Nije bilo dovoljno što se mjesecima pisalo o prodaji Skriniara,Retarda i Eriksena,sad još i ovo moramo prolazit
Dzeko novi Lavezzi jbt.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kad se brude uslikaju sa slaufom hahahahah
Inter CEO Marotta announced: “We’re not selling or buying any player today. Christian Eriksen is staying too. The swap deal Dzeko-Alexis Sanchez with AS Roma is off”.
Sjećam se da ljeta 2010. nismo nikog kupili (ali smo barem vratili Coua i Biaby-ja s posudbi pa smo barem imal neke nove igrače za gledat).TheTruth34 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:43Bez googlanja, nego onako iz glave je li se neko sjeća nekog prelaznog a da ništa nismo kupili a ni prodali, preko 20 godina pratim Inter i ja ne mogu da se sjetim..
Zaboravio si ovo liceBiscione je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:56Sjećam se da ljeta 2010. nismo nikog kupili (ali smo barem vratili Coua i Biaby-ja s posudbi pa smo barem imal neke nove igrače za gledat).TheTruth34 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:43Bez googlanja, nego onako iz glave je li se neko sjeća nekog prelaznog a da ništa nismo kupili a ni prodali, preko 20 godina pratim Inter i ja ne mogu da se sjetim..
Sva sreća da se nije ništa dovelo.Ovaj ne zna raspolagat ni sa ovime što ima.TheTruth34 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:43Bez googlanja, nego onako iz glave je li se neko sjeća nekog prelaznog a da ništa nismo kupili a ni prodali, preko 20 godina pratim Inter i ja ne mogu da se sjetim..
Kao što rekoh.
Opametilo se.Cunte: Having Christian is an extra weapon for us, now I'm more serene to bet on him"
Lažni šved. Rijetko odvratna spodoba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.