FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2021, 00:10

Historicar je napisao/la:
01 feb 2021, 00:04
Februar :) :)
Jedva čekam. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 feb 2021, 00:14

Aduka87 je napisao/la:
01 feb 2021, 00:10
JavierBosnia je napisao/la:
01 feb 2021, 00:00
slika

Dresovi bi planuli realno :bih:
Ahmet ustupa devetku i uzima desetku :roll:
Isto kao sto je Juve uradio sa Ronaldom
Ma dobro ne bi neka korist od dresova bila, koliko sam marketing bi se mogao napraviti. Nije nerealno, ne igra covjek za pare vise :D
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 feb 2021, 00:20

ajdohordas je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
31 jan 2021, 23:55
31 jan 2021, 23:19
:opaopa:

Najgori par zadnjih veznih u historiji Sarajeva je bio Radovac - Rustemović u proljece 2016, a samo dvije godine ranije tu su igrali Cimirot - Jajalo.
Nazalost ali stalno imamo te oscilacije u sastavu
Cimirot - Jajalo pa padnemo na Radovac - Rustemovic
Kapic - Crepulja, - Stanojevic pa sljedeće padnemo na Gavric - Mustafic. Nadam se da se sad to nece desiti i u budućnosti da idemo prema gore s kvalitetom a ne malo gore malo dole.
Gavric i Mustafic nisu nikad bili prve opcije u veznom. Zajedno su igrali jako rijetko a i to sto su igrali bilo je pod prisilom zbog nedostatka veznjaka.
A Radovac i Rustemovic su one sezone iznijeli vecinu utakmica jer bolje nismo imali i bili su prva opcija u sredini.
Ko je su bile opcije ?
Gavric - Mustafic, Djokanovic to su bili ti zadnji vezni i eksperiment s Velkoski to su prve minute bile za Mustafic i Djokanovica.
Pa to i govorim sezonu prije imali smo strašan izbor a vec iducu dosta manji.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 feb 2021, 00:28

5.2. pada na petak. Taman posle dzume onako duhovno smiren ispratiti jos jedan dan bez pojacanja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 feb 2021, 00:30

01 feb 2021, 00:20
31 jan 2021, 23:55

Nazalost ali stalno imamo te oscilacije u sastavu
Cimirot - Jajalo pa padnemo na Radovac - Rustemovic
Kapic - Crepulja, - Stanojevic pa sljedeće padnemo na Gavric - Mustafic. Nadam se da se sad to nece desiti i u budućnosti da idemo prema gore s kvalitetom a ne malo gore malo dole.
Gavric i Mustafic nisu nikad bili prve opcije u veznom. Zajedno su igrali jako rijetko a i to sto su igrali bilo je pod prisilom zbog nedostatka veznjaka.
A Radovac i Rustemovic su one sezone iznijeli vecinu utakmica jer bolje nismo imali i bili su prva opcija u sredini.
Ko je su bile opcije ?
Gavric - Mustafic, Djokanovic to su bili ti zadnji vezni i eksperiment s Velkoski to su prve minute bile za Mustafic i Djokanovica.
Pa to i govorim sezonu prije imali smo strašan izbor a vec iducu dosta manji.
To je bilo ljeto 2019, tada su nas povrede satrale i uništile nakon evropskih utakmica.Spletom tih okolnosti morali su u prvih 11 Gavrić, Mustafić, Šabanović....Što je najgore baš smo pred zadnji derbi na Grbavici bili najviše osakačeni povredama + nekoliko Kešoljubovih nenormalnih odluka i epilog svega je ona katastrofa. Recimo, 6 mjeseci kasnije u prvim Vinkovim zvaničnim utakmicama na našoj klupi, samo su Kovačević, Ahmetović i Šerbečić imali bitnu ulogu iz onog tima koji je igrao taj derbi.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 feb 2021, 00:47

01 feb 2021, 00:14
Aduka87 je napisao/la:
01 feb 2021, 00:10
01 feb 2021, 00:00
slika

