FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mahala ubi nase mlade igrace a od starijih nemaju sta naucit kad su isti.Nema sportskog zivota i tu je kraj.Neidu cigare piva baklava sisa i janjetina i.profesionalni fudbal.To isto kad kazu ovi sto puse pa se tjese i kazu eno i Hamo pusio pa zivio 80 kuka.
Nazvati Kemu vrhunskim igračem za bilo koju ligu je ne poznavanje ove igre.
Al Kemo je iza nas. Imamo mnogo veći problem a to je Bojo. Možda i ja ne pozanjem ovu igru al nekako ne vidim ni približan kvalitet za drugi tim Želje a kamo li prvi.
Bojo demantuj me molim te.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Jedne sezone dodje kod nas,iz niže lige,na poziciju centarhalfa Kane Šešlija,sadašnji trener Igmana iz Konjica.Ne sjećam se ko je bio trener.U nižoj ligi bio odličan.Robustan,snažan...Dodje nam na Grbavicu C.Zvijezda sa H.Musemicem na mjestu centarfora.Kane ga čuvao na toj tekmu.Husref nam zabi 2 gola a 5 smo primili ukupno.To je bio kraj Kanetove karijere u Želji.Nikada više nije zaigrao.To me podsjetilo na Keminu partiju na Koševu u Derbiu kad Ahmetović Kemu napravi nedonoščetom.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 31 jan 2021, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
Dio posljednjeg posta Tanovica na njegovoj fb stranici.*Otvoren razgovor sa predstavnicima Uprave FK Željezničar. Razmjena informacija uz obostranu želju za nastavkom saradnje. Predloženi konkretni koraci ka obilježavanju i proslavi 100 godina postojanja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
300 000 bamova za cijelu godinu ali ne odjednom vec u fazama od po sto hiljada zna se vec odranije
Bice ukljucene i skole i nova sala i svasta nesto ima detaljan plan i program koji je dat Tanovicu
Hajde Dzeko 

-
- Kontakt:
Dat cu ti deset primjera gdje su puno bolji igraci ispadali ko najveci debili.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:00Jedne sezone dodje kod nas,iz niže lige,na poziciju centarhalfa Kane Šešlija,sadašnji trener Igmana iz Konjica.Ne sjećam se ko je bio trener.U nižoj ligi bio odličan.Robustan,snažan...Dodje nam na Grbavicu C.Zvijezda sa H.Musemicem na mjestu centarfora.Kane ga čuvao na toj tekmu.Husref nam zabi 2 gola a 5 smo primili ukupno.To je bio kraj Kanetove karijere u Želji.Nikada više nije zaigrao.To me podsjetilo na Keminu partiju na Koševu u Derbiu kad Ahmetović Kemu napravi nedonoščetom.
Graovac kao najdrazi igrac navijaca, pretrcao ga Vagner na Grbavicii u 80nekoj minuti, Vagner je tad imao 37 ili 38 godina, isti Graovac je kriv kod oba gola Zrinskog (2:2) na Grbavici.
Drugi idol dijela navijaca Kosoric. Sta reci o tome covjeku.. njega je Ahmetovic uvijek malo reci budalom pravio, kriv za gol 1:1 derbi sa Kosticem, ove godine 2 gola Borca sam napravio, gol MDK zbog neozbiljnosti............
Kerla,Bogicevic,Sipovic. stopercine za Kemu, **** to sto nam Bogi izbi titulu sa Adzemlm, Kerla zajedno sa Bogijem sa Slavkom, Sipovic nam je ni kriv ni duzan najbolju utakmicu zadnjih 10 godina dovei u pitanje,derbi 5:2.
Sve su to bile stoperske reakcije na koje neko presuti,ali vidi Kemine.
Ne branim Kemu ali nije ni fazon da se momak omalovazava, i jos kao stoper Lokomotive. Kao i spominjanje ovih reakcija,sve au to poprilicno dobri stoperi. Kemo bi igrao prvu postavu,izmedju ostalog valja Lokomotivi nama ne valja,a i Amar je htio da ostane.
Srecu vidjeli u Vrhovcu,Mileticu,Kosoricu..
Isto vazi i za Vecu,bolji golman od Erica,Fejzica.. ali i dalje prosjecan golman.
Oni svi imaju ogromni pritisak na ledjima jer su nasi, nije im lako upravo jer ce im se do kraja karijere spominjati svaka njihova greska.
Pogledajte video na ** sta oni nasi ludi golmani rade u lokvama 
Najjaci Guso na kraju ko otac tjera ih da se prestanu igrati i krenu kuci.

