Mi smo dva razlicita kluba pratili dosad ondazagor1987 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:35Ne pricam o prijateljskoj nego kad god je igrao dobar je biovedinjo98 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:23Pa zabio je gol na prijateljskoj koja je totalno nebitna, sta se gubite. Volio bi i ja da nam bude najbolji igrac u drugom dijelu sezone, ali ovo sto je igrao dosad je nuka bodova. Osim gola protiv gola protiv Veleza i asistencija protiv Velšana i TC (6:2), bio je pravo beskoristan.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ovo sto sam je vidio: Hodzic top, lijevi bek popunjen za ovu polusezonu. Pidro,Hodzic, a mogu odigrati i Salcin i Oremus. Ramic i Varesanovic dobri. Dervisagic i Besic tanko, ali ne treba ih otpisivati.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Nesto mi ovaj Tatar previse mase rukama 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pejović odskače, vidi se sa je prva postava.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bolji Hole lijevo dosta cak i fino centriraohordasDoboj je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:34Hodzic za oba beka treba bit prva zamjena, bar sto se tice jacih protivnika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa gledamo razlicite stvari u igri ociglednoStroj1946 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:36Mi smo dva razlicita kluba pratili dosad ondazagor1987 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:35Ne pricam o prijateljskoj nego kad god je igrao dobar je biovedinjo98 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:23
Pa zabio je gol na prijateljskoj koja je totalno nebitna, sta se gubite. Volio bi i ja da nam bude najbolji igrac u drugom dijelu sezone, ali ovo sto je igrao dosad je nuka bodova. Osim gola protiv gola protiv Veleza i asistencija protiv Velšana i TC (6:2), bio je pravo beskoristan.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma ne treba ovo gledat kao toliko bitno, nikad ti neces gurnuti ovoliko mladih igraca da igraju zajedno. Bit ce Besicu dosta lakse kad ispred njega bude Đokanovic, a na golu Kovacevic.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dervisagic i Besic moraju jos na kaljenje, posudba najbolja opcija. Imaju finog potencijala. Zeleni su oni jos za ozboljnog fudbala.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bolje da igra još jednu sezonu konstantno nego da ulazi s klupe svaku 5tu utakmicuHistoricar je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:36Pa logičnije je da Kurdić bude rezerva, da dobija povremeno šansu sa klupe, a da se Bešić kali negdje na posudbi.Kurdić je stariji, vec je nakupio neke seniorske minutaže, igrao finale Kupa.
12. igrač kluba iz Titove 38b
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
E ovo je vec malo previse pa i za prijateljsku
- hordasDoboj
- Kontakt:
I prije ovog je znao dosta dobro odigrat na l. beku cak i bolje nego na desnom. Mada sam ja pitao gdje je Islamovic koji je cak i dobio priliku na nekim utakmicama al niko izgleda nema odgovor na to.Denchi je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:38Bolji Hole lijevo dosta cak i fino centriraohordasDoboj je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:34Hodzic za oba beka treba bit prva zamjena, bar sto se tice jacih protivnika
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Druga lopta standardno vec za nas, odbijena lopta protivnik tu, nasi se ne vracaju i gol za protivnika!!!
To nam je sad tradicija
To nam je sad tradicija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Najjaci su mi ovi Manijaci koji se nasladjuju za nas poraz u prijateljskoj
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Neozbiljno je ovo i za prijateljsku
-
- Kontakt:
Irfan Hadžić pred potpisom za Lokomotivu Zagreb.
Trenutno korisnika/ca: armankosutic, Sazg, senad82 i 68 gostiju.