FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvi god da smo i liga kakva god da je nikog molit imaš uslove izvoli hoćeš nećeš pa nije Hadžić nisterloj pa da plačemo zbog njega eto mu lokomotive eto mu sporova biće igrača aBd.
Kad budemo imali kamp kao sto je bio na onoj slici
Kad budemo imali stadion na kojem igramo u 4 kategori
Kad budemo davali u prosjeku po 300 k € platu po igracu
I kad nebudemo imali slucajeva
Rahmanovic
Tatar
Dulja
Saric itd
Kad budemo imali stadion na kojem igramo u 4 kategori
Kad budemo davali u prosjeku po 300 k € platu po igracu
I kad nebudemo imali slucajeva
Rahmanovic
Tatar
Dulja
Saric itd
-
- Kontakt:
Izgleda fb stranica opet počela da blokira, kao u vrijeme rumenog papčića Tarika Trbića.Jaran mi se maloprije žali da su ga blokirali, zbog par prostih pitanja o napadaču i pojačanjima.
- ElCartel11
- Kontakt:
Svaka mu čast ko god da ga je blokirao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Irfan potpisao za Lokomotivu Zg a Vukušić za Steauu.
Ja ne kontam sto ne potpisu na godinu dana Bekica ili Komazeca. Svakako ce se na ljeto dovoditi neki jaci napadac. Potpisi sad nekog samo da imas za rotacije jbga zemlja. Isto kod ih je stid sve gami. Ja bi doveo Bekica za svaki slucaj i jos jednog napadaca. Pa nek imaju 3.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 30 jan 2021, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
JVVVST je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:55Sabrini pickolisci su posebna prica.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 15:05"Husrefovci" nisu strana nego dijagnoza. Baš kao i kod anamo onih.Miljacka je napisao/la: ↑30 jan 2021, 15:01Cirkus mi je to dijeljenje na "Husrefovce" i na neke druge, ne znam ni koji su. Podrzavam svakog trenera koji dodje i radi ovo sto Vinko sada radi. I Husref nam je svima donio toliko lijepih trenutaka, to ne smijemo zaboraviti.
Pa nismo ciganija k'o anamo oni, njima je jedan covjek iznad kluba i vidimo svi do cega ih je to dovelo. I neka je, bice jos gore ako Bog da.

100% tacno.Napapijri je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:50
Nas problem (kad kazem nas mislim na narod generalno) je sto se zadovoljavamo malim stvarima. Kazemo, dobro smo igrali protiv Bresta. Jeste, dobro smo igrali, ali kao sto ti kazes, trebali smo proci dalje da smo reagovali na vrijeme. Zato i jesmo zabokrecina jer nam "uvijek malo fali" ili "dobro je, bit ce bolje".
Al bas, pogotovo jos sto je od ovog jaran
Coca colom ga treba castiti cim se vrate iz Umaga.
Bolje nikog ne dovoditi, nego neke polovnjake.Stroj1946 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:37Ja ne kontam sto ne potpisu na godinu dana Bekica ili Komazeca. Svakako ce se na ljeto dovoditi neki jaci napadac. Potpisi sad nekog samo da imas za rotacije jbga zemlja. Isto kod ih je stid sve gami. Ja bi doveo Bekica za svaki slucaj i jos jednog napadaca. Pa nek imaju 3.
Ja se ipak nadam nekom napadaču koji će biti vrh za ovu ligu.
-
- Kontakt:
Pa šta je čudno dragi Cartele, što navijači nakon današnje katastrofe pitaju za pojačanja ? Nađi mi klub na svijetu gdje bi bilo drugačije.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zar stvarno ima neko ko misli da će dobiti odgovor ako postavi bilo kakvo pitanje na zvaničnoj Facebook stranici? Hahahahahahahahahahahah ne vjerujem..
Tek nakon ovakvih tekmi se vidi koliko gluperdi prati fudbal i daje sebi za pravo da pametuje. Divim se takvim ljudima.
Tek nakon ovakvih tekmi se vidi koliko gluperdi prati fudbal i daje sebi za pravo da pametuje. Divim se takvim ljudima.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja se samo nadam da ce odgovor na IG dobiti oni profili sto pisu po komentarima: ,,Will FK Sarajevo reply"?AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:42Zar stvarno ima neko ko misli da će dobiti odgovor ako postavi bilo kakvo pitanje na zvaničnoj Facebook stranici? Hahahahahahahahahahahah ne vjerujem..
