Hvala na informaciji.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Englezi nece na tiket do 2022.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
kontam ovaj city ce ladno nabusiti kad ono truba jos mi niko na fantasy ne igra svi na klupi i cv i v
Majku vam madridsku, danas ste se nasli izgubiti.
⚽FK Garaže⚽
-
gambler1899
- Kontakt:
Kakav potop J*** im mamu
Ibro ima li šanse da Šturm preokrene?
Šibenik, Levante i svi ostali **** subotnji kurci 
Ima li još neka kladionica, osim Wwina, koja nudi bonus prilikom regristracije. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- TheTruth34
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Na Meridianu bonus 20 ili 30 cini mi se. Minimalno parova 5 i minimalna pojedinacna kvota 3...to zaboravi ( i ne smije biti sistemski)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakav dan i kakvo praznjenje kladionicarskih racuna
Moglo bi se uzeti i malo pauze.
A taj bonus wwin dobijes i online registracijom ili mora biti samo fizicno?
A taj bonus wwin dobijes i online registracijom ili mora biti samo fizicno?
⚽FK Garaže⚽
- feniksptica
- Kontakt:
32 minuta 2 kartona na utakmici. Jos jedan ti treba da predjes granicu i nista. Inter nikad nista vise da osvoji a Benevento da ispadne i nikad se ne vrati..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Danas se samo na kartone i kornere moglo proći.
Vitesse je srušio mnogo tiketa. Svima preporučim da ne igraju Kvotu ispod 1,70 pogotovu ako je pobijeda.
Steta sto nema navijača da mogu uci i glave polupati igračima. Sramota velika sto sada rade.
Steta sto nema navijača da mogu uci i glave polupati igračima. Sramota velika sto sada rade.
Mene "unisti" ovo online kladjenje, na dan se popravim toliko puta i nisu to dobro odabrene utakmice, nekako samo uplacivam listic za listicom a kad ne ide...bankrot blizu.
Ja za sebe mogu reci da sam imao veci procenat pogodjeni listica dok sam uplacivao obicne tikete u kladi, uplati sta mislis da je ok za taj dan i to je to za taj dan.
Ja za sebe mogu reci da sam imao veci procenat pogodjeni listica dok sam uplacivao obicne tikete u kladi, uplati sta mislis da je ok za taj dan i to je to za taj dan.
⚽FK Garaže⚽
- OldFashioned
- Kontakt:
Ljudi ne postoji zarada na ovome, treba se samo pomiriti sa tom činjenicom i prešaltati na igranje iz hobija i na instikt bez puno mozganja.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vjeruj mi da je i kladionica sve planirano. Cak i raspored partija. Danas se aktivirao betradar u Evropi radi partije altach vs sturm. Gol je bio čisti offside.FCB1986 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 23:45Mene "unisti" ovo online kladjenje, na dan se popravim toliko puta i nisu to dobro odabrene utakmice, nekako samo uplacivam listic za listicom a kad ne ide...bankrot blizu.
Skini flashscore app i samo stavi partije koje si igrao na Favorit. Ostalo izbriši iz glave.
Mozak je sa previše informacija preopterećeni
Ma mi igramo svi isto. To se vidi na kvotama.
Kad vidim na '' zajedničkim listiću '' oba daju za @1,40 smuči mi se. Cijeli svijet igra OVER zato sto je Under stvori blokadu. Moras 2 para odigrati da uduplas ulog.
Kad vidim na '' zajedničkim listiću '' oba daju za @1,40 smuči mi se. Cijeli svijet igra OVER zato sto je Under stvori blokadu. Moras 2 para odigrati da uduplas ulog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.