FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svidja mi se nasa zastupljenost u medijima od pocetka pripreme. Ne mislim tu na Avazove glupe tekstove o cizmama nego ovo kontinuirano pracenje priprema od strane novinara od treninga do intervjua pa i prenos utakmica. Takodjer, i nas admin sa zvanicne radi odlican posao. Veliki lajk za to.
Malo pretjeruju sa ovim intervjujima sa Cericem jer nema ko ga iz BiH nije zvao, ali ako njemu ne smeta i javlja se redovno ok.
Malo pretjeruju sa ovim intervjujima sa Cericem jer nema ko ga iz BiH nije zvao, ali ako njemu ne smeta i javlja se redovno ok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
I mene je stid svaki put kada ga intervjuisuMalo pretjeruju sa ovim intervjujima sa Cericem jer nema ko ga iz BiH nije zvao, ali ako njemu ne smeta i javlja se redovno ok.
-
- Kontakt:
Ako ispuni 5% sto je rekao, docekacemo ga na jugu i bacati u zrak
vidjecemo, svakako nemamo sta izgubiti. Najbitnije je da stvorimo neku pozitivnu atmosferu, pozitivni naboj pred nastavak. Nista nije nemoguce

Današnji hajc nije bio bezveze, ali se nije ostvarilo danas..

-
- Kontakt:
Kako će nas dušmani ismijavati za 12mj...
evo gledam intervju, jos cekam da prestane da prica o Borcu..
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
[quote=Admir74 post_id=8116165 time=1611957525 user_id=44438]
Fali neko da baca asocijacije a ne insajderske.
[/quote]
i sta, kad fakat dodje neki igrac ti ces reci to je to..HAHAHHA nemoj molim te, daj da svi najvaljujemo, pa ko ubode ...

[/quote]
i sta, kad fakat dodje neki igrac ti ces reci to je to..HAHAHHA nemoj molim te, daj da svi najvaljujemo, pa ko ubode ...

- akisarajevo92
- Kontakt:
Prica mu je tipa Mercedes Benz Arene na Grbavici iz 2010., tako ce se i ovo zavrsiti pa smanjite ocekivanja na minimum s njim
Don't believe the hype.
Nemamo apsolutno nista izgubiti. Djela nismo vidjeli vec dvije godine. Covjeku podrska i vrijeme, pa cemo mu suditi. Lijepo on sve to isprica i treba da budemo optimisticni, to je normalno, ali svaki korak pratiti. U svakom slucaju podrska i upravnom odboru kao igracima i sefu. Uzasna 2020. se ne moze ponoviti. Mozda i najgora godina za klub s obzirom na sve pehove, mada mi napamet pada 1946. i pokušaj gašenja kluba, te zadnji ratni plamen na Grbavici 1992., kada smo bili devastirani i za mnoge unisteni,ali...sto godina je sve blize !!!
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Lijepo je predsjednika slušati, ali bas teško povjerovati u ovo sve, daj Boze da nas konacno obraduje
Takoe
Kad je misimovic srao o ljestvici, avrsavali smo. Kad je Amar pricao kako voda cuku, kako ce se vratiti bla bla svrsavali smo. Ovaj nije ji poceo, a vec nema podrsku. **** se vama za Zelju, vecina navija ili za amara ili misimovica.
to je to
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pojma nemate na kakvom su nivou svjetski prevaranti.Upravo me on podsjeća na njih.U razgovoru sa našim ljudima iz kluba o njemu,prije nego sam ga vidjeo i čuo,dobio sam dojam to je to,extra sve...Kad sam ga čuo i vidjeo podsjetio me na te koje gore spomenuh.Ti spomenuti su izvarali ljude koji su na jako visokom nivou inteligencije,koji su milione zaradili i opet su pali bez i najmanje mogućnosti da na bilo kakav način povrate sredstva.Sve išlo zakonito jer je uvijek njihov”pravni expert” pripremio teren,baš kako ga ovaj nama priprema.Šta me malo u. svemu ovome tješi je da je Badžak u ovom svemu i daje mi nadu jer nije se našo ko će Hercegovca za lovu izraditi.

Samo rad i rezultati tek onda može ocjena neka dati do ljeta će se znati da li je bio dobro rješenje ili ne

mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.