Sto lazes kad je u dresu Sarajeva u 16 utakmica dao 10 golova i 3 asistencije imao ..
Čovjek je fino napisao "POSLIJE TOGA", znači od te jeseni 2013. više nikad nije imao takav učinak. Čitaj malo.
Dovest Komazeca u ovom trenutku bilo bi jednako vraćanju Obuće iz penzije. Čovjek se ne bavi ozbiljnim fudbalom već godinama. Nije ni naša liga nešto ozbiljna al nije vala ni memorijalni turnir.
Nisam fino procitao ..
Eto nek se Handzic bavi ozbiljnim fudbalom ruku dajem da bi bolji bio ,a liga je u rangu turnira malo iznad u rangu listestajna ..
I pored svega sto mi imamo a drugi nemaju dozvolimo sebi da 80 posto premijerligasa trenutno imaju bolje izbore u napadu je suludo ,kao sto sam rekao mi nikada necemo u grupe uci samo godinama sami sebe zavaravamo i govorimo bice bolje ...
Kako bolan kad ti je polovnjak prvi napadac? Pa je li bolje kao prelazno rjesenje makar dovesti boljeg polovnjaka od tog kojeg imas? Komazec na 30% onoga ranijeg je dva puta bolji od ovog Handzica.
Osim sto Komazec u zivotu nije zabio 10 za polusezonu pa ni za cjelu sezonu nakon toga, tacnije u prosjeku zabije 10 na 3 sezone.....
Sto lazes kad je u dresu Sarajeva u 16 utakmica dao 10 golova i 3 asistencije imao ..
Zasto si glup?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Izgubi Dinamo od Šibenika, biće guravo i u Hrvatskoj. Sad su egal po bodovima Osijek i Dinamo.
Pored Armenije, Izraela možemo slobodno i Hrvatsku na spisak staviti
Čovjek je fino napisao "POSLIJE TOGA", znači od te jeseni 2013. više nikad nije imao takav učinak. Čitaj malo.
Dovest Komazeca u ovom trenutku bilo bi jednako vraćanju Obuće iz penzije. Čovjek se ne bavi ozbiljnim fudbalom već godinama. Nije ni naša liga nešto ozbiljna al nije vala ni memorijalni turnir.
Nisam fino procitao ..
Eto nek se Handzic bavi ozbiljnim fudbalom ruku dajem da bi bolji bio ,a liga je u rangu turnira malo iznad u rangu listestajna ..
I pored svega sto mi imamo a drugi nemaju dozvolimo sebi da 80 posto premijerligasa trenutno imaju bolje izbore u napadu je suludo ,kao sto sam rekao mi nikada necemo u grupe uci samo godinama sami sebe zavaravamo i govorimo bice bolje ...
Kakvim god se bavi, bavi se ozbiljnijim od Komazeca. Da bilo koga drugog preložite, Bekića, Nedima, Lukića... Ne bih ništa rekao. Al špic koji zadnjih 7-8 godina igra u Indoneziji i Hong Kongu, i ima učinak isti ili gori nego Handžić kod nas... To je suludo.
Izgubi Dinamo od Šibenika, biće guravo i u Hrvatskoj. Sad su egal po bodovima Osijek i Dinamo.
Ko bi rekao da ćemo nekad Hrvate pratiti, zajeban ovaj Osijek pravo. Hajduk standardno, vazda bliži dnu nego vrhu tabele.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar iko odrastao, normalan, ko je pogledao bar 2 utakmice u zivotu...moze smatrati poraz u pripremnoj utakmici KATASTROFOM, HAOSOM, RAZOCARENJEM ???
O nebulozama sa zvanicne nemam druge rijeci, osim - sramota !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Nekidan nas haman ubijediše da smo u pet deka s Osijekom. Kae, ne cijenite svoje.
Nisam fino procitao ..
Kakvim god se bavi, bavi se ozbiljnijim od Komazeca. Da bilo koga drugog preložite, Bekića, Nedima, Lukića... Ne bih ništa rekao. Al špic koji zadnjih 7-8 godina igra u Indoneziji i Hong Kongu, i ima učinak isti ili gori nego Handžić kod nas... To je suludo.
Ma ne kazem da se treba on dovoditi ali posto vidimo da ce biti na kraju daj sta das...Pa i Bekic je tom logikom nazadak za klub svi ocekujemo da se dovede bolji napadac od Ahmeta a uveliko se imena spominju koji mu nisu do koljena ...
Ne budi smiješan, Dinamo je siguran šampion kod njih, uopšte se oko Hrvatske nemoj sekirati.
Zasto si glup?
Napisao sam iznad da nisam fino procitao Harisov majmuncic.
Vrati se u skolu mali isprdak
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne budi smiješan, Dinamo je siguran šampion kod njih, uopšte se oko Hrvatske nemoj sekirati.
Morto šefe šta je ovo
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A