FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 31 jan 2021, 16:38

kako ces bolan izaci pred kamere i reci "mi racunamo na milicevica a to sto on hoce/nece da produzi boli nas racku mi znamo svoje"
"Postovani bordobijeli, samo da vam javimo da pokusavamo da dovedemo hamzu catakovica, irfana hadzica i moguce nedima hadzica, a znamo da je vrlo bitno da znate sta se desava. Ako propadnu sva trojica, mi se unaprijed izvinjaavamo!"
"postovani, samo da vam javimo da Fanimo trenira po odvojenom programu"
"postovani od amara smo zaradimi 300 000 eura, znamo da je malo pa se izvinjavamo"

"postovani, ove godine smo malo presli budzet pa nam je Nam je.bo sve po spisu, necemo vise majke mi "
"postovani, evo sad nam je euroher uplatio 20 000 maraka na racun sponzorstva, nadam se da ste zadovoljni"
"postovani, upravo je Sabrina na veceru u Ibisu potrosila 187 KM, sjedi s pojacanjem dogovara uvjete"
"evo pojacanje ustalo ljuto od stola, dabogda da potpise"
"postovani, sabrina otisla za njim sta ce biti kasnije javimo vam svakako, selam"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jan 2021, 16:39

Manjak rada u teretani. Slaba mišićna masa na nogama kod igrača. To su igrači sami krivi. Skip leg day bukvalno.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 31 jan 2021, 16:39

Ako se u lokalnim birtijama, frizerskim salonima i granapima ne zna ime napadaca koji dolazi, onda smo zatvoren klub, pun sumnje.

Vratite nam period kad je u klubu bio brat od Danca Pavlovica, pa Danac p'jan ko mejt zove sve redom i prica koga dovodimo, kolika mu je plata, gdje spava dok je u Sa i slicno. Doduse, i danas to radi samo sa dezinformacijama !
Zadnja izmjena: Zoran28, dana/u 31 jan 2021, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 31 jan 2021, 16:40

Nego zna li neko zasto se ne ganja drzavljanstvo za Velkoskog, mislim da je vec ispunio potrebnih 5 godina. Ima li bi mjesto za stranca više. Iako taj broj stranaca nista ne znaci. Mozes ih 10 dovesti, a 5 da igra tkd, to nije nikakva prepreka.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2021, 16:40

Stroj1946 je napisao/la:
31 jan 2021, 16:39
Manjak rada u teretani. Slaba mišićna masa na nogama kod igrača. To su igrači sami krivi. Skip leg day bukvalno.
Plus genetika, mislim da je to najteži mišić za izgraditi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 31 jan 2021, 16:40

Pantelija je napisao/la:
31 jan 2021, 16:38
kako ces bolan izaci pred kamere i reci "mi racunamo na milicevica a to sto on hoce/nece da produzi boli nas racku mi znamo svoje"
"Postovani bordobijeli, samo da vam javimo da pokusavamo da dovedemo hamzu catakovica, irfana hadzica i moguce nedima hadzica, a znamo da je vrlo bitno da znate sta se desava. Ako propadnu sva trojica, mi se unaprijed izvinjaavamo!"
"postovani, samo da vam javimo da Fanimo trenira po odvojenom programu"
"postovani od amara smo zaradimi 300 000 eura, znamo da je malo pa se izvinjavamo"

"postovani, ove godine smo malo presli budzet pa nam je Nam je.bo sve po spisu, necemo vise majke mi "
"postovani, evo sad nam je euroher uplatio 20 000 maraka na racun sponzorstva, nadam se da ste zadovoljni"
"postovani, upravo je Sabrina na veceru u Ibisu potrosila 187 KM, sjedi s pojacanjem dogovara uvjete"
"evo pojacanje ustalo ljuto od stola, dabogda da potpise"
"postovani, sabrina otisla za njim sta ce biti kasnije javimo vam svakako, selam"
Nije to lose vidisC ali recimo, za to da se uvede gold clansrbo. Recimo 50KM mjesecno, i dodje ti na sms poruka svaki dan sa aktualnostima. Te uplate od sponzora, s kim se pregovara, ko pregovara oko produzenja, ko odlazi i tako to
PSPHM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jan 2021, 16:41

