Postao/la NisamInSajder » 31 jan 2021, 16:26
Ali kako se lijepo promjeni tema sa prolongiranja izbora na Messija i njegov ugovor. Kad je tako los ugovor i kad je toliko na stetu kluba,zasto ga celnici kluba nisu odbili ili potrazili bolje rjesenje za klub. Danas utakmica koja ti moze prakticno znaciti sezonu, da li ces ici u nastavku sezone prema gore ili se dizati ili ces se spasavati i hvatati zadnji voz za Ligu Prvaka.I takodjer, pred takvu utakmicu se objavio takav clanak koji direktno igra na psihu najvaznijeg igraca kluba, koji je takodjer bio na udaru i prije nekoliko dana i mnogo puta ove sezone. I kad kazu zasto igrac ne igra dobro, pa psiha je glavna i jedan od vodecih uzroka.Lijepo je to Bilic objasnjavao kako privatni zivot i opcenito stanje psihe utjece na igre igraca.
Nego sta ocekujete od vecerasnje utakmice. Bilbao fata prikljucak za Ligu Evrope, a i u sjajnoj formi su, posljednji poraz protiv Barcelone (2:3, a i znamo da je u toj utakmici bilo gutavo), a od tad 5 utakmica 5 pobjeda, sa gol razlikom 14:6. Barcelona, eventualnom pobjedom dolazi na 2. mjesto na tablici i na 7 bodova od Atletika, ali sa 2 utakmice više. U posljednjih 5 utakmica, 4 pobjede i 1 poraz (od Atletika), gol razlika 9:4,iako je na prvi pogled dobro, ali Barcelona je igrala utakmice protiv znatno slabijih protivnika, osim utakmica u Super Kupu, a svaka utakmica je bila neubjedljiva i pokazalo se da je ekipa ranjiva.
Moja predikcija za prvih 11 Barcelone je: Ter Stegen- Roberto,Araujo, Lenglet,Alba - Pjanić, De Jong- Dembele, Pedri, Griezmann - Messi. Standarna 4231 formacija. Moguce je i da Umtiti zaigra umjesto Lengleta,te Puig umjesto Pjanica, iako mi je ova druga opcija na minimumu, jer je Puig igrao u Kupu od prve minute.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi