NK Zvijezda Gradačac

zvijezda1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvijezda1 » 27 jan 2021, 20:36

Jebovas vise prica o tome kako neigraju nasa djeca ma nabijem vise i to ljudi jel se pokusalo vratit sto vise nase djece jesul odbili nabit ih na **** igraju bolji i sposobniji igraci u cao. Cast izuzetcima Faca i Hasuka. Ti combe idiote da Zvijezda osvoji ligu prvaka ti bi naso nesto da seres **** i tebe i takve ko ti sto seru ovde po forumu idi lijeci se idiote vise pusti ljude nek rade

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 27 jan 2021, 20:48

Nisi normalan sto ko neodgojena. Nista lose nisam mislio samo sam napisao omjer domacih i stranaca.
Ja sam uvijek prvi zagovornik bio da su vecina domacih igraca(cast izuzetcima) velike supcine i da se na njih ne mozes oslonit.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 27 jan 2021, 21:15

Jedino jos musica bi vratio od nase djece ostali nisu vredni pomena..dobra ce bit ekipa.bit ce zanimljivo 1 kolo u orasju....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 27 jan 2021, 21:42

combe je napisao/la:
27 jan 2021, 20:48
Nisi normalan sto ko neodgojena. Nista lose nisam mislio samo sam napisao omjer domacih i stranaca.
Ja sam uvijek prvi zagovornik bio da su vecina domacih igraca(cast izuzetcima) velike supcine i da se na njih ne mozes oslonit.
Kralja al te napade niotkud :urnebes:

Niko nije ruznu rijec rekao. Raspravljamo o omjeru domacih i stranih igraca, pa forum je jbt.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 27 jan 2021, 21:49

Staces od kako je Combe u upravi morace pritisak javnosti prihvatit kao svakodnevnicu :D :D

Nema vise cile mile jaranike :opaopa: :opaopa:

Deremo sutra Slobodu :ljepota: :ljepota:

Svi na banju sutra HALLLLOOOOO :arrow: :arrow: :arrow: :!:

PS: prvi ja necu doci smrze se.... :zzz:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 27 jan 2021, 22:01

SMR187 je napisao/la:
27 jan 2021, 21:42
combe je napisao/la:

Niko nije ruznu rijec rekao. Raspravljamo o omjeru domacih i stranih igraca, pa forum je jbt.
bas tako bezveze napadose cojka ,nikakva rasprava samo statistika stanje igrackog kadra,desetka me iznenadio on vjecno u svakoj upravi a nezna kolko ima igraca sa strane

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 27 jan 2021, 22:19

zmajevac je napisao/la:
27 jan 2021, 22:01
SMR187 je napisao/la:
combe je napisao/la:

bas tako bezveze napadose cojka ,nikakva rasprava samo statistika stanje igrackog kadra,desetka me iznenadio on vjecno u svakoj upravi a nezna kolko ima igraca sa strane
Daj mi objavu dje desetka Nezna koliko ima igraca sa strane

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 jan 2021, 15:50

desetkamarakane je napisao/la:
27 jan 2021, 22:19
zmajevac je napisao/la:
27 jan 2021, 22:01
SMR187 je napisao/la:

Daj mi objavu dje desetka Nezna koliko ima igraca sa strane
covjek ti objasnio,kazes medju 18 bice 9 igraca iz gradacca ,a fino ti pise 15 igraca sa strane ,ovo je matematika iz prvog razreda osnovne skole

Tuzlacity67
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlacity67 » 28 jan 2021, 17:16

Buric je otisao jer je trebao na polusezoni u klub iz top 4 premijer lige ali nije imao pravo nastupa i tek na ljeto ce opet u premijer ligi momak igrati tako da je to najverovatnije zbog toga napustio tako zvijezdu nazalost mogao je pomoci zvijezdi kvalitetan igrac

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 28 jan 2021, 17:27

Kakva je bila utakmica momci, lijep pozdrav?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 jan 2021, 17:55

Sto husara gotivi pujdu. Odmah objava berbic i aljkanovic najbolji bili
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jan 2021, 07:30

SlobodaTuzla075 je napisao/la:
28 jan 2021, 17:27
Kakva je bila utakmica momci, lijep pozdrav?
Pocetak je priprema, nije bilo ljepote ali dobra borbena utakmica. Zvijezda u prvom poluvremenu bolja a u drugom je o sloboda imala nekih svojih trenutaka.
Svi su dobiili priliku da klupa
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

kaskada26
Kontakt:

Post Postao/la kaskada26 » 31 jan 2021, 12:15

Pitanje: Može li neko ko cjelovito i suštinski poznaje stanje u NKZ (a ima najmanje jedan takav ovdje) kazati transparentno planiraju li igrati PL naredne 21/22 ili ipak će pričekati 22/23, ali bez odgovora “ako se otvori šansa”???Očigledno je da NKZ sa ovim igračima ne bi trebala imati velikih problema uraditi svoj posao do maja/juna već ove godine. Realno. Postoji li u viziji čelnika kluba stav u vezi ovoga, naravno ako se uzme u obzir svaki segment kluba (ne samo sportski)?