JohnKeynes97 je napisao/la:
31 jan 2021, 16:33
bordobijeli je napisao/la:
31 jan 2021, 16:30
31 jan 2021, 16:20

Zvezda je drzavni projekat, tako da njih ne mozes usporedjivati sa nama. A uostalom sta ce tebi info? Sta tebi znaci to sto ces znati ko odlazi? Ako neko ode objavit ce se, ako neko dodje objavit ce se. u marru uvijek imas financijske izvjestaje koji su javni. Za adukora se ne nagadja nije otisao jer nema vizu. Za fanima je covjek fino u bordo sedmici rekao, cekaju pretrage ct-a jer nisu kogli raditi MRI zbog nekog zeljeznog predmeta u koljenu. I sta znaci tebi sto ces znati za koliko je neko otisao. To slabo koji klub objavi. Ove cifre sto cujes u medijima su uglavnom medijska nagadjanja.
Cuj sto me interesuje ko odlazi, pa navijac sam kluba i interesujeme sve o klubu ko ide ko ostaje na koga se računa itd. Mislim da su otvoreniji i da imamo vise informacija da bi i mi navijaci bili realni, ovako ljudi ne znaju sta da ocekuju i u zabludi su. Neki misle imamo investitora pa se ocekuju spektakularni transfere, drugi pišu da je kriza da nema za napadaca itd itd. Više sumnji izaziva kad si zatvoren klub.
Jel ti fkt trollas namjerno? Pa ako neko ode jel se objavi? Objavi. Ako neko dodje, jel se objavi? Objavi. Kako ne kontas da ovdje sto se bombe bacaju i sto se po portalima pise, da su to samo spekulacije. I cuj pisu za investitora i za napadaca. Pisu derbi navijaci sto dodju 4-5 puta godisnje na utakmice ili ih samo na tv pogledaju. Znaci derbi i par utakmica. I onda idu komnyari gdje je napadac, gdje su oare, gdje je ovo gdje je ono. Realnost je da Nama zaboli q za takvim ljudima i to i jeste najbolje. Jel emir rekao da ce na zimu doci napadac? Jest. Jel Vinko rekao prije par dana da traze napadaca? Jest. Sta nije jasno? Napadac ce doci. To sto par ljudi ocekuju Mbappea i Aguera to je njihov problem.
Nisam vidjeo taj interviju s Emirom, gdje ima?? . Upravo to i kazem da ocekujem da imamo prave informacije.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 31 jan 2021, 16:41

Stroj1946 je napisao/la:
A da ono bas nema nikakav utjecaj sto trcis po livadama i naletis na grbu, pa ti zbog manjka misicne mase pukne misic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2021, 16:42

31 jan 2021, 16:28
Denchi je napisao/la:
31 jan 2021, 16:25
31 jan 2021, 16:15
Gledam interviju Terzić SD Zvezde i covjek sve otvoreno kaze, ko dolazi ko odlazi, koliko su transferi, koliko su duzni, sta su planovi, sta su ciljevi kluba ,koliki budzet imaju, koliko zaradjuju od transfera, koliko od sponzora.
Meni smeta što mi imamo jako malo informacija o nasem klubu, mi nagadjamo da li je Adukor na pripremama a kamo li sta drugo.
Jel fakat reko da pare od transfera uzme drzava, da im se dug ne smanjuje godinama zbog toga, da se ne pitaju skoro nista...

