Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Jedina zamjerka na 1pol je izmjena McT/Martial trebao je Matica uvesti ne moze Fred sam igrati odbranu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Totalna letargija i nezainteresovanost.
Kao da je Martial drzao motivacioni govor prije utakmice.
Ovo cemo prije izgubiti. Bod je dobar sa ovakvim stavom.
Kao da je Martial drzao motivacioni govor prije utakmice.
Ovo cemo prije izgubiti. Bod je dobar sa ovakvim stavom.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Vjerovatno konta da je Arsenal relativno bezopasan sa onim ozljeđenim trozupcem gore... Takvi su i bili u prvom, ali ih je ulazak Williana malo trznuo. Samo da ne uleti kakav karambol, biće onda stani-pani.
EDIT: Naravno, kako smo ih ostavili u životu u prvom poluvremenu, sad je belaj. Trznuli se i sad visimo. Te prečka, te dvije- tri šanse. Imao si ih na uzici, sad se čupaj...
Zadnja izmjena: al..., dana/u 30 jan 2021, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ole Gunnar Solsker , Rashford i Martial su tri glavna krivca zbog cinjenice da United ne moze dati gol i odigrati normalnu akciju prema naprijed.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kriminalno drugo poluvrijeme, previše oprezno, previše labavo, pustili smo se u njihov ritam. I hvala klincu više, Rashford out, ali ne prije nego što je još jednu akciju uništio...
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Rash definitvino najkriminalniji igrac, sebican, uvijek visak potez, jos je neko tamo odredio da je on najskuplji igrac na svijetu, pa jel me neko zajebava. Ocajno vodjenje od strane OGS-a, ovaj Arsenal bi ozbiljna ekipa razmontirala na proste faktore.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Nije ovo sad toliko loše bilo. Bilo bi čak odlično i veliki bod da smo dobili Sheffielda u srijediu. Ovakoje to samo bod. arsenal je bio u naletu forme i rezultat kao rezultat je dobar, a i igra je bila solidna, nedostajalo je i sreće i njima i nama u nekoliko nabvrata. Neki su igrači jednostavno van forme, prije svih Bruno i Rashford i misim da ih obojicu treba staviti na klupu narednu utakmicu.
Lose
Napravljeno par gol šansi i jednostavno ne mozes promasiti u ovakvim utakmicama ono sto je Cavani 2 puta i Rash jednom
Odbrana odigrana lose veceras previse prilika pusteno topnicima
Sto se tice pojedinaca Lindelof i Shaw bez greske ostali pateticni sve do jednog a posebno se istakao Rash
Napravljeno par gol šansi i jednostavno ne mozes promasiti u ovakvim utakmicama ono sto je Cavani 2 puta i Rash jednom
Odbrana odigrana lose veceras previse prilika pusteno topnicima
Sto se tice pojedinaca Lindelof i Shaw bez greske ostali pateticni sve do jednog a posebno se istakao Rash
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Radije bih gledao onog Jamesa koji je muha bez glave, nego ovakvog Rashforda.
Niko me ne moze ubjediti da npr Mata i James ne bi odigrali bolju utakmicu od ove dvojice danas.
Limitirani smo realno. Ponajvise zbog menadzera koji nije u stanju izvuci najbolje sto ima iz igraca.
Top4 je realan cilj, jer osim Citya i Liverpoola nema ekipe koja je bolja od Uniteda. Leicester je tu negdje, ali oni uvijek padnu kad je najbitnije.
Niko me ne moze ubjediti da npr Mata i James ne bi odigrali bolju utakmicu od ove dvojice danas.
Limitirani smo realno. Ponajvise zbog menadzera koji nije u stanju izvuci najbolje sto ima iz igraca.
Top4 je realan cilj, jer osim Citya i Liverpoola nema ekipe koja je bolja od Uniteda. Leicester je tu negdje, ali oni uvijek padnu kad je najbitnije.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ekipa je opet u momentu ili Bruno ili nista pa moze li bar jedan igrac jos da pocne donositi bodove ove sezone
samo se kriju iza yebenog Brune otkad je stigao u klub
Martial i Rash
momci su najblaze receno u pateticnoj formi i kad su likovi u takvoj formi a konstantno igraju sta drugo ocekivati nego ovaj pad forme citave ekipe
Nema pobjede ni protiv Sotona na OT s trenutnom formom

Martial i Rash

Nema pobjede ni protiv Sotona na OT s trenutnom formom
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Imas Pogbu na krilu, odigrao poprilicno dobro, on uvodi katastrofalnog Martiala, vraca Pogbu u vezu kao zadnjeg i ugusi i tog jednog koji je valjao u prvom. Pa ti reci da lik zna sta radi, blage veze nema.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Ovaj Arsenal je bio mušterija danas samo takva... ali džaba, nismo se pokazali i to je to. Po onome što se može vidjeti na terenu, malo smo formom krenuli dole nakon velike serije. Vidi se to po većini igrača, fali im korak tu i tamo. Umor vjerovatno, tempo je strašan.
