se stalo. Znači zbog svog hira si 1 mil onako novca javnog potrosio.
Ali kao sto kazem miran sam sam sa sobom, glasao sam za promjene. Sto se tice Tuzle Jasmin je nas Bakir, mislim da od svih gradova zivimo u najvecim lazima i da nam se laznim vijestima konstantno ispire mozak o dobrom radu. Tek kada naletite direktno za problem koji je vezan za gradsku vlast koji je rjesiv, a oni ga ne zele rijesiti zbog korumpiranosti i porodicnih veza onda cete se otrijezniti. Treba da dozivite nepravdu, a ne da citate tuzlanski i rtv7. Ili da bar prosetate i pogledate oko sebe.
Sto se tice Cukera, njegovu vladavinu bih uporedio sa Bewbinom. Puno prodavanja price i malo vidljivih rezultata. Veoma mali pritisak na upravu, nikad manji ali opet taj utisak da ne znaju primiti kritiku jer su poltroni gradske vlasti. Zastita kluba nikakva, interesi kluba nisu na prvom mjestu vec pusti niz vodu i pricaj lijepe price za usi.
Ovaj put sam miran sam sa sobom jer nisam glasao za Imamovica, a ni za njegovu smijesnu listu za gradsko vijece kod kojih se na prvu vidi da nemaju svoje ja i da su u toj stranci jer imaju najvece sanse da kupe 1500 KM naredne 4 godine za nista.
Sto se tice stadiona ostetio je grad za 10 miliona odokativno. Prvo to sto sjever nije dovrsen, nije dovrsen prilaz, nije zavrsena rasvjeta i razglas, krov se ne odrzava, stolice se ne mijenjaju, cak ni one stepenice godinama nisu fiksirane pa mozes ako zelis pomjeriti stepenik sto je meni prejako.
Zapad nije renoviran bar u vidu wc-a, a tribina je uslovna jer je u prelosem stanju, dok je na istoku za šipove potrošeno 1 mil sigurno i više i onda se stalo. Znači zbog svog hira si 1 mil onako novca javnog potrosio.
Ali kao sto kazem miran sam sam sa sobom, glasao sam za promjene. Sto se tice Tuzle Jasmin je nas Bakir, mislim da od svih gradova zivimo u najvecim lazima i da nam se laznim vijestima konstantno ispire mozak o dobrom radu. Tek kada naletite direktno za problem koji je vezan za gradsku vlast koji je rjesiv, a oni ga ne zele rijesiti zbog korumpiranosti i porodicnih veza onda cete se otrijezniti. Treba da dozivite nepravdu, a ne da citate tuzlanski i rtv7. Ili da bar prosetate i pogledate oko sebe.
Sto se tice Cukera, njegovu vladavinu bih uporedio sa Bewbinom. Puno prodavanja price i malo vidljivih rezultata. Veoma mali pritisak na upravu, nikad manji ali opet taj utisak da ne znaju primiti kritiku jer su poltroni gradske vlasti. Zastita kluba nikakva, interesi kluba nisu na prvom mjestu vec pusti niz vodu i pricaj lijepe price za usi.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Jesi to ti...Ma neko ti je hakovo profil. Pu sda bottuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 23:52Glasali ste ko vas ebe sada? Jel posteno? Imamovic je pobjedio u svim mjesnim zajednicama, a u vijecu nije pruzena prilika promjenama jer ste dozvolili poltronskim vijecnicima da sa kobasicarom prave vecinu tako sto ce kupiti dezurne priljepke DF, Roma i SBB.
A slusaj ako je istina da je dug kluba sada 600 000 km, to je veliki uspjeh sam po sebi jbg...Znamo svi u kakvom stanju smo bili.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Beduin
- Kontakt:
Tamam ovim transferom izgurati sezonu, neke pare od grada ostaviti za narednu sezonu, a pare od Beganovica preusmjeriti na dugove. Happy End. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Protiv Zvijezde standardno mjesto u zadnjoj liniji Crveno – crnih zauzeo je iskusni Emir Jusić. Odigrao je prvih 45 minuta nakon čega je na plastiku Banje Ilidža istrčala druga postava tuzlanskog tima.
