Tek nakon par sezone u grupama mozes ganjati kapitalce u januaru, do tada cekaj februar

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I kome si sad to napisao. Opet ce isti nastaviti udarati po svom.Pantelija je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:51E tacno real ne zna sta propusta, ni barsa ni juve. Da imaju VenamaH u skauting sluzbi, ne bi imali propale transfere. Dodje pogleda prijateljsku tekmu, odmah kaze ovaj ronaldo nazario i nije nesto, prosjecan brazilski igrac. Dalje, ovaj golman, nekakav gigi, ko vam je ovo? Smijesno.
Idemo dalje, gravesen, samo trci, dedica mCmanaman ga ubi.
Sunce ti ljudim, igracima treba po dvije sezone da dodju sebi promjenom kluba i lige. Igraci koji su u Evertonu zabijali nemilice, odu u MANutd ne mogu s broda more pogoditi pa onda odu u Inter i kidaju. Sve zbog 100 okolnosti koje mogu usmjeriti karijeru. Dal je momak koji je na sebe skrenuo paznju EVROPE. Ne bosne i menagera nego evrope. Jer se za njega upecao i Dinamo i neke skole iz Holandije, njemacke i pokupio ga LiVERPOOl. Moguce da je Mirza dobar haver sa ovima iz Liverpoola pa ga uvalio. Nema druge.
Tacno ne daj boze da sam moderator... et. Kad to u zivotu lopte ni na terminu nije igralo i dodje pisaati sta je ko kakav i sta moze. Poslije baznih priprema, noge ne osjecas jer radis 2 do 3 puta dnevno, Dakle bukvalno treniras i spavas. Nista drugo. Dovodis organizam do maksimuma iscrpljenost, nakon toga igras prvu ozbiljnu utakmicu sa DRUGIM sastavom 90 minuta bez izmjena skoro, da bi neko napravio vrsnu analizu nebo ti je.bem...
2021. godina a ljudi jos ne shvataju sta su PRIPREMNE utakmcie. Zasto su neeke zatvorene za javnost. Ne kontaju da nekad ekipa namjerno dobije crveni.. Da nekada namjerno pusti loptu protivniku, da nekada namjerno igra visok presing bez obzira da li ce primiti gol. Nekada s namjerom primi gol da bi ekipa reagovala na odredjen nacin. Al haj ti to objasni prosjecnom forumasu koji je kukao i u augustu kako zeljo trpa na pripremama sve redom po 5 6 komada a mmi bosnu jedva dobili 2 0. Cistto da znate, imamo +9 a Bgm kako igramo pripremne jos koja pripremna i eto ih na -1
Posebno venamahrabrih,skoroalen je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:07Svakog prosječnog bosanskohercegovačkog igrača uzme Liverpool.![]()
![]()
Nije mi jasno kako vi što vidite sve u jednoj pripremnoj utakmici ne radite kao skauti u Arsenalu, Unitedu, Ajaxu, Realu... Mislim, grehota je da takav talenat propada na teletekstu i streamovima.
Eno Klopp poziva da mu se jave jeftiniji štoperi za rotacije, javio mu se Venama da mu da par savjeta.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:58Posebno venamahrabrih,skoroalen je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:07Svakog prosječnog bosanskohercegovačkog igrača uzme Liverpool.![]()
![]()
Nije mi jasno kako vi što vidite sve u jednoj pripremnoj utakmici ne radite kao skauti u Arsenalu, Unitedu, Ajaxu, Realu... Mislim, grehota je da takav talenat propada na teletekstu i streamovima.
**** dinamovu skolu kakav je to strucnjak
Jel istina da je Horic bio na meti Liverpoola? Ali Olimpik bio konkretniji.skoroalen je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:01Eno Klopp poziva da mu se jave jeftiniji štoperi za rotacije, javio mu se Venama da mu da par savjeta.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:58Posebno venamahrabrih,skoroalen je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:07Svakog prosječnog bosanskohercegovačkog igrača uzme Liverpool.![]()
![]()
**** dinamovu skolu kakav je to strucnjak![]()
![]()
Upravu o tome razmišljam hahaha
+1Pantelija je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:51E tacno real ne zna sta propusta, ni barsa ni juve. Da imaju VenamaH u skauting sluzbi, ne bi imali propale transfere. Dodje pogleda prijateljsku tekmu, odmah kaze ovaj ronaldo nazario i nije nesto, prosjecan brazilski igrac. Dalje, ovaj golman, nekakav gigi, ko vam je ovo? Smijesno.
Idemo dalje, gravesen, samo trci, dedica mCmanaman ga ubi.
Sunce ti ljudim, igracima treba po dvije sezone da dodju sebi promjenom kluba i lige. Igraci koji su u Evertonu zabijali nemilice, odu u MANutd ne mogu s broda more pogoditi pa onda odu u Inter i kidaju. Sve zbog 100 okolnosti koje mogu usmjeriti karijeru. Dal je momak koji je na sebe skrenuo paznju EVROPE. Ne bosne i menagera nego evrope. Jer se za njega upecao i Dinamo i neke skole iz Holandije, njemacke i pokupio ga LiVERPOOl. Moguce da je Mirza dobar haver sa ovima iz Liverpoola pa ga uvalio. Nema druge.