Kao i većinu, mene je Rashford ono baš ispizdio i ovo što on radi traje već neko vrijeme. Moraš biti ono baš nadareno glup da napraviš ono što on radi. Dakle, u zadnjih nekoliko utakmica, čim vidim loptu kod njega, znam da je to a) neki isforsirani "niđe veze" šut, b) dribling kroz četvoricu, c) pas pogrešnom igraču, d) pas nikome. Uglavnom, počeo nas je koštati njegov sebičluk i svojeglavost opasno. Ne možemo mi napraviti toliko akcija koiliko ih on može uštopati. Doduše, danas se ni Cavani nije proslavio - imao je par situacija, nijedna čista, ali je vala sa svojom reputacijom trebao bar jednu "pospremiti". S klupe osvježili i Greenwood i Martial. Prvi je za 10 minuta bio x puta veća opasnost i konkretniji od Rasha, a Martial je sa par onih koje je odigrao "na prvu" pokazao ono što Rashford nikad neće imati. Ima onaj prirodni talent, šteta što je kurcoboljni flegman. Da ima iole normalne radne navike i stav prema životu, kidao bi.
Veza se muči, najviše zbog umornog Fernandesa, koji je baš ono na škrgama. Bori se, trči, sve OK, ali nije to, to. Pogba dobar, sviđa mi se i kretanje i generalno angažman u zadnjih nekoliko utakmica. Fred danas ispreskakan, brzi pasovi igrača Arsenala su ga prečesto izbacivali iz igre. Može on bolje. MCT, ne znam šta bi s dečkom, nadam se da neće predugo odsustvovati.
Odbrana - Shaw me ne prestaje oduševljavati. Od dolaska Tellesa, "ukazao" se onaj Shaw od prije one grozne ozljede. Odbrana, napad, sve dobro, samo nek ga povrede zaobiđu. Harry i Lindelof su imali svojih momenata, ali srećom, nismo kažnjeni. Ostaje mi povelika enigma onaj Wan Bissaka. Sve u odbrani OK, tackling, uvlačenje u protivnika i zaustavljanje driblinga, ali gore, gluho ne bilo. Njegova impotentnost gore i jeste jedan od ključnih problema koje imamo u napadu. Džaba ti Bruno, Pogba, VDB, Mata... kada svi znaju da je naša desna strana taraba. Pojačaš blok na sredini, poduplaj po našoj lijevoj strani i sviraj borbene. I ne patili se kada si bezopasan na 40% terena. Uvjeren sam da imamo najprosječnijeg beka ili solidno desno krilo, tipa, da zna potrčati po strani i vratiti solidnu loptu u sredinu, ili centrirati iz kontre... Ma bila bi to jedna potpuno drugačija ekipa. Ovako, dobro je da ikako zabijamo koliko malo opcija imamo.
Za kraj, i Ole ima svoje prste u, po meni, lošem rezultatu danas. Previše kukavički smo se postavili i dopustili Arsenalu da se razmaše. Za uspjeh nekad treba i riskirati, a ne čekati samo da protivnik pogriješi.
Kao i većinu, mene je Rashford ono baš ispizdio i ovo što on radi traje već neko vrijeme. Moraš biti ono baš nadareno glup da napraviš ono što on radi. Dakle, u zadnjih nekoliko utakmica, čim vidim loptu kod njega, znam da je to a) neki isforsirani "niđe veze" šut, b) dribling kroz četvoricu, c) pas pogrešnom igraču, d) pas nikome. Uglavnom, počeo nas je koštati njegov sebičluk i svojeglavost opasno. Ne možemo mi napraviti toliko akcija koiliko ih on može uštopati. Doduše, danas se ni Cavani nije proslavio - imao je par situacija, nijedna čista, ali je vala sa svojom reputacijom trebao bar jednu "pospremiti". S klupe osvježili i Greenwood i Martial. Prvi je za 10 minuta bio x puta veća opasnost i konkretniji od Rasha, a Martial je sa par onih koje je odigrao "na prvu" pokazao ono što Rashford nikad neće imati. Ima onaj prirodni talent, šteta što je kurcoboljni flegman. Da ima iole normalne radne navike i stav prema životu, kidao bi.
Veza se muči, najviše zbog umornog Fernandesa, koji je baš ono na škrgama. Bori se, trči, sve OK, ali nije to, to. Pogba dobar, sviđa mi se i kretanje i generalno angažman u zadnjih nekoliko utakmica. Fred danas ispreskakan, brzi pasovi igrača Arsenala su ga prečesto izbacivali iz igre. Može on bolje. MCT, ne znam šta bi s dečkom, nadam se da neće predugo odsustvovati.
