La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Kodro na posudbi u Valladolidu do kraja sezone. Možda i nije loš potez, ostaje u ligi, a trebao bi više igrati jer Valladolid je striktno tražio napadača.
Papu bi mogao biti dobro pojačanje za Sevillu, ali oni već imaju mađioničara poput Olivera Torresa u ekipi pa ga veoma malo koriste. Samo Lopetegui zna zašto. Doduše, nisu baš ista pozicija, ali on rijetko igra u prvih 11.
Papu bi mogao biti dobro pojačanje za Sevillu, ali oni već imaju mađioničara poput Olivera Torresa u ekipi pa ga veoma malo koriste. Samo Lopetegui zna zašto. Doduše, nisu baš ista pozicija, ali on rijetko igra u prvih 11.
Auh, golčine. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Crveni Militaou veze s mozgom nema al vidim nisu promijetili 

Zar ovo nije bilo vani 

- LlullSergio
- Kontakt:
Ja idiota od sudije.
Kakvo kriminalno sudjenje od prve minute. Obični faul na sredini terena on ne umije procijeniti kako treba.
Kakvo kriminalno sudjenje od prve minute. Obični faul na sredini terena on ne umije procijeniti kako treba.
Dupli Hernandez je vrhunski sudija u odnosu na ovog
Istripuju neke sudije da su neki borci za male klubove pa sude ovako, k'o slijepi.
Smiješno mi je što su mu obje prve procjene bile dobre, a onda ne znam šta je vidio na ponovljenim
Smiješno mi je što su mu obje prve procjene bile dobre, a onda ne znam šta je vidio na ponovljenim

- LlullSergio
- Kontakt:
Ma da staviš sa strane dvije te odluke.
Sve je katastrofa, obični mali faul ne zna procijeniti.
Kakva dva gola ljudi dadose u pm
Sve je katastrofa, obični mali faul ne zna procijeniti.
Kakva dva gola ljudi dadose u pm

Ma ko ih ****,svakako nista vise ni ne ocekujem od njih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma nemas ovdje sta ocekivat kad ovaj idiot izmisli onakav crveni, vezni red ti mrtav jer je celavi tvrodoglava mazga, a na klupi zbog povreda i celave mazge nemas upotrebljivog igraca.
- Chapman1886
- Kontakt:
Matere mi su ovi gori dva put od nas.
Sta ka'e ko Liverpool i Bayern, samo kupit napadaca hahaha.
Rejal najlosiji u zadnjih 20 godina, nema nikakve dileme.
Sta ka'e ko Liverpool i Bayern, samo kupit napadaca hahaha.
Rejal najlosiji u zadnjih 20 godina, nema nikakve dileme.
27.10.2020
Crveni cist ko suza , zadnji igrac.Sivonja naletio , nema tu puno polemike.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako se nastavi ovako, Atletico će matematički biti prvak 5-6 utakmica prije kraja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Veze ti nemas.
Najblizi golu je bio igrac Levantea ,ko ga je srusio nije bitno.Covjek je oci u oci sa golmanom , faul sa ledja , crveni karton.
Svaka drugacija odluka je pisanje po 100% gol sansi kad si suocen sam sa golmanom.
Ja bih rekao da imas problema sa vidom ali okej. Nit ide oci u oci s golmanom jer su i Militao i Varane bili pored njega nit je Militao bio zadnji igrac odbrane. Zuti karton je bio ispravna odluka, crveni veze s mozgom nema.
Poenta je da je covjek bio najblizi golu i igrac koji se balazio oci u oci sa golmanom.Militao mu je sa ledja sapleo noge a U tom trenutku i Varane je bio iza njega samo sa druge strane.Epidaurus je napisao/la: ↑30 jan 2021, 20:10Ja bih rekao da imas problema sa vidom ali okej. Nit ide oci u oci s golmanom jer su i Militao i Varane bili pored njega nit je Militao bio zadnji igrac odbrane. Zuti karton je bio ispravna odluka, crveni veze s mozgom nema.
Crveni kao kuca.Da je na sredini , zuti karton.Posto je u situaciji kada covjek ima 100% sansu , crveni kao kuca.
Poenta je da nije bio najblizi golu jer je Varane bio blizi golu od obojice u trenutku faula niti je isao cisto na golmana bez ikoga u blizini. To sto ti pricas je situacija Ramosa protiv Cityja, to je cist crveni karton dok ovo ni u ludilu nije bilo za crvenog. Sudija je bio katastrofalan citavu utakmicu, pocevsi od tog crvenog, preko konstantnog dopustanja povlacenja za dres i na kraju one komedije od penala.JoeBleck je napisao/la: ↑30 jan 2021, 22:08Poenta je da je covjek bio najblizi golu i igrac koji se balazio oci u oci sa golmanom.Militao mu je sa ledja sapleo noge a U tom trenutku i Varane je bio iza njega samo sa druge strane.
Crveni kao kuca.Da je na sredini , zuti karton.Posto je u situaciji kada covjek ima 100% sansu , crveni kao kuca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.