Trazi da ti vrate bar petaka

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Protiv Mladosti dva gola, protiv Slobode na Tusnju, protiv Borca na Kosevu, protiv Olimpika, protiv Radnika isto na ubacaj. Ovo sto je bio prekid, a bilo ih je i jos dosta glupih golova...Inijesta je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:55Ma ovo je sve ok s obzirom na sastav i na njihovu fazu priprema, Al oni sto meni smeta i nemoguce da naši ne rade na tome su yebeni prekidi, pa danas ljudi u prvom poluvremenu 5 ubacaja 5 dobrih šansi i 1 gol iz prekida
A znamo svi koliko smo glupih golova u prvenstvu primili iz prekida
A žiku gostiju što čekaju da popljujemo šampione
A gdje nam treba još pojačanja? Na kojim bi se ti pozicijama pojačavao?Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:55Največa glupost je kazati da nama treba samo jedan napadač, da nam još pojačanja ne treba![]()
Ovo je fakat fenomen, na Balkanu nac golmana da hvata visoke lopte je jednako rudnik zlata....
Jedina stvar na koju i ja imam zamjerke je bespotrebno forsiranje dzafica. Sve si fino napisao nema jednostavno potrebe za njim, neka ga sto se mene tice do kraja ugovora na klupi il tribinama ali svima je valjda jasno da on ne moze nama na terenu nikakav doprinos dati.miky_hz je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:52Sve ja razumijem i ne kukam na ovo danas,nismo lose ni stajali u polju s obzirom na sastav,ali sta Dzaficu vise davati sansu i drzati ga.Eto pregurao je hvala bogu sve,bili uz njega dok nije ozdravio,ali cemu mu davati sansu i u prijateljeskim bar sada imas mladih golmana kojim trebaju minute.Sta je svrha sa njim ne kontam nikako,niti moze ikad prvi golman biti,niti treba kao iskusan sjediti na klupi,nepotrebno baš.
Đe kapitalac Iversen?Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:55Največa glupost je kazati da nama treba samo jedan napadač, da nam još pojačanja ne treba![]()
Cek, pa zar ne vjerujemo vinku kad ga stavi