Cudi me malo da je sve to rekao javno?
Da bar uzima drzava pare od transfera. Uzimaju terzic i co. Ali eto haj ti nepismenom bosnji to objasni. Izadje vucic kaze neki lazni podatak, bosnjo svrsava “sto i u nas nije ovako”
Pocelo je i sa terzicem evo sad. Lik osudjeni kriminalac i u bijegu bio.
Bez Vucica ne smiju sibicu sa stola skloniti a ne uzeti neke pare...zna se da se na cvikerasa misli kad se kaze drzava...priveo sviju tada , Dzajica zamalo srce izdalo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 31 jan 2021, 16:42

31 jan 2021, 16:41

Cuj sto me interesuje ko odlazi, pa navijac sam kluba i interesujeme sve o klubu ko ide ko ostaje na koga se računa itd. Mislim da su otvoreniji i da imamo vise informacija da bi i mi navijaci bili realni, ovako ljudi ne znaju sta da ocekuju i u zabludi su. Neki misle imamo investitora pa se ocekuju spektakularni transfere, drugi pišu da je kriza da nema za napadaca itd itd. Više sumnji izaziva kad si zatvoren klub.
Jel ti fkt trollas namjerno? Pa ako neko ode jel se objavi? Objavi. Ako neko dodje, jel se objavi? Objavi. Kako ne kontas da ovdje sto se bombe bacaju i sto se po portalima pise, da su to samo spekulacije. I cuj pisu za investitora i za napadaca. Pisu derbi navijaci sto dodju 4-5 puta godisnje na utakmice ili ih samo na tv pogledaju. Znaci derbi i par utakmica. I onda idu komnyari gdje je napadac, gdje su oare, gdje je ovo gdje je ono. Realnost je da Nama zaboli q za takvim ljudima i to i jeste najbolje. Jel emir rekao da ce na zimu doci napadac? Jest. Jel Vinko rekao prije par dana da traze napadaca? Jest. Sta nije jasno? Napadac ce doci. To sto par ljudi ocekuju Mbappea i Aguera to je njihov problem.
Nisam vidjeo taj interviju s Emirom, gdje ima?? . Upravo to i kazem da ocekujem da imamo prave informacije.
Decembarsko izdanje bordo sedmice, ako se ne varam. Emir je bio gost i rekao je da ce napadac doci za zimu. Da imaju budzet i za juznoamerikanca.
PSPHM

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jan 2021, 16:43

MortemHz je napisao/la:
31 jan 2021, 16:40
Stroj1946 je napisao/la:
Ako ne radiš na tome onda će se ovo desiti prije ili kasnije. Znam o čemu pričam. Inače su naši igrači fizički inferiorni, ne zbog genetike, nego zbog nerada i lijenosti. Ne može ti tu pomoći najbolji treneri svijeta ako ti sam ne radiš na tome.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 31 jan 2021, 16:43

31 jan 2021, 16:42

Decembarsko izdanje bordo sedmice, ako se ne varam. Emir je bio gost i rekao je da ce napadac doci za zimu. Da imaju budzet i za juznoamerikanca.
https://fksarajevo.ba/bordo-tv/bordo-se ... zoda-17/18

Evo da na tacnu ostavimo svima.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2021, 16:47

Testo je napisao/la:
31 jan 2021, 16:26
Denchi je napisao/la:
31 jan 2021, 16:25
31 jan 2021, 16:15
Gledam interviju Terzić SD Zvezde i covjek sve otvoreno kaze, ko dolazi ko odlazi, koliko su transferi, koliko su duzni, sta su planovi, sta su ciljevi kluba ,koliki budzet imaju, koliko zaradjuju od transfera, koliko od sponzora.
Meni smeta što mi imamo jako malo informacija o nasem klubu, mi nagadjamo da li je Adukor na pripremama a kamo li sta drugo.
Jel fakat reko da pare od transfera uzme drzava, da im se dug ne smanjuje godinama zbog toga, da se ne pitaju skoro nista...

