Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
sta je ovo i mrtva roma zaigrala kako ih ja ne gledam i kako nema dzeke:-)
- feniksptica
- Kontakt:
Edine izvini se i čekaj priliku sa klupe.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Da se izvine treneru koji nije znao koliko izmjena smije napravit? Jašta.
Roma je **** od kluba, bila je **** s Džekom, a bez njega će biti još veća.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Džeko vrijeme je za Wolfsburg, nemoj biti Totti, nemoj ih pljuvat samo se pokupi.
jel ovo on 'glumi' da shepa na ovom videu:-)
Ode u Fener izgleda, trazi 5 mil godisnje, pregovaraju
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bolje sjediti na tribinama u Romi nego igrati za Fener.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dobra opcija je Schalke 04 da njih spasi pred ispadanje u drugu ligu...
Sinan Engin, turski sportski novinar, večeras je na Beyaz TV rekao da će Edin Džeko u posljednjim trenucima zimskom prelaznog roka potpisati ugovor sa Fenerbahceom.
Bivši fudbaler Besiktasa istakao je da mu je tu informaciju javio provjeren izvor od kojeg je saznao i za transfere Mesuta Özila i Irfana Cana Kahvecija, koji je večeras potpisao ugovor sa Fenerbahceom.
“Moj izvor, koji me je prije bilo koga drugog obavijestio o transferu Mesuta Özila i Irfana Cana, sada mi je poslao poruku i rekao da će Džeko nositi dres Fenerbahcea!”, rekao je Engin, a ova informacija zapalila je društvene mreže u Turskoj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zamisli odbiješ West Ham i potpišeš za Fener.
Doviđenja ozbiljnom nogometu!
Doviđenja ozbiljnom nogometu!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Podsjeća ga Istanbul na Sarajevo kao Musu, a i raspuštenici se sviđa zamisao ramazana u Turskoj 

Mysterious🥷
Joj jeste vi dosadni,čovjek je odigrao svoje što se tiče ozbiljnog fudbala,kao da je bitno hoce li u Fener ili negdje drugo.. šta da ode i u Englesku,u najboljim godinama je igrao tamo,pokazao šta može,možda je mogao i bolje,ali što je uradio uradio je,34 godine,sad nek uzme jos koji milion i penzija,nema se tu šta više raspravljat kao da mu je 21 godina,pa kao pogrijesit ce ako ode u Fener...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
U Sloveniji se priča da Džeko i Ibričić planiraju da u budućnosti postanu većinski vlasnici NK Domžale. Zna li neko nešto više o tome?
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Slazem se, svako ocekuje od njega da napravi još jedan dobar transfer u jedan top klub. Ove godine ce napuniti 35 godina imo je finu karieru. Igrao za našu reprezentaciju u SP, osvajo za Wolfsburg, Manchester City titulu. Bio u Njemacku, Italiju i EL najbolji strijelac.rishovski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:06Joj jeste vi dosadni,čovjek je odigrao svoje što se tiče ozbiljnog fudbala,kao da je bitno hoce li u Fener ili negdje drugo.. šta da ode i u Englesku,u najboljim godinama je igrao tamo,pokazao šta može,možda je mogao i bolje,ali što je uradio uradio je,34 godine,sad nek uzme jos koji milion i penzija,nema se tu šta više raspravljat kao da mu je 21 godina,pa kao pogrijesit ce ako ode u Fener...