Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
sad kad ga PSG uzme
Alaj volim ovaj rezim para ide a ja lezim.Sjedi gdje si i uzivaj.Ja bih jos i tuzio i uzeo jos koji milioncic.
Ja bih na njegovom mjestu potpisao za Lazio
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Eno Turci bale za Džekom na FB, trebao je u Fener malo da se šigica sa Ozilom, eno i onog irfan Can Kahvecia su doveli.
Definitivno treba u Fener, Amri i djeci će biti lijepo u Istanbulu, družit će se sa Ozilom i hanumom mu, Erdogan navija za Fener, Želji koja sadaka kapne od procenta. WIN WIN.
Nadavat će se golova u pišanoj ligi kako hoće.

Definitivno treba u Fener, Amri i djeci će biti lijepo u Istanbulu, družit će se sa Ozilom i hanumom mu, Erdogan navija za Fener, Želji koja sadaka kapne od procenta. WIN WIN.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
koliko samo gluposti u jednom postu od Dzekinog hejtera.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 08:59Eno Turci bale za Džekom na FB, trebao je u Fener malo da se šigica sa Ozilom, eno i onog irfan Can Kahvecia su doveli.
![]()
prvo ti ocigledno ne znas sta znaci pojam "sigicati".
drugo Erdogan ima svoj nezvanicni klub, kakav Fener, potpuni je sultan Turske, da je zelio mogao je uloziti u njih kao drzavni projekat i niko mu nista ne bi rekao.
ti bi volio da Dzeko ide u Tursku, Ameriku, Kinu gdje god....samo da konacno propadne...predugo traje sto jest jest
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
RoninX je napisao/la: ↑01 feb 2021, 09:16koliko samo gluposti u jednom postu od Dzekinog hejtera.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 08:59Eno Turci bale za Džekom na FB, trebao je u Fener malo da se šigica sa Ozilom, eno i onog irfan Can Kahvecia su doveli.
![]()
prvo ti ocigledno ne znas sta znaci pojam "sigicati".
drugo Erdogan ima svoj nezvanicni klub, kakav Fener, potpuni je sultan Turske, da je zelio mogao je uloziti u njih kao drzavni projekat i niko mu nista ne bi rekao.
ti bi volio da Dzeko ide u Tursku, Ameriku, Kinu gdje god....samo da konacno propadne...predugo traje sto jest jest

Post je ionako sarkastičnog karaktera. Napisao sam da Erdogan navija za Fener, što je istina.
Gdje će drugo Džeko ići a da bude standardan?
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 01 feb 2021, 09:31, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
nisam nimalo u toku, šta je ustvari napravio?
Ma nek ih odere i kožu, sve. Džeko ih je noso ove zadnje sezone, pogotovo one godine kad su izbacili Barcelonu, kad je bio u top formi. Nezahvalni. Roma je na isti način otjerala Totija, Florenzija i De Rossija. Svaki euro nek im uzme. Nek sjedi. Naći će on klub sebi, do tad, deri.
- Goalgetter
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Jos Dzeko nije odigrao svoje. Njemacka bi njegu sigurmo godila jos godinu-dvije solidnig fudbala da odigra u solidnom klubu. Njegova skok igra, pregled igre, uzimanje lopte na sredini terena i peougravanje suigraca i sad vuse vrijede nego kod mnogih mladjih fudbalera, a da ne govorimo koliko penala se na njemu napravi.
Ja bih volio u Wolfsburg ili Schalke da ode, ali njegova visoka plata je i dalje problem za mnoge zainteresovane klubove.
P.S. De prijavljujte ovog smaraca @Burns, mozda se smiluje administracija i ukloni se.
Ja bih volio u Wolfsburg ili Schalke da ode, ali njegova visoka plata je i dalje problem za mnoge zainteresovane klubove.
P.S. De prijavljujte ovog smaraca @Burns, mozda se smiluje administracija i ukloni se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije los izbor Fener po meni.
Zivot u Turskoj je lijep, bit ce standardan.
Mogao je u Englesku, ali 34 su mu godine + losi vremenski uslovi.
Bio bi dobar u Barci,al eto nek mu je hairli i sretno.
Zivot u Turskoj je lijep, bit ce standardan.
Mogao je u Englesku, ali 34 su mu godine + losi vremenski uslovi.
Bio bi dobar u Barci,al eto nek mu je hairli i sretno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi ovdje misle da će Džeko biti standardan u Wolfsburgu kada imaju Weghorst-a.
I čuj Schalke,

