Cekaju da se sredi papire za neki Babice, Joveljice, Markovice i još neki levata koja je BiH za njih druga opcija nego ganjati talente iz dijaspora koji bi sve dali za našu drzavu.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Gigović nam izgleda ne treba.
Ima li kakav bugarski drugoligaš da hoće promijenit državljanstvo?
Ima li kakav bugarski drugoligaš da hoće promijenit državljanstvo?
Sumnjam da ce svedi ga pozvati. Nije on jos za svede. Za nas jeste.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidicemo hoce li se novi sportski direktor reprezentacije pobrinuti za to; jos nije ni on izabran. Vec je trebalo inace.
Mislim da sam ti davno poruku poslao da je Misimovic smece i da ga se mjesecima molilo da rijesi slucaj Hadzikadunic i Ahmedhodzic. Ovdje su me napali mahom, a znas i koji tulipani.
Potrebno im je bio slucaj Petev da vide ko je Misimovic.
Dva najveca smeca su on i Spahic.
Dok se mediji ne dignu, nema od Gigovica nista.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nikakav potencijal nece biti pozvan. Sad su dosli ljudi kojima je cilj sto vise unistiti..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
A i zbog cega da neki potencijal izabere ovaj cirkus ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Jedan igrac ima tesko povredu i oni su ga prijavili naravno za Hoffenheim 2. mozda cak da igrau nedelju protiv Aalena. on je tamo pomocni trener.
Da se razumijemo. Misimovic nije imao nikakvu ulogu u tome da njih dvojica obucu nas dres. Ako je imao to je neki 5 % i hajd i za to mu hvala eto.. Jedini razlog zasto su djeca izabrala BiH je sto su imali veliku zelju da igraju za BiH i to je to. Naravno ni jedan nije imao ni poziv (do zadnjeg dana) za Svedsku i to je isto uticalo da se ne lazemo. Ali onoga trenutka kad su imali dva poziva stvar je bila jasna. Za razliku od neki Beqiraja i ostali "stranaca" koji pucaju od ljubavi prema domovini.emir79 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 19:11Mislim da sam ti davno poruku poslao da je Misimovic smece i da ga se mjesecima molilo da rijesi slucaj Hadzikadunic i Ahmedhodzic. Ovdje su me napali mahom, a znas i koji tulipani.
Potrebno im je bio slucaj Petev da vide ko je Misimovic.
Dva najveca smeca su on i Spahic.
Dok se mediji ne dignu, nema od Gigovica nista.
Gigovic bi isto tako bio nas kada bi se ovi uhljupi ukljucili u bitku. U to sam 100 % uvjeren. Ovako cemo ga gledati na protivnickoj strani u U21. Fuj.
@igrajlopte 🐦
Roma polako završava dovođenje Benjamina Tahirovića, 17-gogišnjeg Šveđanina koji vuče korene iz Bosne i Hercegovine. Igrača Vasalunda su na skeneru imali mnogi renomirani evropski klubovi, među njima i Benfika, ali deluje da je Roma bila najodlučnija.
Hadžić, koji se povezivao i sa FK Sarajevo, potpisao je za zagrebačku Lokomotivu.
On je prethodni angažman imao u turskom Akhisarsporu, ali je početkom 2021. godine postao slobodan igrač.
Bilo je govora da će se vratiti u BiH, da bi mogao da ostane u Turskoj u nekom od klubova, ali je na kraju završio u redovima hrvatske Lokomotive.
Hadžić je u prvom dijelu sezone na 14 odigranih utakmica u dresu Akhisarspora zabio pet golova. U BiH je ranije igrao za Zrinjski i Radnik iz Bijeljine.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Evo pored Cipetića i Irfan Hadžić otišao u skoro zadnju ekipu HNL-a.
Majko mila.
Sve sami PLBiH kapitalci.
Medijski natpisi „bomba sa apenina“ a realnost je transferi u osrednje sporove i dnu HNLa.
I onda se cude sto se raja sa igracima iz PLBiH sprda.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo nam drug Tatar nije klub našao,

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Penzionisani Sejo Salihovic je bolji transfer napravio nego ove pizdice iz PLBiH. 
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Oj istine
Volim naše, i želim da uspiju... al de brate imate mozak birajte normalan klub u koji zelite preci. Trudite se, dokazujte. A ne kao da vam je sve na tacni.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Gurali su Cipetica i Hadzica završili su u najgorju ekipu iz 1.HNL, gurali su Sanicanina do sad nije našo klub, Tatar isto tako, Zeljkovica i Zilkica bolje da ne pricam, Piric i dalje ostaje 3 golman iz Maribora. Rahmanovic jedini našo solidan klub a još se nezna da li ce uopste redovno igrati...
Cipetic ima 26 godina i do "jucer" je igrao u prosjecnoj momcadi ponajgore lige u Europi. Ne znam sto ste ocekivali, mozda transfer u Serie A? Lokomotiva je maksimum za njega.