Odbrana - Shaw me ne prestaje oduševljavati. Od dolaska Tellesa, "ukazao" se onaj Shaw od prije one grozne ozljede. Odbrana, napad, sve dobro, samo nek ga povrede zaobiđu. Harry i Lindelof su imali svojih momenata, ali srećom, nismo kažnjeni. Ostaje mi povelika enigma onaj Wan Bissaka. Sve u odbrani OK, tackling, uvlačenje u protivnika i zaustavljanje driblinga, ali gore, gluho ne bilo. Njegova impotentnost gore i jeste jedan od ključnih problema koje imamo u napadu. Džaba ti Bruno, Pogba, VDB, Mata... kada svi znaju da je naša desna strana taraba. Pojačaš blok na sredini, poduplaj po našoj lijevoj strani i sviraj borbene. I ne patili se kada si bezopasan na 40% terena. Uvjeren sam da imamo najprosječnijeg beka ili solidno desno krilo, tipa, da zna potrčati po strani i vratiti solidnu loptu u sredinu, ili centrirati iz kontre... Ma bila bi to jedna potpuno drugačija ekipa. Ovako, dobro je da ikako zabijamo koliko malo opcija imamo.
Za kraj, i Ole ima svoje prste u, po meni, lošem rezultatu danas. Previše kukavički smo se postavili i dopustili Arsenalu da se razmaše. Za uspjeh nekad treba i riskirati, a ne čekati samo da protivnik pogriješi.
Ma ovo se ribaru već X puta dešava, nalet nenormalno dobrih rezultata koji su zbog jako loših rivala ove godine rezultirali prvom pozicijom, a onda navala užasnih utakmica, gubljenja bodova na sve strane. Naravno utakmice koje znače nešto nikad nije ni dobijao. Neka se održe u top 4, to je za United postala premija. Evropsku ligu neka odmah ispadnu, to sranje neću ni gledati.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Forma napadača baš počinje da zabrinjava, pri čemu se i Cavani fino uklopio već sa Rashfordom i Martialom po tom pitanju. Ni njega ne omakne barem jedan promašen zicer po utakmici.
Kao što rekoh prije meča, samo pobjeda može oprati ono sa Sheffieldom. Jedan bod iz ova dva meča je užas. Da je ovaj remi došao poslije pobjede u srijedu, bio bi sasvim ok.
Shaw opet MOTM.

Kao što rekoh prije meča, samo pobjeda može oprati ono sa Sheffieldom. Jedan bod iz ova dva meča je užas. Da je ovaj remi došao poslije pobjede u srijedu, bio bi sasvim ok.
Shaw opet MOTM.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- Felixians4
- Kontakt:
pa cavani zasigurno ima najjači repertoar promašenih zicerčina od top napadača. Ova 2 ne ulaze ni u top10. Tjerajte Woodwarda kako se već zove,solšera,upravu,vlasnike, to je kriminal - 10 godina ste među najbogatijima sportskim franšizama,a praktički prosjek epl
-
- Kontakt:
Sljedeće 4 utakmice u EPL:
Man UTD - Southampton (02.02)
Man UTD - Everton (06.02)
WBA - Man UTD (14.02)
Man UTD - Newcastle (21.02)
Ovdje se mora uzeti minimalno 10 bodova. Ako budu normalni kao što nisu u napadačkom smislu, ovdje se može uzeti svih 12 bodova. Time bismo vjerovatno ostali odmah iza Citya na drugom mjestu. Osiguran Top4 bi bio na vidiku. Mnogi iz vrha tabele igraju međusobne utakmice u ovom periodu.
Nakon ove 4 nam slijedi teži raspored, gdje je prva sljedeća gostovanje Chelsea, zatim City na Etihadu itd.
U medjuvremenu se igraju i EL (Sociedad) i Fa Cup (West Ham). Trebat će dosta rotacija, a tu se Ole nije proslavio do sada.
Man UTD - Southampton (02.02)
Man UTD - Everton (06.02)
WBA - Man UTD (14.02)
Man UTD - Newcastle (21.02)
Ovdje se mora uzeti minimalno 10 bodova. Ako budu normalni kao što nisu u napadačkom smislu, ovdje se može uzeti svih 12 bodova. Time bismo vjerovatno ostali odmah iza Citya na drugom mjestu. Osiguran Top4 bi bio na vidiku. Mnogi iz vrha tabele igraju međusobne utakmice u ovom periodu.
Nakon ove 4 nam slijedi teži raspored, gdje je prva sljedeća gostovanje Chelsea, zatim City na Etihadu itd.
U medjuvremenu se igraju i EL (Sociedad) i Fa Cup (West Ham). Trebat će dosta rotacija, a tu se Ole nije proslavio do sada.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Vezni red McT i Fred, napad Cavani. Martial out.
Ovo mi se vec svidja.
Ovo mi se vec svidja.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nakon Shefielda nigdje vise ne vjerujem u bodove. Ne igramo dobro,budimo iskreni. Koliko vcs mozemo ostaje da vidimo ali nekako imam los filing.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.