Ako je on u Kanadi, ja sam u BraziluPuma je napisao/la:pa kako sad da spava, znas li ti koliko je sati u KanadiNail for Real je napisao/la:Opametio se covjek i otis'o da spavaPuma je napisao/la:Gdje je alfa, dosadno bez njega
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Chat
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I ja tražim menadžera javite,ako koga nađete
Btw sutra mi prvi ovogodišnji trening
A sad odo prileć nešto me opuca kod 4-0 u prijateljskoj sa nekim levatima. Laka vam noć i nemojte predugo
P.S.New Travnik boy da ne navijaš za barcu pomislio bi da smo blizanci previše smo slični
Btw sutra mi prvi ovogodišnji trening
A sad odo prileć nešto me opuca kod 4-0 u prijateljskoj sa nekim levatima. Laka vam noć i nemojte predugo
P.S.New Travnik boy da ne navijaš za barcu pomislio bi da smo blizanci previše smo slični
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ned'o mi BogLBJ MVP je napisao/la: P.S.New Travnik boy da ne navijaš za barcu pomislio bi da smo blizanci previše smo slični
I da smo blizanci morali bi se ipak u nečemu razlikovati
Laku noć
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- legenda reala
- Kontakt:
nisam neki košarkaš ,nemam osjećaja za dati košSexmachineboy je napisao/la:Jah tražim menađera imaš koga mi preporučiti?legenda reala je napisao/la:Gdje ste ,Mladi košarkaški talenti ,igrate li vi ikad ,ili samo po forumima ,vidim tražite menadžera![]()
Hajd ti napolje pa igraj
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdje si javi se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ništa od Alfe većeras...

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Igra mu Miami, sigurno je na utakmici 
Imal iko ziv,da se za*ebajemo. :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nema nikogsikirica je napisao/la:Imal iko ziv,da se za*ebajemo.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Dobar jutar druzino 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
evo kod nas izgleda mali zemljotres
Jutro!
Evo sad i mene malo protrese .
Evo sad i mene malo protrese .
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ahaUnica_Liverpool_ je napisao/la:evo kod nas izgleda mali zemljotres
Rođen s tobom da budem
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Faraon iz Visokog je napisao/la:ahaUnica_Liverpool_ je napisao/la:evo kod nas izgleda mali zemljotres
jest bgm
Hocel se kod nas vidjeti pomrcina sunca ?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
kad ce biti?
Da da, danas je pomračenje sunca...
Preporučujem vam da bez 'cvika' ne gledate u sunce jer ima opasnost da oslijepite.
Preporučujem vam da bez 'cvika' ne gledate u sunce jer ima opasnost da oslijepite.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
moram pitati wolvija jel se osjetilo u crkvicamaEmir_ZENICA je napisao/la:tresi misko samo teresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.