Rekli ste da će postojati šablon, niste spomenuli kako ćete i pored tog šablona proizvoljno birati parove koji se ipak, zbog vašeg mišljenja, neće birati. Niste onda trebali ni spominjati šablon kad opet radite po svom.Mig_Mig je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:06Sve jasno i precizno receno. Savez nista nije zvanično dao, jednostavno kad postavljam drzim se svog "sablona" ili pravila postavljanja, a ova statistika je najbolji dokaz da sam na pravom putu. Ne osjećam da sam sebi pomogao,ne osjećam da nekome odmazem. Smatram od kako smo Deyo i ja u savezu,da je liga jako napredovala, pogotovo u 25.seezoni, noviteta sa dresovima, postavljanje parova, citiranje, novi igrači itd.. Glupo mi je i jadno da isti forumaši pricaju istu pricu oko parova. Bilo bi bolje da malo promovisu ligu po forumu,te popunimo tri upražnjena mjesta.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:20Društvo, ako je ova statistika tačna,
stvarno ne znam u čemu je problem sad sa parovima.1. Kolo 5 pobjeda domacina, 5 nerijesenih, 5 gostujucih
2. Kolo 6 pobjeda domacina, 1 nerijesena, 8 gostujucih
3. Kolo 5 pobjeda domacina, 5 nerijesenih, 5 gostujucih![]()
Ako već i postoji neki sistem postavljanja parova, nije u zvaničnom pravilniku lige kao takav, tako da savez opet ima pravo da radi te korekcije, a ja evo nemam ništa protiv ako su pronašli način da se izbjegnu domaćinska/gostujuća kola i ako se može koliko-toliko ovaj trend raspodjele pobjeda zadržati.![]()
Ja se ne žalim sad na parove, nije uopšte stvar pomaganja bilo kome, nego generalna organizacija mi se ne sviđa. Pričate jedno, pa poslije ispadne nešto drugo. Bilo mi je odlično što ste rekli da će biti jasno određeno koji parovi idu kome, pomislih da će napokon biti smanjeno kukanje, i onda na samom početku sezone vi to poremetite. Logično da će vam se ljudi žaliti kad ne stojite iza svojih riječi.
Ma nema smisla uopšte išta izbacivati, nek' ide po dogovoru i ko ima više sreće i pameti će dobiti utakmicu.