Jedva čekam.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jedva čekam.
Ma dobro ne bi neka korist od dresova bila, koliko sam marketing bi se mogao napraviti. Nije nerealno, ne igra covjek za pare viseAduka87 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:10Isto kao sto je Juve uradio sa RonaldomJavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:00
Dresovi bi planuli realno![]()
Ahmet ustupa devetku i uzima desetku![]()
Ko je su bile opcije ?ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:04Gavric i Mustafic nisu nikad bili prve opcije u veznom. Zajedno su igrali jako rijetko a i to sto su igrali bilo je pod prisilom zbog nedostatka veznjaka.bordobijeli je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:55Nazalost ali stalno imamo te oscilacije u sastavuHistoricar je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:19![]()
Najgori par zadnjih veznih u historiji Sarajeva je bio Radovac - Rustemović u proljece 2016, a samo dvije godine ranije tu su igrali Cimirot - Jajalo.
Cimirot - Jajalo pa padnemo na Radovac - Rustemovic
Kapic - Crepulja, - Stanojevic pa sljedeće padnemo na Gavric - Mustafic. Nadam se da se sad to nece desiti i u budućnosti da idemo prema gore s kvalitetom a ne malo gore malo dole.
A Radovac i Rustemovic su one sezone iznijeli vecinu utakmica jer bolje nismo imali i bili su prva opcija u sredini.
To je bilo ljeto 2019, tada su nas povrede satrale i uništile nakon evropskih utakmica.Spletom tih okolnosti morali su u prvih 11 Gavrić, Mustafić, Šabanović....Što je najgore baš smo pred zadnji derbi na Grbavici bili najviše osakačeni povredama + nekoliko Kešoljubovih nenormalnih odluka i epilog svega je ona katastrofa. Recimo, 6 mjeseci kasnije u prvim Vinkovim zvaničnim utakmicama na našoj klupi, samo su Kovačević, Ahmetović i Šerbečić imali bitnu ulogu iz onog tima koji je igrao taj derbi.bordobijeli je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:20Ko je su bile opcije ?ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:04Gavric i Mustafic nisu nikad bili prve opcije u veznom. Zajedno su igrali jako rijetko a i to sto su igrali bilo je pod prisilom zbog nedostatka veznjaka.bordobijeli je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:55
Nazalost ali stalno imamo te oscilacije u sastavu
Cimirot - Jajalo pa padnemo na Radovac - Rustemovic
Kapic - Crepulja, - Stanojevic pa sljedeće padnemo na Gavric - Mustafic. Nadam se da se sad to nece desiti i u budućnosti da idemo prema gore s kvalitetom a ne malo gore malo dole.
A Radovac i Rustemovic su one sezone iznijeli vecinu utakmica jer bolje nismo imali i bili su prva opcija u sredini.
Gavric - Mustafic, Djokanovic to su bili ti zadnji vezni i eksperiment s Velkoski to su prve minute bile za Mustafic i Djokanovica.
Pa to i govorim sezonu prije imali smo strašan izbor a vec iducu dosta manji.
Ali igra za rekord. Otišao je u Schalke nadajuci se da ce zabiti tih jos par golova za rekorda. Sad koliko mu je to jos zelja, ali mislim da trenutno ne treba niti jednom klubu u Bundesligi napadac. Mozda Mainz jer je otisao Mateta, i nisam upratio da li su dovodili nekog. Ali ima u opcija da ode i u drugu Bundesligu, pa da ovu polusezonu tamo odradi i onda ponovo na ljeto napadne rekord u Bundesligi.JavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:14Ma dobro ne bi neka korist od dresova bila, koliko sam marketing bi se mogao napraviti. Nije nerealno, ne igra covjek za pare viseAduka87 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:10Isto kao sto je Juve uradio sa RonaldomJavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:00
Dresovi bi planuli realno![]()
Ahmet ustupa devetku i uzima desetku![]()
![]()
Legenda kaže da je Bekic jednom centrirao kako treba, na Kirin Kup-u.