Iza Jusića su godine priprema i test mečeva, te odlično poznaje sve faze uigravanja ekipe tokom prvenstvene pauze.
Iskusni stoper osvrnuo se na jučerašnji susret:
„Ponovo su igrale dvije ekipe po 45 minuta i mogu reći da smo mi još uvijek u fazi kada smo bazirani na fizičkoj spremi. Trkački smo odradili dobar posao, ali je protivnik iskoristio jedan trenutak naše nepažnje i iz toga smo primili gol. Mislim da im je to bio jedini šut u okvir našeg gola. Što se tiče nas, imali smo tri-četiri dobre šanse, od toga dvije stopostotne. Nažalost, nismo uspjeli postići gol. Najvažnije je da se niko od nas nije povrijedio, a u ovom dijelu priprema rezultat je uglavnom u drugom planu“.
Ovu zimsku pauzu uz Jusića znanje i iskustvo stiču novi mladi igrači. Nekima su ovo prve pripreme sa seniorskim timom, no defanzivac je pun hvale za ono što pokazuju na terenu.
„Moram pohvaliti mlade fudbalere. Zaista dobro treniraju, maksimalno se trude i fino su se uklopili u prvi tim. Velika je stvar što dobijaju šansu za igru“, zaključuje Jusić.
Iza Jusića su godine priprema i test mečeva, te odlično poznaje sve faze uigravanja ekipe tokom prvenstvene pauze.
Iskusni stoper osvrnuo se na jučerašnji susret:
„Ponovo su igrale dvije ekipe po 45 minuta i mogu reći da smo mi još uvijek u fazi kada smo bazirani na fizičkoj spremi. Trkački smo odradili dobar posao, ali je protivnik iskoristio jedan trenutak naše nepažnje i iz toga smo primili gol. Mislim da im je to bio jedini šut u okvir našeg gola. Što se tiče nas, imali smo tri-četiri dobre šanse, od toga dvije stopostotne. Nažalost, nismo uspjeli postići gol. Najvažnije je da se niko od nas nije povrijedio, a u ovom dijelu priprema rezultat je uglavnom u drugom planu“.
Ovu zimsku pauzu uz Jusića znanje i iskustvo stiču novi mladi igrači. Nekima su ovo prve pripreme sa seniorskim timom, no defanzivac je pun hvale za ono što pokazuju na terenu.
„Moram pohvaliti mlade fudbalere. Zaista dobro treniraju, maksimalno se trude i fino su se uklopili u prvi tim. Velika je stvar što dobijaju šansu za igru“, zaključuje Jusić.
Realno niti po posjeti niti po igrama ne zasluzujemo stadion. Mi smo klub koji ce imati 1500 hard core gledalaca i u opstinskoj ligi. Baza nam je mala, ljudi su se otudjili zbog ispod prosjecnosti vece decenijama. Ne mozemo da prodamo na 120.000 stanovnika 1000 clanskih.
Da nam treba stadion naravno da treba, da je Imamovic oobecao pa se usutio i to je tacno. Mi u saci nemamo niti jedan argument trenutno da imamo stadion onakav kakvog svi mi prizeljkujemo.
Da nam treba stadion naravno da treba, da je Imamovic oobecao pa se usutio i to je tacno. Mi u saci nemamo niti jedan argument trenutno da imamo stadion onakav kakvog svi mi prizeljkujemo.
samo Sloboda
Kada se Mejdan napravio,sjecam se prve kosarkaske utakmice Slobode gdje nas je bilo manje od hiljadu i svi su se zapitali treba li Tuzli tolika dvorana i kad ce se napuniti.Svjedoci smo da je vise puta bila premala u odnosu na interes za pojedine dogadjaje.Tako da ako napravis lijep stadion korist za grad je visestruka a i publika ce doci ako imaju pravi uslovi i udobnost koju sadasnji Tusanj nema.Naravno da i klub treba imati rezultate da privuce publiku ali KK Sloboda je uvijek tavorila i ispadala iz lige tadasnje.Tuzlaci su previse cekali na izgradnju boljeg stadiona i tu opravdanja i izgovora nema.
Meni se čini da je ovaj voditelj sa N1 malo zatekao il faraonea, pa je malo počeo bulazniti, da bi na kraju rekao da se sprema javno-privatno partnerstvo...