Dresovi bi planuli realno :bih:
Ahmet ustupa devetku i uzima desetku :roll:
Isto kao sto je Juve uradio sa Ronaldom
Ma dobro ne bi neka korist od dresova bila, koliko sam marketing bi se mogao napraviti. Nije nerealno, ne igra covjek za pare vise :D
Ali igra za rekord. Otišao je u Schalke nadajuci se da ce zabiti tih jos par golova za rekorda. Sad koliko mu je to jos zelja, ali mislim da trenutno ne treba niti jednom klubu u Bundesligi napadac. Mozda Mainz jer je otisao Mateta, i nisam upratio da li su dovodili nekog. Ali ima u opcija da ode i u drugu Bundesligu, pa da ovu polusezonu tamo odradi i onda ponovo na ljeto napadne rekord u Bundesligi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 feb 2021, 00:47

NisamInSajder je napisao/la:
31 jan 2021, 22:57
Legenda kaže da je Bekic jednom centrirao kako treba, na Kirin Kup-u.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 feb 2021, 00:53

01 feb 2021, 00:47

Ali igra za rekord. Otišao je u Schalke nadajuci se da ce zabiti tih jos par golova za rekorda. Sad koliko mu je to jos zelja, ali mislim da trenutno ne treba niti jednom klubu u Bundesligi napadac. Mozda Mainz jer je otisao Mateta, i nisam upratio da li su dovodili nekog. Ali ima u opcija da ode i u drugu Bundesligu, pa da ovu polusezonu tamo odradi i onda ponovo na ljeto napadne rekord u Bundesligi.
Ma Vedi je 37 godina na ljeto, on je sa ozbiljnim fudbalom zavrsio, ja se za njegov dolazak ovdje zezam ne mislim da je realan, ali eto
U Njemackoj mislim da nema sta traziti, Turska/Amerika jedino jos malo da suta lopte i to je to
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 01 feb 2021, 00:55

Sta vam je ljudi uzbiljite se hahaaha
Da ne bude opet tjeranje uprave jer nisu doveli igraca s kojim nisu ni pregovarali

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 feb 2021, 00:58

01 feb 2021, 00:53
01 feb 2021, 00:47

Ma Vedi je 37 godina na ljeto, on je sa ozbiljnim fudbalom zavrsio, ja se za njegov dolazak ovdje zezam ne mislim da je realan, ali eto
U Njemackoj mislim da nema sta traziti, Turska/Amerika jedino jos malo da suta lopte i to je to
Italija bi bila lagano ozivljavanje karijere. Amerika se meni i cini kao moguca next destination. Ali daj neka neko kaze portalima da je klub zainteresiran, bar da se piše kao i za Misketa, Salihovica.

A stvarno i ne vidim razlog zasto ne bi pokusali vracati bivse reprezentativce.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 feb 2021, 01:00

Bgm za misketa nije bila zajebancija. Ko je upucen zna da nas je sjebao raspored pa odigrasmo tekmu na najgorem terenu poslije rata ... I ...jbg
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 feb 2021, 01:01

revolt je napisao/la:
01 feb 2021, 00:55
Sta vam je ljudi uzbiljite se hahaaha
Da ne bude opet tjeranje uprave jer nisu doveli igraca s kojim nisu ni pregovarali
Ja niti prizeljkujem dovodjenje Vede niti bilo kojeg drugog imena. Klub ce dovesti onog za koga smatraju da je najbolji kojeg mogu dovesti i to je to.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 feb 2021, 01:07

Pantelija je napisao/la:
01 feb 2021, 01:00
Bgm za misketa nije bila zajebancija. Ko je upucen zna da nas je sjebao raspored pa odigrasmo tekmu na najgorem terenu poslije rata ... I ...jbg
Iste sam informacije imao tada. Miske je bio kontaktiran i stvarno je bilo blizu dogovora i jedina prepreka je bila to sto su tereni katastrofalni bili u tom periodu.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 feb 2021, 01:09

01 feb 2021, 01:07
Pantelija je napisao/la:
Iste sam informacije imao tada. Miske je bio kontaktiran i stvarno je bilo blizu dogovora i jedina prepreka je bila to sto su tereni katastrofalni bili u tom periodu.
Nisu ni sad nesto bolji. Od tad ih je samo manje i tjt. Grbavica je usminkana jedina.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 feb 2021, 01:15