Ma Vedi je 37 godina na ljeto, on je sa ozbiljnim fudbalom zavrsio, ja se za njegov dolazak ovdje zezam ne mislim da je realan, ali etoNisamInSajder je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:47
Ali igra za rekord. Otišao je u Schalke nadajuci se da ce zabiti tih jos par golova za rekorda. Sad koliko mu je to jos zelja, ali mislim da trenutno ne treba niti jednom klubu u Bundesligi napadac. Mozda Mainz jer je otisao Mateta, i nisam upratio da li su dovodili nekog. Ali ima u opcija da ode i u drugu Bundesligu, pa da ovu polusezonu tamo odradi i onda ponovo na ljeto napadne rekord u Bundesligi.
Italija bi bila lagano ozivljavanje karijere. Amerika se meni i cini kao moguca next destination. Ali daj neka neko kaze portalima da je klub zainteresiran, bar da se piše kao i za Misketa, Salihovica.JavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:53Ma Vedi je 37 godina na ljeto, on je sa ozbiljnim fudbalom zavrsio, ja se za njegov dolazak ovdje zezam ne mislim da je realan, ali etoNisamInSajder je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:47
Ali igra za rekord. Otišao je u Schalke nadajuci se da ce zabiti tih jos par golova za rekorda. Sad koliko mu je to jos zelja, ali mislim da trenutno ne treba niti jednom klubu u Bundesligi napadac. Mozda Mainz jer je otisao Mateta, i nisam upratio da li su dovodili nekog. Ali ima u opcija da ode i u drugu Bundesligu, pa da ovu polusezonu tamo odradi i onda ponovo na ljeto napadne rekord u Bundesligi.
U Njemackoj mislim da nema sta traziti, Turska/Amerika jedino jos malo da suta lopte i to je to
Ja niti prizeljkujem dovodjenje Vede niti bilo kojeg drugog imena. Klub ce dovesti onog za koga smatraju da je najbolji kojeg mogu dovesti i to je to.
Iste sam informacije imao tada. Miske je bio kontaktiran i stvarno je bilo blizu dogovora i jedina prepreka je bila to sto su tereni katastrofalni bili u tom periodu.
Nisu ni sad nesto bolji. Od tad ih je samo manje i tjt. Grbavica je usminkana jedina.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:07Iste sam informacije imao tada. Miske je bio kontaktiran i stvarno je bilo blizu dogovora i jedina prepreka je bila to sto su tereni katastrofalni bili u tom periodu.
Nema Prijedora, Zvornika, Gradačca... tu je vazda bilo katastrofa sto se terena tice. Cim ih je manje prosjek je bolji, plus Grbavica malo usminkana.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:09Nisu ni sad nesto bolji. Od tad ih je samo manje i tjt. Grbavica je usminkana jedina.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:07Iste sam informacije imao tada. Miske je bio kontaktiran i stvarno je bilo blizu dogovora i jedina prepreka je bila to sto su tereni katastrofalni bili u tom periodu.
Pa da, manje ih je i bolje je za Premijer ligu. Ali je problem sto se nista ne radi po tom pitanju. Savez je do sad MORAO napraviti barem 10tak terena, poslije Svjetskog. Terene u Premijer ligi ne moraju praviti oni, nek prave u Prvim ligama i ispod, a nek u Premijer ligi potpomognu klubove sa nekom "manjom" sumom.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:15Nema Prijedora, Zvornika, Gradačca... tu je vazda bilo katastrofa sto se terena tice. Cim ih je manje prosjek je bolji, plus Grbavica malo usminkana.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:09Nisu ni sad nesto bolji. Od tad ih je samo manje i tjt. Grbavica je usminkana jedina.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:07
Iste sam informacije imao tada. Miske je bio kontaktiran i stvarno je bilo blizu dogovora i jedina prepreka je bila to sto su tereni katastrofalni bili u tom periodu.