Idi Edine u Tursku budi beg, hoće ljudi da kao Pjanić bude ponižen i pišan u sljedećem klubu.
⚜️~⚜️~⚜️
- Beduin
- Kontakt:
Cuj idi u Tursku i budi beg. Koliko utakmica Turske lige si odgledao, ali iskreno? Ono ni dusmanu ne pozeliti, osim ako gledas iz ugla da odigra jos koju evropsku utakmicu.
Igrati u Bundesligi je ipak veca car i stvar prestiza, Dzeko nije neki propali talenat kojem je cilj uzeti jos koju kintu za sigurnu buducnost.
Wolfsburg spominjemo cisto zbog nostalgije i cinjenice da je tamo omiljen i postovan, a i po efikasnosti su 10. u ligi. Takodjer razlika izmedju prva 2 najbolja strijelca im je 10 golova , ako sam dobro upratio, tako da bi njegovo iskustvo dosta pomoglo ekipi da ostvare cilj, a to je izlazak u Evropu.
U Schalkeu bi imao zacementirano mjesto i svojim iskustvom pokusao ih ostaviti u ligi, sto nije nemoguce. Npr. potpise do kraja sezone posudba uz automatski otkup ako ostanu u ligi, a ako ne onda svakako moze u Tursku uvijek.
Po meni bi Turska liga trebala biti zadnja opcija svakom ozbiljnijem igracu, pa makar imao i 34 godine ako u njemu cuci i trun ambicije ili ljubavi prema ozbiljnom fudbalu.
Igrati u Bundesligi je ipak veca car i stvar prestiza, Dzeko nije neki propali talenat kojem je cilj uzeti jos koju kintu za sigurnu buducnost.
Wolfsburg spominjemo cisto zbog nostalgije i cinjenice da je tamo omiljen i postovan, a i po efikasnosti su 10. u ligi. Takodjer razlika izmedju prva 2 najbolja strijelca im je 10 golova , ako sam dobro upratio, tako da bi njegovo iskustvo dosta pomoglo ekipi da ostvare cilj, a to je izlazak u Evropu.
U Schalkeu bi imao zacementirano mjesto i svojim iskustvom pokusao ih ostaviti u ligi, sto nije nemoguce. Npr. potpise do kraja sezone posudba uz automatski otkup ako ostanu u ligi, a ako ne onda svakako moze u Tursku uvijek.
Po meni bi Turska liga trebala biti zadnja opcija svakom ozbiljnijem igracu, pa makar imao i 34 godine ako u njemu cuci i trun ambicije ili ljubavi prema ozbiljnom fudbalu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Džeko ima 34 godine, ne treba mu da se vucara na klupi po West Ham-u i Bundesligi itd.
Turci će mu dati platu koju ima u Romi, u drugim evropskim ekipama bi bio druga opcija, ne znam kako niste u stanju to shvatiti.
Šta je to Džeko bolji od Ozila pa sramota otići u Fener?
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 01 feb 2021, 11:40, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako ce oni placati dzeku, skupljali donacije za ezila, nide veze
Najpametnije mu je da ostane u Romi, odradi ugovor do kraja, jos godinu i po, uzet ce 10 mil za to vrijeme igrao ili ne.
🔵⚪
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 01 feb 2021, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Većina profesionalnih sportista ( takav je i Džeko ) , baš ne voli taj režim . Pare će svakako dobiti , ali najbitnije je da igra .
Za šta da tuži Romu ? On je bio kapiten , ali zna se ko je trener ko je igrač . Ja ga volim i cijenim za sve što je uradio i uvijek ga branim međutim u ovom slučaju je kriv 100% .
Nije Roma reprezentacija , nije Fonseca Nasko iz Bosne ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.