Butt - Slazem se brani sasvim solidno, ali nije ni on vise toliko mlad, sezona dvije i trebace nam zamjena, umjesto da dovedemo sada jednog npr Neuera koji igra sa Schalkeom ligu prvaka i ako bude pruzo dobre partije skocice mu cijena duplo i onda ce ga biti jos teze dovesti, mlad, perspektivan, ima sve sto treba jednom golmanu i broj 1 u Njemackoj reprezentaciji.Luca.Toni je napisao/la:
Butt,Sattelmaier,Kraft,Breno,Braafheid,Van Buyten,Contento,Haas,Ottl,Bommel,Pranjic
Butt- sasvim solidno brani, nekoliko nas je puta izvuko i donio nam pobjedu ili eventualno bod, zato bih nejga ostavio ako nista do kraja sezone
Sattelmaier-ovo je neka nada od golmana pa et neka ga nek brani za B tim
Kraf- mali ima potencijala, zato jos uvijek ne treba dovest Neuera, jer kad bude Butko branio i Kraft ce dobijat prilike pa da vidimo kakav je on potencijal, ko zna mozda je on novi Kahn
Breno-21 God, jak u duelima jak u skok igri, sasvim solidan na zemlji, zna da se nosi sa pritiskom i nakon ovih priprem mislim da ce biti odlican.
Braafheid,Van Buyten-ovu dvojci dat Želji nek Amra pokusa napravit od njih igrace...
Contento-20 god, brz ima sjajnu lijevicu, prodoran sljedece godine to je novi Clishy
Hass-kloc, on je za Btima ipak
Ottl- neka ga do kraja sezone i onda uzet milioncic za njeg
Bommel i Pranje- oni vise ne mogu pomoci ovom klubu, jedino ako ove pripreme ne napave nesto od njih
I ja bi volio vidjet Hummelsa, prejka stoper, mlad, i osim toga sto bi nama pomogo, oslabio bi znacajno Dortmund pa cak i maloh Hoevedesa isti slucaj ...
Breno i Contento - jesu talenti slazem se, ali treba cekati jos dosta vremena i opet je pitanje dali ce zadovoljiti, nama trebaju igraci koji su vec dokazani, nije Bayern neki osrednji klub koji treba cekati igrace nekoliko sezona da se pokazu i da izrastu u velike igrace.
Ove ostale necu ni komentarisati nema potrebe.
Meni se ne svidza nikako politika kluba, cekaju neuspijeh i onda tek kad skontaju da prave greske onda pocinju trositi pare, kao sto je bio slucaj 2007/8 kada su doveli Riberya,Tonia,Jansena,Altintopa ... kad su potrosili vise od 50M €, kasnije se ispostavilo kao pravi potez pogotovo kupovina Riberya, kojem je cijena skocila duplo i koji je izrastao u jednog od najboljih igraca, Toni je imao strasnu sezonu i ova dva igraca su bili najvise zasluzna za tu sezonu ispostavilo se kao sjajan potez, i evo sve do sezone 10 smo imali jedno pravo pojacanje a to je Robben koji vise neigra nego sto igra i to je sve od uprave vidjecemo kako ce se snaci ovaj Gustavo, nazalost svaki prijelazni rok ocekujem neke novosti koje ce me obradovati ali svaki put se sve vise i vise razocaram.