Nadamo se da ce i kod nas odradit taj teren plus da se Celik vrati u premijer ligu pa da koliko toliko imamo normalne terene.
Na kraju ostaje problematican Tusanj i malo Bijeljina.
15 miliona maraka se uzelo od Brazila, ja ne znam jesu li marke uložili u infrastrukturu.Gledam po Srbiji, njihov savez ulaže u terene, reflektore....pare od plasmana u Rusiju 2018 su usmjerili na prave stvari.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:22Pa da, manje ih je i bolje je za Premijer ligu. Ali je problem sto se nista ne radi po tom pitanju. Savez je do sad MORAO napraviti barem 10tak terena, poslije Svjetskog. Terene u Premijer ligi ne moraju praviti oni, nek prave u Prvim ligama i ispod, a nek u Premijer ligi potpomognu klubove sa nekom "manjom" sumom.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:15Nema Prijedora, Zvornika, Gradačca... tu je vazda bilo katastrofa sto se terena tice. Cim ih je manje prosjek je bolji, plus Grbavica malo usminkana.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:09
Nisu ni sad nesto bolji. Od tad ih je samo manje i tjt. Grbavica je usminkana jedina.
Nadamo se da ce i kod nas odradit taj teren plus da se Celik vrati u premijer ligu pa da koliko toliko imamo normalne terene.
Mislim da se Bilino Polje naredne sezone vraca u Premijer ligu, ukoliko bi Vis Sim bau upao, mislim da bi na Bilinom morali igrat.Neka me neko ispravi, ako grijesim, jer nisam toliko upucen u taj rang toliko.
Ulozio je savez u infrastrukturu, a evo i koju.Historicar je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:3915 miliona maraka se uzelo od Brazila, ja ne znam jesu li marke uložili u infrastrukturu.Gledam po Srbiji, njihov savez ulaže u terene, reflektore....pare od plasmana u Rusiju 2018 su usmjerili na prave stvari.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:22Pa da, manje ih je i bolje je za Premijer ligu. Ali je problem sto se nista ne radi po tom pitanju. Savez je do sad MORAO napraviti barem 10tak terena, poslije Svjetskog. Terene u Premijer ligi ne moraju praviti oni, nek prave u Prvim ligama i ispod, a nek u Premijer ligi potpomognu klubove sa nekom "manjom" sumom.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:15
Nema Prijedora, Zvornika, Gradačca... tu je vazda bilo katastrofa sto se terena tice. Cim ih je manje prosjek je bolji, plus Grbavica malo usminkana.
Mislim da se Bilino Polje naredne sezone vraca u Premijer ligu, ukoliko bi Vis Sim bau upao, mislim da bi na Bilinom morali igrat.Neka me neko ispravi, ako grijesim, jer nisam toliko upucen u taj rang toliko.
Jos jedan dokaz koliko je HNL ispred nase lige u kojem je transfer igraca 15 hiljada €.Naime, Črnko je na Facebook profilu zaželio sreću Marijanu Čabraji, koji će se po njegovi riječima sutra pridružiti klubu iz Maksimira.
"Rijeka - Gorica 0-2. Sretno Marijan Čabraja od sutra u Dinamu uz drugi najveći transfer u povijesti Gorice", napisao je Črnko te potvrdio vijest o kojoj se priča već neko vrijeme.
Trenutno nije poznat iznos za koji će lijevi bek prijeći u Dinamo, no nagađa se kako se radi o odšteti od oko dva milijuna eura. Najveći izlazni transfer Gorice dosad bio je onaj Iyayija Atiemwena koji je također prodan u Dinamo za iznos nešto viši od dva milijuna eura.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, armankosutic, AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, bosnas_, Hamagara, N3R3D, rimljanin90, Tarapi, Vaya i 77 gostiju.