Tek nakon ovakvih tekmi se vidi koliko gluperdi prati fudbal i daje sebi za pravo da pametuje. Divim se takvim ljudima.![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma to je neozbiljno. Na nivou djecijeg uzrasta. Ne mora odgovoriti, al ne mora i brisati. Isto ono kad se dijete na ljuti, pa okrene glavu. To ozbiljni klubovi ne rade. A niti ozbiljni ljudi.Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:41Pa šta je čudno dragi Cartele, što navijači nakon današnje katastrofe pitaju za pojačanja ? Nađi mi klub na svijetu gdje bi bilo drugačije.
I trebaju da blokiraju, udjes na komentare da nesto procitas ono svaki drugi kom vezano za napadaca ma mars vise
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zamisli ti koji kapacitet moraš biti da odeš na stranicu, postaviš pitanje/pitanja o transferima, pojačanjima, napadaču, petom, desetom i pritom očekuješ da ćeš dobiti odgovor.Zundo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:43Ja se samo nadam da ce odgovor na IG dobiti oni profili sto pisu po komentarima: ,,Will FK Sarajevo reply"?AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:42Zar stvarno ima neko ko misli da će dobiti odgovor ako postavi bilo kakvo pitanje na zvaničnoj Facebook stranici? Hahahahahahahahahahahah ne vjerujem..
Tek nakon ovakvih tekmi se vidi koliko gluperdi prati fudbal i daje sebi za pravo da pametuje. Divim se takvim ljudima.![]()

Valjda ti ljudi kontaju da Sabrina i kompanija čitaju komentare i u jednom momentu kažu "hajmo ljudi da odgovorimo na ova pitanja, nema smisla da ignorišemo, ljudi se satraše postavljajući."
Ne kažem da opravdam to banovanje i sklanjanje, jer su to besmislice i dječije stvari. Samo kažem da su mi od administracije još nejasniji ovi koji se nešto zadaju i postavljaju neka pitanja. Smiješno svega mi, ovi ljudi me iz dana u dan sve više iznenađuju. Ne znaš više ima li granice ovim provaljivanjima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kako bolan kad ti je polovnjak prvi napadac? Pa je li bolje kao prelazno rjesenje makar dovesti boljeg polovnjaka od tog kojeg imas? Komazec na 30% onoga ranijeg je dva puta bolji od ovog Handzica.amypitar je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:40Bolje nikog ne dovoditi, nego neke polovnjake.Stroj1946 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:37Ja ne kontam sto ne potpisu na godinu dana Bekica ili Komazeca. Svakako ce se na ljeto dovoditi neki jaci napadac. Potpisi sad nekog samo da imas za rotacije jbga zemlja. Isto kod ih je stid sve gami. Ja bi doveo Bekica za svaki slucaj i jos jednog napadaca. Pa nek imaju 3.
Ja se ipak nadam nekom napadaču koji će biti vrh za ovu ligu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Fora je sto mu na to niko nece odgovoriti i ne samo nas klub nego ni jedan klub na svijetu.Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:41Pa šta je čudno dragi Cartele, što navijači nakon današnje katastrofe pitaju za pojačanja ? Nađi mi klub na svijetu gdje bi bilo drugačije.
I nakon nekog vremena to polako pocinje ličiti na spam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kakve bolan katastrofe?? Znaš li ti kakva je danas utakmica bila, kojeg karaktera, i koja je ekipa igrala? Koliko će igrača koji su danas igrali bit prva postava na proljeće? Danas je branio vjerovatno treći golman, drugi desni bek, drugi/treći lijevi bek, četvrti stoper, treći/četvrti zadnji vezni, drugi/treći prednji vezni, drugo desno krilo i treći špic. Čuj katastrofa, dan te yebo, ne bi čovjek rekao da smo derbi 4:0 zijanili.Historicar je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:41Pa šta je čudno dragi Cartele, što navijači nakon današnje katastrofe pitaju za pojačanja ? Nađi mi klub na svijetu gdje bi bilo drugačije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: keli, Kyle88, mnon46, NazorUso, nedimmmm1337, Pitaristok, striktnosarajevski, svemalim1 i 89 gostiju.