01 feb 2021, 01:09
Pantelija je napisao/la:
Nisu ni sad nesto bolji. Od tad ih je samo manje i tjt. Grbavica je usminkana jedina.
Nema Prijedora, Zvornika, Gradačca... tu je vazda bilo katastrofa sto se terena tice. Cim ih je manje prosjek je bolji, plus Grbavica malo usminkana.
Nadamo se da ce i kod nas odradit taj teren plus da se Celik vrati u premijer ligu pa da koliko toliko imamo normalne terene.
Na kraju ostaje problematican Tusanj i malo Bijeljina.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 feb 2021, 01:22

01 feb 2021, 01:15

Nema Prijedora, Zvornika, Gradačca... tu je vazda bilo katastrofa sto se terena tice. Cim ih je manje prosjek je bolji, plus Grbavica malo usminkana.
Nadamo se da ce i kod nas odradit taj teren plus da se Celik vrati u premijer ligu pa da koliko toliko imamo normalne terene.
Pa da, manje ih je i bolje je za Premijer ligu. Ali je problem sto se nista ne radi po tom pitanju. Savez je do sad MORAO napraviti barem 10tak terena, poslije Svjetskog. Terene u Premijer ligi ne moraju praviti oni, nek prave u Prvim ligama i ispod, a nek u Premijer ligi potpomognu klubove sa nekom "manjom" sumom.

Mislim da se Bilino Polje naredne sezone vraca u Premijer ligu, ukoliko bi Vis Sim bau upao, mislim da bi na Bilinom morali igrat.Neka me neko ispravi, ako grijesim, jer nisam toliko upucen u taj rang toliko.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 feb 2021, 01:39

01 feb 2021, 01:22

Pa da, manje ih je i bolje je za Premijer ligu. Ali je problem sto se nista ne radi po tom pitanju. Savez je do sad MORAO napraviti barem 10tak terena, poslije Svjetskog. Terene u Premijer ligi ne moraju praviti oni, nek prave u Prvim ligama i ispod, a nek u Premijer ligi potpomognu klubove sa nekom "manjom" sumom.

Mislim da se Bilino Polje naredne sezone vraca u Premijer ligu, ukoliko bi Vis Sim bau upao, mislim da bi na Bilinom morali igrat.Neka me neko ispravi, ako grijesim, jer nisam toliko upucen u taj rang toliko.
15 miliona maraka se uzelo od Brazila, ja ne znam jesu li marke uložili u infrastrukturu.Gledam po Srbiji, njihov savez ulaže u terene, reflektore....pare od plasmana u Rusiju 2018 su usmjerili na prave stvari.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 feb 2021, 01:41

01 feb 2021, 01:39
01 feb 2021, 01:22

15 miliona maraka se uzelo od Brazila, ja ne znam jesu li marke uložili u infrastrukturu.Gledam po Srbiji, njihov savez ulaže u terene, reflektore....pare od plasmana u Rusiju 2018 su usmjerili na prave stvari.
Ulozio je savez u infrastrukturu, a evo i koju.

slika
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 01 feb 2021, 01:43

MortemHz je napisao/la:
31 jan 2021, 23:59
Rustemović je odličan momak
Ali je fulio profesiju :kafa:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 feb 2021, 01:47

Naime, Črnko je na Facebook profilu zaželio sreću Marijanu Čabraji, koji će se po njegovi riječima sutra pridružiti klubu iz Maksimira.

"Rijeka - Gorica 0-2. Sretno Marijan Čabraja od sutra u Dinamu uz drugi najveći transfer u povijesti Gorice", napisao je Črnko te potvrdio vijest o kojoj se priča već neko vrijeme.

Trenutno nije poznat iznos za koji će lijevi bek prijeći u Dinamo, no nagađa se kako se radi o odšteti od oko dva milijuna eura. Najveći izlazni transfer Gorice dosad bio je onaj Iyayija Atiemwena koji je također prodan u Dinamo za iznos nešto viši od dva milijuna eura.
Jos jedan dokaz koliko je HNL ispred nase lige u kojem je transfer igraca 15 hiljada €.

EDIT:
Cabraja je bivsi Dinamov igrac prošao sve njihove omladinske kategorije.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 01 feb 2021, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”