Najjaci Guso na kraju ko otac tjera ih da se prestanu igrati i krenu kuci.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Kemo je meni drag i baš mi je žao što nas je napustio iako ne mogu reci da je igrač kakvog bi mi svi željeli u zadnjoj liniji.Nadao sam se njegovom napretku iz godine u godinu.Mislim da je Kemo precijenjen od strane njegovog menadžera i da je to razlog njegovog odlaska.Zbog toga sam i naveo primjer iz Derbija.timpramosavePla je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:02Dat cu ti deset primjera gdje su puno bolji igraci ispadali ko najveci debili.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:00Jedne sezone dodje kod nas,iz niže lige,na poziciju centarhalfa Kane Šešlija,sadašnji trener Igmana iz Konjica.Ne sjećam se ko je bio trener.U nižoj ligi bio odličan.Robustan,snažan...Dodje nam na Grbavicu C.Zvijezda sa H.Musemicem na mjestu centarfora.Kane ga čuvao na toj tekmu.Husref nam zabi 2 gola a 5 smo primili ukupno.To je bio kraj Kanetove karijere u Želji.Nikada više nije zaigrao.To me podsjetilo na Keminu partiju na Koševu u Derbiu kad Ahmetović Kemu napravi nedonoščetom.
Graovac kao najdrazi igrac navijaca, pretrcao ga Vagner na Grbavicii u 80nekoj minuti, Vagner je tad imao 37 ili 38 godina, isti Graovac je kriv kod oba gola Zrinskog (2:2) na Grbavici.
Drugi idol dijela navijaca Kosoric. Sta reci o tome covjeku.. njega je Ahmetovic uvijek malo reci budalom pravio, kriv za gol 1:1 derbi sa Kosticem, ove godine 2 gola Borca sam napravio, gol MDK zbog neozbiljnosti............
Kerla,Bogicevic,Sipovic. stopercine za Kemu, **** to sto nam Bogi izbi titulu sa Adzemlm, Kerla zajedno sa Bogijem sa Slavkom, Sipovic nam je ni kriv ni duzan najbolju utakmicu zadnjih 10 godina dovei u pitanje,derbi 5:2.
Ne branim Kemu ali nije ni fazon da se momak omalovazava, i jos kao stoper Lokomotive. Kao i spominjanje ovih reakcija,sve au to poprilicno dobri stoperi. Kemo bi igrao prvu postavu,izmedju ostalog valja Lokomotivi nama ne valja,a i Amar je htio da ostane.
Isto vazi i za Vecu,bolji golman od Erica,Fejzica.. ali i dalje prosjecan golman.
Oni svi imaju ogromni pritisak na ledjima jer su nasi, nije im lako upravo jer ce im se do kraja karijere spominjati svaka njihova greska.
Uđem nakon manje od 24 sata na forum da vidim kul sexy insajderske kad ono me dočekaju Kemo i Veca. Premalo smo cijenili forumaše poput bošnjačkog Di Marzia Mirse brt sa uvijek fresh transfer bombama, sad svi nešto ozbiljni. 

-
- Kontakt:
Samo cu kratko da se osvrnem na tekmu sa Zrinjskim 2-2.timpramosavePla je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:02Dat cu ti deset primjera gdje su puno bolji igraci ispadali ko najveci debili.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:00Jedne sezone dodje kod nas,iz niže lige,na poziciju centarhalfa Kane Šešlija,sadašnji trener Igmana iz Konjica.Ne sjećam se ko je bio trener.U nižoj ligi bio odličan.Robustan,snažan...Dodje nam na Grbavicu C.Zvijezda sa H.Musemicem na mjestu centarfora.Kane ga čuvao na toj tekmu.Husref nam zabi 2 gola a 5 smo primili ukupno.To je bio kraj Kanetove karijere u Želji.Nikada više nije zaigrao.To me podsjetilo na Keminu partiju na Koševu u Derbiu kad Ahmetović Kemu napravi nedonoščetom.
Tu su oba gola ako me sjecanje dobro sluzi,a ne samo na toj tekmi,pala iskljucivim idiotskim reakcijama naseg golmana. Pogotovo drugi. Kad je hladno mogao zaustaviti udarac onog zuce malog,da je samo ispruzio milimetar nogu. On se nije ni potrudio,vec je stajao i raspravljao se sa sudijom da je onaj mali igrao rukom.
I sad jedna stvar nevezana za vasu rapravu. Nikad mi nije bilo jasno. A igrao sam fudbal,Cak sam imao i afiniteta prema golmanskoj poziciji,jer mi je stari bio golman. Zasto golmani sada kad se nadjubu situaciji 1 na 1,iz blizine,na loptu koja ide par centimetara ili pola metra od njih po zemlji,idu da to brane na nacin da se izvijaju i pokusavaju neku polu-paradu da bi odbranili rukom. Dok on spusti ruku dok napravi onaj polupederaki skok i dok jos izvije noge,lopta prodje 6 puta. A tako jednostavno pokusati samo nogu ispruziti,hem brze ,hem jednostavnije i sa vecom sansom da odbranis. Recino zadnji kod nas koji je tako branio te situacije je bio Kruzik,pa cak i Hasagic. Jako cesto.A vadili su nemoguce.
To mene tako nervira kod ovih danasnjih golmana.
A bio si se naostrio za neki demant priznaj.

-
- Kontakt:
Umjetnik Mehmed Alispahić.
Kako sam poželio izvještaje... 

- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.