FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da je u svemu ovome najpozitivnija stvar sto mi navijaci nismo primili toliko k srcu ovaj (nebitni) poraz sto i nije bas svojstveno za nas. Kad se sjetim paranoje nakon generalke protiv Slobode u TC Butmir i remija protiv njih. Drago mi je sto je raja napokon pocela da razdvaja prijateljske od takmicarskih utakmica i sto smo svi mi zajedno svjesni da cemo proci kroz ovu ligu i ove godine 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PAULUS1234
- Kontakt:
dobro ove sarene postave ne racunam , al vala mogli bi se malo vise trznut da dovedemo nekog ,prodali smo rahmana na jednom napadacu smo avala osjetno je i da fali Rahman
Cirkus mi je to dijeljenje na "Husrefovce" i na neke druge, ne znam ni koji su. Podrzavam svakog trenera koji dodje i radi ovo sto Vinko sada radi. I Husref nam je svima donio toliko lijepih trenutaka, to ne smijemo zaboraviti.
Pa nismo ciganija k'o anamo oni, njima je jedan covjek iznad kluba i vidimo svi do cega ih je to dovelo. I neka je, bice jos gore ako Bog da.
Pa nismo ciganija k'o anamo oni, njima je jedan covjek iznad kluba i vidimo svi do cega ih je to dovelo. I neka je, bice jos gore ako Bog da.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- SarajevoForza
- Kontakt:
Skenderbeu - Kukesi 0:3 60 min, Kurdić prva postava
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
"Husrefovci" nisu strana nego dijagnoza. Baš kao i kod anamo onih.Miljacka je napisao/la: ↑30 jan 2021, 15:01Cirkus mi je to dijeljenje na "Husrefovce" i na neke druge, ne znam ni koji su. Podrzavam svakog trenera koji dodje i radi ovo sto Vinko sada radi. I Husref nam je svima donio toliko lijepih trenutaka, to ne smijemo zaboraviti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mislim da mogu ostati Ahmet, Handze, Hodzic, Krste(jel ove godine uzima drzavljanstvo napokon?) Da ulaze s klupe, vjerujem da ce tu biti i Pejovic i Dupovac, to su sve igraci od kojih imas nesto na terenu kada udju i imaju more iskustva...
Hebiba fakat ne bi vise gledao ni da volontira, Milanovica isto tako, igraci su u godinama i ne primaju nove ideje uopste niti imaju timsku disciplinu, oni mogu biti extra krila Velezu, Olimpiku, Tuzli, itd.
Kome sve istice tacno ugovor?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ojjj lokomotiva koja ce ispast iz lige uze nam igraca,allahu dragiiii....ponudili mu nasi mozda 500 eura platu
- feniksptica
- Kontakt:
**** vas Husref, kad pobijedimo aBd Tuzlu, nadam se da ce i ta prica konacno prestat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
+njegova hrana, stan i prevoz. Rumeni ponio Seate sa sobom.
- feniksptica
- Kontakt:
Moj nije. Ide Leon ko CupraSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 15:11+njegova hrana, stan i prevoz. Rumeni ponio Seate sa sobom.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Puno je i to, s obzirom da je Amer Bekic bolji golgeter...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislim da je bolje bilo Besica poslat na posudbu, a Kurdica ostaviti, ali eto. Mozda Numan od sljedece sezone pocne dobivati pravu minutazu, skupice minuta i iskustva van Bosne sad.SarajevoForza je napisao/la: ↑30 jan 2021, 15:03Skenderbeu - Kukesi 0:3 60 min, Kurdić prva postava
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sad za sad nam se Denchi dobro drži. Handžari nije mjesto ugroženo.
Irfan bi dosao ali on trazio ugovor da moze ljetos ici iz kluba ako bude ponuda. naravno da nas klub nije toliko glup.
Ma njemu je do para, pravi od sebe Komazeca 2, nece on nista napraviti od karijere.....
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Irfanu ponudi 15 eura više nego što je dobio od Lokomotive i reci da napusti fudbal, prihvatit će.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Remont ekipe pod hitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.