Tacno ne daj boze da sam moderator... et. Kad to u zivotu lopte ni na terminu nije igralo i dodje pisaati sta je ko kakav i sta moze. Poslije baznih priprema, noge ne osjecas jer radis 2 do 3 puta dnevno, Dakle bukvalno treniras i spavas. Nista drugo. Dovodis organizam do maksimuma iscrpljenost, nakon toga igras prvu ozbiljnu utakmicu sa DRUGIM sastavom 90 minuta bez izmjena skoro, da bi neko napravio vrsnu analizu nebo ti je.bem...
2021. godina a ljudi jos ne shvataju sta su PRIPREMNE utakmcie. Zasto su neeke zatvorene za javnost. Ne kontaju da nekad ekipa namjerno dobije crveni.. Da nekada namjerno pusti loptu protivniku, da nekada namjerno igra visok presing bez obzira da li ce primiti gol. Nekada s namjerom primi gol da bi ekipa reagovala na odredjen nacin. Al haj ti to objasni prosjecnom forumasu koji je kukao i u augustu kako zeljo trpa na pripremama sve redom po 5 6 komada a mmi bosnu jedva dobili 2 0. Cistto da znate, imamo +9 a Bgm kako igramo pripremne jos koja pripremna i eto ih na -1
Za 3000KM plate i jeste uhljebŠTA_JE je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:26Vjerujem da u Klubu imaju neki plan i strategiju da li dovoditi igraca/e i na kojoj poziciji/ama i da li ce se pokusati napasti grupna faza (pa makar) konferencijske lige. U rosteru koji momentalno Vinko ima na raspolaganju meni jedini uhljeb je Džafić. Mozda griješim ali dobijao je priliku i prilike I bas je kiks golman. Pa ni kilažu nikako da sredi. Al Eto...
Schöne Guten Tag Herr VenamaHrabrih, habt Ihr interesse in FC Bayern München zu arbeiten als "Video - Scout". Wir haben Ihre arbeit beim ss.ba forum verfolgt und sind wir meinung nach das Sie richtige persone für unsere Verein sind.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑31 jan 2021, 10:05Poraz u prijateljskoj je bolji od pobjede, ako se iz istog nešto nauči i stekne uvid u realne dosege kluba. Poraz jeste, mrvicu, prevelik i ne oslikava stvarno stanje na terenu, ali je dobar nauk šta nas čeka, ako ne iskoristimo šanse.
Uglavnom, i više nego jasno je da ekipa koja je jučer izašla, barem većina njih, nije ni za klupe, a kamoli ozbiljnog fudbala. Kako su već ostali napisali, Džafić, osim što je loš, unosi nesigurnost u ekipu, pa je zbog njega i ekipa bila loša. Budući da je u Umagu, preporučiti mu da ostane tamo uz otvaranje neke kafane, ćevabdžinice i sl. Cijeniče strani turisti bosanske ćevape. Dervišagić, uz najveće simpatije, jedva za trećeg napadača, uz sve olakotne okolnosti, jerbo mu to nije primarna funkcija. Dal - prosječni bosanskohercegovački igrač... i da ne nabrajam dalje. Ono što me najviše razočaralo, jest što je dedo Ibričić bio nerješiva enigma. Čovjek koji se već dvije godine fudbalom bavi rekreativno i skraćuje dane do penzije.
Ono s čime se ne slažem, jest postavljanje ovakve ekipe na jučerašnjem meču. Po mome skromnom mišljenju, mogućnosti igrača se ispitaju u prvoj, eventualno drugoj pripremnoj utakmici. Umag su ozbiljne pripreme, pa je nužan i ozbiljniji sastav i pristup. Koliko god je ono jučer bila pripremna i koliko god smo izašli sa trećim sastavom, oni reprezentuju FKS i primiti 4 gola od prosječnog slovenačkog ligaša nije nimalo ugodno. Ovu ekipu je trebalo izvesti protiv Čapljine i Višića.
Ono što mi se dopalo, jest stavljanje Tatara i Miličevića u kadar sa ovim. Na taj način, bili su primorani biti fokusirani čitavu tekmu i SŠ je mogao uvidjeti koje su im granice i koliko se iste mogu pomjerati. Vrlo važno za nastavak sezone. Također, Jukić je pokazao da kao rezerva može biti od koristi. Ostalo, osim Ramića, 0 bodova.
Što se tiče nasušno potrebnog napadača, ovo već prelazi u lakrdiju. Sve i da sutra dođe, proći će tek pola priprema. Tako se ne može nigdje, a ne u Europu.
Što bi rek'o moj komšija; Dajbože da izdobri...
Ne bih se petljao u rad SŠ, ali moramo tempirati formu za prvih pet utakmica. Ako to apsolviramo, ostatak mogu iznijeti hebibovići, džafići, dervišagići i ini...
Vidi listova kod Andreja, a vidi kod Dala