A o tom j-p partnerstvu se u zadnje vrijeme šuška, i govori kao o sigurnoj stvari. Privatni partner je niko drugi do sveti sisoja
A o tom j-p partnerstvu se u zadnje vrijeme šuška, i govori kao o sigurnoj stvari. Privatni partner je niko drugi do sveti sisoja
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Po meni glavni nacin da privuces ljude na stadion je da uvedes malo Reda, u pruzanju usluge na stadionu da covjek dosadno nedjeljlno popodne ili subotu nije bitno provede sa rajom na stadionu uz pivo grickalice neki program na tribinama to nasim ljudima fali a ne da sjedimo u omegi po sat I Pol ( jer na stadionu uglavnom vidjamo Raju koju pozelimo od utakmice do utakmice) to je glavni problem praznih stadiona, MI koji volimo Slobodu volimo je jer smo to vecinom naslijedili od kuce...
Kako smo jucer igrali jel neko pratio utakmicu, imal nekih naznaka popravljanja losih segmenata igre ?
Najbolje ces privuci navijace dobrim rezultatima i borbom za gornji dio tabele , sve dok su utakmice negledljive gdje se 3 pasa ne mogu sastaviti mozes ti praviti sta hoces na tribinama tu nema pomoci
Najbolje ces privuci navijace dobrim rezultatima i borbom za gornji dio tabele , sve dok su utakmice negledljive gdje se 3 pasa ne mogu sastaviti mozes ti praviti sta hoces na tribinama tu nema pomoci
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
FK Sloboda je veoma blizu dovođenja dvojice fudbalera.
Riječ je o Nikoli Pejoviću i Adnanu Islamoviću koji se nalaze na radaru tuzlanskog kluba.
Riječ je o Nikoli Pejoviću i Adnanu Islamoviću koji se nalaze na radaru tuzlanskog kluba.
Tuzlaci na pragu dovođenja dvojice igrača: Bivši fudbaleri Empolija i Partizana pojačavaju Slobodu?
Pejović je fudbaler Lokomotive koji je posljednjih nekoliko mjeseci proveo na posudbi u Admira Wacker.
5076398
Iskusni stoper Slobode prokomentarisao poraz od Zvijezde: ‘Postigli su pogodak iz jednog šuta na naš gol...‘ Pročitaj više
Sloboda dobija pojačanje iz inostranstva
FK Sloboda dobija pojačanje iz inostranstva: Defanzivac dogovorio saradnju sa tuzlanskim klubom? Pročitaj više
Prije toga je nastupao i za Empoli, Rudeš, Pistoiese, Zemun kao i za juniore Crvene zvezde.
Lokomotiva je spremna prepustiti igrača Slobodi na dva načina. Prva opcija je posudba uz mogućnost preuzimanja prava na kraju sezone, a druga opcija je posudba do kraja ugovora Pejovića uz finansijsku podršku Slobodi.
Pejović igra na poziciji stopera, dok s druge strane, Islamović koji je trenutno fudbaler Zlatibora, igra na poziciji lijevog beka.
Islamović je bivši igrač Partizana koji je većinu vremena provodio na posudbama i Teleoptiku, Žarkovu, Novom Pazaru, da bi redove beogradskog kluba konačno napustio početkom prošle godine kada je prešao u NK Novigrad.
Iz Novoggrada je prešao u Zlatibor sredinom augusta 2020. godine.
Pejović je fudbaler Lokomotive koji je posljednjih nekoliko mjeseci proveo na posudbi u Admira Wacker.
5076398
Iskusni stoper Slobode prokomentarisao poraz od Zvijezde: ‘Postigli su pogodak iz jednog šuta na naš gol...‘ Pročitaj više
Sloboda dobija pojačanje iz inostranstva
FK Sloboda dobija pojačanje iz inostranstva: Defanzivac dogovorio saradnju sa tuzlanskim klubom? Pročitaj više
Prije toga je nastupao i za Empoli, Rudeš, Pistoiese, Zemun kao i za juniore Crvene zvezde.