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 31 jan 2021, 12:21

kaskada26 je napisao/la:
31 jan 2021, 12:15
Pitanje: Može li neko ko cjelovito i suštinski poznaje stanje u NKZ (a ima najmanje jedan takav ovdje) kazati transparentno planiraju li igrati PL naredne 21/22 ili ipak će pričekati 22/23, ali bez odgovora “ako se otvori šansa”???Očigledno je da NKZ sa ovim igračima ne bi trebala imati velikih problema uraditi svoj posao do maja/juna već ove godine. Realno. Postoji li u viziji čelnika kluba stav u vezi ovoga, naravno ako se uzme u obzir svaki segment kluba (ne samo sportski)?
Ove sezone ako nadoknadimo zaostatak vjerovatno će se ići do kraja ali nije imperativ.
Za 100 godina kluba je sigurno napad na PL. Uz ovaj igrački kadar ako se zadrži sigurno glavni konkurenti.
Momci su potpisali reprogram prema poreskoj,svašta je moguće
mosa lošmi stićko tit-ula!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 31 jan 2021, 12:38

1921boy je napisao/la:
31 jan 2021, 12:21
kaskada26 je napisao/la:
31 jan 2021, 12:15
Ove sezone ako nadoknadimo zaostatak vjerovatno će se ići do kraja ali nije imperativ.
Za 100 godina kluba je sigurno napad na PL. Uz ovaj igrački kadar ako se zadrži sigurno glavni konkurenti.
Momci su potpisali reprogram prema poreskoj,svašta je moguće
Ma ide se na pl,sto se dovodi volki broj igraca ako necemo ,opstanak je neupitan jer postoji mogucnost da nekoliko klubova i odstupi ili da samo formalno odigra do kraja radi trenutne krize,mi smo mogli izgurat i sa domacim igracima bas iz tog razloga te finansiske globalne krize radi pandemije korone.Sta je ispravno vrijeme ce pokazat

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 01 feb 2021, 18:19

Golmani: Aljkanović, Maslić ?
Stoperi: Berbić, Ćulum, Mazić
Bekovi: Antić, Mehić, Rastoder, Đekić
Vezni: Mehić, Ćulum, Milaković, Jolović, Sarvan, Fačić, Hrvanović, Mehić (Željo-posudba) ?
Krila: Samardžić, Pljevljak, Rastoka, Hasukić
Napad: Vidović, Salihović
Juniori: Nezić, Avdić, Kadić, Bijelić, Vehabović, Smajlović, Mujčinović
Odlasci: Petrović (VIS Simm Bau), Božić (Zrinjski), Bajić
Znal se kakav je status Behrama, A. Muratovića, Turbića, Vasiljevića jesu li i to odlasci i ostajel Maslić i Mehić iz Želje posudba još nije zvanično.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 01 feb 2021, 18:27

HMKAHH je napisao/la:
01 feb 2021, 18:19
Golmani: Aljkanović, Maslić ?
Stoperi: Berbić, Ćulum, Mazić
Bekovi: Antić, Mehić, Rastoder, Đekić
Vezni: Mehić, Ćulum, Milaković, Jolović, Sarvan, Fačić, Hrvanović, Mehić (Željo-posudba) ?
Krila: Samardžić, Pljevljak, Rastoka, Hasukić
Napad: Vidović, Salihović
Juniori: Nezić, Avdić, Kadić, Bijelić, Vehabović, Smajlović, Mujčinović
Odlasci: Petrović (VIS Simm Bau), Božić (Zrinjski), Bajić
Znal se kakav je status Behrama, A. Muratovića, Turbića, Vasiljevića jesu li i to odlasci i ostajel Maslić i Mehić iz Želje posudba još nije zvanično.
Nepamtim vise igraca da je ikad bilo,ni kad smo bili najbolji i igrali pl

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 feb 2021, 21:11

Nikad bolja situacija ali isto tako slab je odaziv jakih ljudi iz Gradacca. Malo nam treba vjetra u leda da ponovo ispisemo historiju.

Treba svako ko imalo voli zvijezdu doci kupiti clansku ili u ovim prijateljskim utakmicama kupiti par karata i time da pomognu u funkcionisanju kluba.

Uprava je uspjela da ulozi značajna sredstva u adaptaciju tri stana koje zvijezda ima od opstine na korištenje.
Akobogda uskoro cemo imati stanove za 12 stranaca fakticki besplatno. Tu cemo mjesecno stediti preko 1500 km

Cilj je i hranu obezbijediti sto jeftinije a sto kvalitetnije.
Puno se stvari radi kako bi se unaprijedilo stanje u klubu i omladinskom pogonu.

Da se ovako razmisljalo zadnjih 7 godina vjerujte da bi do sad imali krov reflektore i semafor

Ako bude podrske od opstine i malo vise od privrednika vjerujte da nije nemoguće da ubrzo budemo klub na zdravim nogama.

A najavise bi nam valjala publika na tribinama tu su najveci gubici
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 02 feb 2021, 12:49

Zasto ne pokrenete neku akciju sa ostalim klubovima i prve lige i premijer lige,udruzite se i trazite da se barem 30 posto od kapaciteta stadiona dopusti gledaocima,iznesite lijepo prijedloge,jel izvan stadiona uz ogradu gdje se nabije 100-150 ljudi tu nema korone,a npr na stadionu gdje bi redari odrzavali distancu medju gledaocima tu ima korona,samo se udruzite svi i trazite da se stadioni otvore za publiku,kad oni mogu predizborne skupove u zatvorenom odrzavati,mogu i navijaci na tribinu,kafici pa i diskoteke odnedavno mogu raditi,a stadion na otovrenom zabrana,to samo vi iz uprave sa ostalim klubovima mozete postici,sve dok se ne bunite nece nam dopustit gledanje

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 feb 2021, 13:31

Znaci trenutno stanje duga prema stranici porezne
Glavnica: 713.200,94
Kamata: 279.646,58
Ukupno: 992.847,52
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.