Cudi me malo da je sve to rekao javno?
Bravo.
Plasira se u LP , a dug stalno ostaje isti :rol:
I neko bi se na tu mafiju četničku ugledao ...
Ne samo to, zaradi(objave) milione eura od evrope/grupa, dug im tacno isti ostane ni milion da skinu jbt. Ekipa se pojaca za oko 5-10 miliona a prodaju igraca za vise love....gdje su pare ba???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 31 jan 2021, 16:47

Cuj gdje je interviju, tamo gdje i treba da bude i tamo gdje su informacije prave. Nesto nabrajas pljujes ovdje, a ne pratis relevantne izvore informacija.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jan 2021, 16:48

NisamInSajder je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
A da ono bas nema nikakav utjecaj sto trcis po livadama i naletis na grbu, pa ti zbog manjka misicne mase pukne misic.
Isto ti tako može na Wembleyu na zagrijavanju da trener zada vježbu cik cak trčanje oko štapova i staneš loše, odoše ligamenti. Nije to baš do terena. I nepravilno trčanje isto je uzrok.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jan 2021, 16:49

Zoran28 je napisao/la:
Ako se u lokalnim birtijama, frizerskim salonima i granapima ne zna ime napadaca koji dolazi, onda smo zatvoren klub, pun sumnje.

Vratite nam period kad je u klubu bio brat od Danca Pavlovica, pa Danac p'jan ko mejt zove sve redom i prica koga dovodimo, kolika mu je plata, gdje spava dok je u Sa i slicno. Doduse, i danas to radi samo sa dezinformacijama !
Ovdje svako okrece pricu na svoj mlin. Ne interesuju me mahalaske price, kafane frizerski itd
Upravo ovo sto sam pisao je protiv toga, javno na areni SD CZ kaze u 20 min sve transfere planove i gotovo, nema nagadjanja ni mahale.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 jan 2021, 16:49

Ahmoveliki je napisao/la:
31 jan 2021, 01:09
Moram se javit kad pisete gluposti... Irfan Hadzic isao u Fatimu Gunic pa u u 5 gimnaziju... zivio je na trgu Barce na Mojmilu... bio u generaciji 93 kad su se olimpik i novi grad spojili... Mirnes Zec im bio trener. Generacija: Mustafa Mujezinovic,Haris Duljevic,Adis Hadzanovic,Sarvan,Safet Sivsic, Amar Krajina i on
I onaj Eldin Ducic sto je negdje po ceskoj, mislim...

Koja li ste vi godista da je meni znat...
Ps Irfu od kadeta zovu Crouch :rol:
U Olimpijskoj ulici je živio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 31 jan 2021, 16:51

Historicar je napisao/la:
31 jan 2021, 16:11
Sanchez1987 je napisao/la:
31 jan 2021, 16:04
Sta je ovo sa Islamovica,bas steta...
Šta je sa njim ?
6 mjeseci van,steta.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2021, 16:51

Stroj1946 je napisao/la:
31 jan 2021, 16:43
MortemHz je napisao/la:
31 jan 2021, 16:40
Stroj1946 je napisao/la:
Ako ne radiš na tome onda će se ovo desiti prije ili kasnije. Znam o čemu pričam. Inače su naši igrači fizički inferiorni, ne zbog genetike, nego zbog nerada i lijenosti. Ne može ti tu pomoći najbolji treneri svijeta ako ti sam ne radiš na tome.
Javier Zanetti je pojam fudbalskih nogu kako trebaju izgledati, frajer nikad nije ligament poderao a odigro je sve utakmice ikad na najvisem nivou

Lazic je bas cesto stavljao njega na insta kao primjer

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 31 jan 2021, 16:52

Stroj1946 je napisao/la:
31 jan 2021, 16:48
NisamInSajder je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Isto ti tako može na Wembleyu na zagrijavanju da trener zada vježbu cik cak trčanje oko štapova i staneš loše, odoše ligamenti. Nije to baš do terena. I nepravilno trčanje isto je uzrok.
Pa normalno da to moze biti uzrok. Los korak, nedovoljna stabilnost, ali i znam bruku igraca koji su po nasim oranicama, stali na busjen i puce misic ili tako nesto. Sta mislis sto se stedilo Susica na nekim terenima.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”