English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ruka u prirodnom položaju, ako si odbojkaš i kreneš u blok.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Chapman1886
- Kontakt:
- CROtorious
- Kontakt:
Na pocetku sezone je sve ruka, sad nije nista. Pa ti sad znaj pravila, isto kao i za one ofsajde.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Povrijedjeni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kaznena ekspedicija i dalje gazi!
Zabrinjava me sto nije sudjen penal. Igraci odbrane ne bi onda trebali kod bloka sklanjati ruke ako je tako.
Kad bolje skontam. Sig bi promasili
CITY dominira, forumske kolege.
Zabrinjava me sto nije sudjen penal. Igraci odbrane ne bi onda trebali kod bloka sklanjati ruke ako je tako.
Kad bolje skontam. Sig bi promasili

CITY dominira, forumske kolege.
4-IN-A-ROW
- Chapman1886
- Kontakt:
Prehlađeni
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
U Liverpoolu, evo trecu sezonu zaredom.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Hoće li Arteta večeras pomoći svom mentoru ili će Ole preko Artete poslati poruku da trka za prvaka još nije gotova. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema Arsenal sanse sa ovakvom kriminalnom postavom nazalost. Par povreda i to je ekipa za donjeg dijela tabele.
Cavani ce izborit barem dva penala protiv klauna Luiza
Cavani ce izborit barem dva penala protiv klauna Luiza
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Večeras ćemo vidjeti pravi okršaj Olea i Artete. Puno toga će reći utakmica koja slijedi.
Pogba više prema naprijed, Martial out. Otpilike idealan sastav United. Jedina bolja opcija bi bila Bailly umjesto Lindelofa.
Pazi priče, rezerve
Prepali ste se momci, priznajte
Pogba više prema naprijed, Martial out. Otpilike idealan sastav United. Jedina bolja opcija bi bila Bailly umjesto Lindelofa.
Pazi priče, rezerve

Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 30 jan 2021, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jel mi moze neko objasniti samo zasto United igra sa čak četiri vezna igraca?
Zbog jakog protivnika
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jedno od najglupljih pitanja ikada postavljenih na forumu.
Trebaju igrati sa 4 napadača i 2 vezna vjerovatno.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Boze sacuvaj, pa mislio sam sto neko krilo ne igra, ili koja je formacija u pitanju 

Pa ovo ti dođe 4 -2 -3 -1
Igrao je ovo isto United i na Anfildu. Rasford i Pogba igraju krilne pozicije, Bruno sredina, Cavani naprijed. Jedino je za Pogbu ovo neprirodna pozicija ali po meni je i tu bolji nego na DMF gdje ga gura sa Matićem.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Chapman1886
- Kontakt:
Hoćel ole čokirati opet protiv ekipe sa samo 2 prvotimca u startnih 11?
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.