FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Roca je odigrao sasvim pristojnu partiju za nekog ko igra svaku 10u utakmicu.Ono što bode u oči je opet Alaba koji čuva vazduh iza Daviesa a Kramarić ko duh zabija,Boa nije imao vremena se bolje postaviti.
Uglavnom važna pobjeda i osveta za onaj poraz.
Muller i Kimmich odigrali savršenu utakmicu a moram pohvaliti i Daviesa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Davies polako dize formu i sigurno ce biti sve bolji i bolji, morao se isforsirati malo u pocetku. Vidi se d aje zeljan igre, malo mu fali još rutine.Saurman je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:42Roca je odigrao sasvim pristojnu partiju za nekog ko igra svaku 10u utakmicu.Ono što bode u oči je opet Alaba koji čuva vazduh iza Daviesa a Kramarić ko duh zabija,Boa nije imao vremena se bolje postaviti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Taman negdje tamo do utakmica CL mislim da će biti u svom primeu, ako ne daj Bože bude povreda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bravo. Konacno neko realan. Roca sasvim solidno u odnosu koliko igra, odnsosno haman nikako.Saurman je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:42Roca je odigrao sasvim pristojnu partiju za nekog ko igra svaku 10u utakmicu.Ono što bode u oči je opet Alaba koji čuva vazduh iza Daviesa a Kramarić ko duh zabija,Boa nije imao vremena se bolje postaviti.
Slazem se u kompletnom komentaru.
Dodao bih jos da je Sane sve bolji i bolji.
Mia San Mia
Sky Sport
@SkySportDE
·
1h
Salihamidzic bestätigt Gespräche mit Upamecano-Berater! Nun gelte: "Wir müssen sehen, was passiert. Wir haben unsere Vorstellungen."
Opet isto
@SkySportDE
·
1h
Salihamidzic bestätigt Gespräche mit Upamecano-Berater! Nun gelte: "Wir müssen sehen, was passiert. Wir haben unsere Vorstellungen."
Opet isto

Neka bude i cirkusa, meni je dovoljno što se povezuje sa nama.
Jako interesantan igrač, još i potreban.
Neće tu biti fule. Nek ciganče, ne znate vi šta je ćejf
Jako interesantan igrač, još i potreban.
Neće tu biti fule. Nek ciganče, ne znate vi šta je ćejf

Vom Jäger zum Gejagten
Naravno da će pregovori oko Upamecana bit dugi i teški. Nije stvar u klauzuli od 50 milki nego u handgeldu, 50 milki ide klubu i od toga igrač nema ništa, treba ga nekako nagovorit da dođe baš kod vas. Dayot treba kremu za ruke a ni Struth ne radi za siću. Teško da će handgeld ići ispod 25 milki, a tu je onda još i plaća od 15-16 milki. Mislim da bi vama zbog mira u kući više odgovaralo da ga plaćom držite u rangu npr. 12 milki, a razliku namirite kroz handgeld.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Richards na sestomjesecnoj posudbi u Hoffi.
Sjajan potez i uprave i Richardsa, naravno, pod uslovom da igra.
Sto se mene tice ja bih im ga pustio jos jednu sezonu dodatno.
Treba reci da je Dajaku jucer debitovao za Union Berlin, odigrao je nekih 7, 8 minuta.
Sjajan potez i uprave i Richardsa, naravno, pod uslovom da igra.
Sto se mene tice ja bih im ga pustio jos jednu sezonu dodatno.
Treba reci da je Dajaku jucer debitovao za Union Berlin, odigrao je nekih 7, 8 minuta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Imali smo dobru saradnju sa Hoppom iz Hoffenheima; Alaba, Süle, Rudy (ovako na prvu), bice prostora za Jenkija, mislim da igraju sa tri pozadi..naucice i iznosenje lopte, otvaranje od golmana itd. Naravno, ako ne krene nesto lose pa bude klupiran.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Centre forward
- Kontakt:
Nije to ćejf, neg' je to škrtost na nivou "koliko smo stipse, mi sebi i vode razblažimo".

Daj ga odmah, da se ne sikiramo.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nisam mislio na njihov ćejf, nego na vlastitiCentre forward je napisao/la: ↑31 jan 2021, 19:16Nije to ćejf, neg' je to škrtost na nivou "koliko smo stipse, mi sebi i vode razblažimo".![]()
Daj ga odmah, da se ne sikiramo.![]()

Omladina se brine, ja uvijek imam povjerenje u upravu (dokle god se tata uli pita), tako da...

Nije to sve tako jednostavno, kolega ledar je malo objasnio.
Vom Jäger zum Gejagten
- Nerminovic
- Kontakt:
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Rummenigge asked about Florian Neuhaus: "I don't want to talk about players who are under contract with other clubs."
Još jedan razlog zašto je Upamecano done deal.
Još jedan razlog zašto je Upamecano done deal.
- Nerminovic
- Kontakt:
Sule mozda u Chelsea, mogu samo sanjati da ce biti done deal prije nego sto mu istice ugovor s Bayernom 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Daj bože, cini se da cemo imat totalnu rekonstrukciju u obrani na ljeto. I neka ćemo!Nerminovic je napisao/la: ↑03 feb 2021, 01:37Sule mozda u Chelsea, mogu samo sanjati da ce biti done deal prije nego sto mu istice ugovor s Bayernom![]()
Contrary to reports in Spain, the talks between Real Madrid and Alaba's agent Zahavi are not advanced. The management of Alaba is waiting for offers from England. Alaba himself is considering to put aside his dream of playing in Spain for a better offer from England [@SPORTBILD
]
Sad je odjednom i Engleska dobra, još će on ostati u Bayernu kako je krenulo, muppeti će se naguziti i malo mu podići ponudu i on će u pristati
]
Sad je odjednom i Engleska dobra, još će on ostati u Bayernu kako je krenulo, muppeti će se naguziti i malo mu podići ponudu i on će u pristati

Samo da ode što prije. Ne daj Bože da ostane.
Ako uprskaju s Upamecanom, mozda mu ponude malo poboljsane uslove i ostane. Ne dao Bog.
Nur der FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.