Lokomotiva je spremna prepustiti igrača Slobodi na dva načina. Prva opcija je posudba uz mogućnost preuzimanja prava na kraju sezone, a druga opcija je posudba do kraja ugovora Pejovića uz finansijsku podršku Slobodi.
Pejović igra na poziciji stopera, dok s druge strane, Islamović koji je trenutno fudbaler Zlatibora, igra na poziciji lijevog beka.
Islamović je bivši igrač Partizana koji je većinu vremena provodio na posudbama i Teleoptiku, Žarkovu, Novom Pazaru, da bi redove beogradskog kluba konačno napustio početkom prošle godine kada je prešao u NK Novigrad.
Iz Novoggrada je prešao u Zlatibor sredinom augusta 2020. godine.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nama ba razlike izmedju SDP; SDA; PDA; HDZ; DF; DS... jedino sto malo NASA STRANKA naginje na bolje.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 jan 2021, 05:57Jesi to ti...Ma neko ti je hakovo profil. Pu sda bottuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 23:52Glasali ste ko vas ebe sada? Jel posteno? Imamovic je pobjedio u svim mjesnim zajednicama, a u vijecu nije pruzena prilika promjenama jer ste dozvolili poltronskim vijecnicima da sa kobasicarom prave vecinu tako sto ce kupiti dezurne priljepke DF, Roma i SBB.
Sto se tice Cukera, njegovu vladavinu bih uporedio sa Bewbinom. Puno prodavanja price i malo vidljivih rezultata. Veoma mali pritisak na upravu, nikad manji ali opet taj utisak da ne znaju primiti kritiku jer su poltroni gradske vlasti. Zastita kluba nikakva, interesi kluba nisu na prvom mjestu vec pusti niz vodu i pricaj lijepe price za usi.![]()
![]()
A slusaj ako je istina da je dug kluba sada 600 000 km, to je veliki uspjeh sam po sebi jbg...Znamo svi u kakvom stanju smo bili.
Eto u Tuzli smo izabrali SDP godinama. Imamo li sta bolje nego Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Zenica...Imamo mrka muda. Razlicit predznak isti, lazov i lopov.
Cuj kada bude Sloboda PRVAK ONDA STADION. Sipljo vise ne zna ni slagati.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 29 jan 2021, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hoćemo li to imati 2 Adnana Islamovića u timu? I onaj iz Belgije se tako zove.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Adnan Islamovic iz Zlatibora je vise nego dostojna zamjena za Tomasevica , a ovaj stoper bi mogao biti zamjena za Uzelca. Konacno da se neki normalni fudbaleri povezu sa Slobodom , nadam se da ce doci i pojacanja na deficitarne pozicije (Spic, Vezni)
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Islamovic je igrac u takmicarskoj formi, koji je igrao, i sigurno OK rjesenje. Treba probati.
Pejovic jako dugo nije imao takmicarske utakmice. Potencijala ima, fali mu malo visine, ali trebao je mnogo ranije doci obzirom na svoje stanje.
Stadion u ovom momentu bi bio autogo Imamovicu. Sloboda nece igrati evropu jos dugo i to je otvoreno receno, a napraviti Azmiru i Slogi stadion, jos nedo bog da sta izbore,pa igraju u Tuzli, i raja krene prozivati Imamovica. Pucanj sam sebi u noge.
zali boze para bacenih na sipove, bolje da su usminkali zapad i sjever da makar malo lici na stadion.
Pejovic jako dugo nije imao takmicarske utakmice. Potencijala ima, fali mu malo visine, ali trebao je mnogo ranije doci obzirom na svoje stanje.
Stadion u ovom momentu bi bio autogo Imamovicu. Sloboda nece igrati evropu jos dugo i to je otvoreno receno, a napraviti Azmiru i Slogi stadion, jos nedo bog da sta izbore,pa igraju u Tuzli, i raja krene prozivati Imamovica. Pucanj sam sebi u noge.
zali boze para bacenih na sipove, bolje da su usminkali zapad i sjever da makar malo lici na stadion.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Bolje ne znati i ne biti upucen. Tita mi marsala. Samo za one +60 nije opasno.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:40Islamovic je igrac u takmicarskoj formi, koji je igrao, i sigurno OK rjesenje. Treba probati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.