Ja dok pivo otvorim on ce vec biti na tribinama.
Salim se, idemoo Pjankeeee.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja dok pivo otvorim on ce vec biti na tribinama.
yebi ga, nemere s mudima biti 88%:-)KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑31 jan 2021, 21:24Sretniji bih bio da mu je uspješnost pasova 88%, a da pokazuje muda, nego 94%+ bez muda.
Mora biti konkretan, pa i ispod 88%babino je napisao/la: ↑31 jan 2021, 21:28yebi ga, nemere s mudima biti 88%:-)KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑31 jan 2021, 21:24Sretniji bih bio da mu je uspješnost pasova 88%, a da pokazuje muda, nego 94%+ bez muda.
Slazem se. Miralemu najvise pase igra sa dva defanzivna vezna. Sa tri vezna je slab da bude jedini defanzivno a isto tako slab da bude jedan od dva ofanzivna vezna. Pedri i De Jong to rade puno bolje.Beduin je napisao/la: ↑31 jan 2021, 21:58Sa Pjanicem u ekipi de Jong je podredjeniji defanzivi, dok sa Buskecom on ima vise slobode ici naprijed i pomoci u ofanzivi, a pokazao je dosta vise od Pjanica u napadu. I sam Kuman je govorio da trazi od veznjaka da vise pomazu u napadu, postizu golove/asistencije i zato Pjanic mora pruziti nesto od toga, umjesto mnostva alibi pasova.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 49 gostiju.