FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo ne bi bila transfer bomba vec transfer atomska bomba i to ne za bh prilike vec za prilike ex-yu prostora
A kakvi su afiniteti prema PLBIH?Dejan Stanković je već video Matavža kao opciju u napadu, međutim Slovenac nema preteranu želju da zaigra u Superligi nakon više od jedne decenije u nekim od najjačih liga u Evropi poput Serije A, Bundeslige, Eredivizije...

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
https://www.transfermarkt.com/tim-matav ... eler/50303
Covjek tek nedavno potpisao ugovor koliko ja vidim?
Covjek tek nedavno potpisao ugovor koliko ja vidim?
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 feb 2021, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ljudino, mi nemamo napadaca, sigurno su ga nasi htjeli dovesti ali su Lokosi ponudili vise para, evo danas je bilo da je 25k plata, i ti mislis da ce nama doci Matavz, tj. nadas se? hahahahahah.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:52Ukrala nam ?
Ti znas da je on bio nasa zelja ?
Ti znas da smo htjeli dovesti ga pod svaku cijenu ?
Ti znas da je bio pred potpisom pa uletila Lokomotiva da namga uzme ?
Razgranicite jednom sebi u glavama sta znaci raspitivati sei pregovarati sa igracima.

"Sve glasnije se govori u prijestolnici BiH"

Ovo je neka slovenska vrsta sportskih i Sinana.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 01 feb 2021, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Uh Matavz, sjajno ime za nase standarde. Slovenci su prvi objavili, sto znaci da definitivno ima neki kontakt, eh sad koliki je taj kontakt. Da li se samo pitalo za njegovu zainteresovanost za transfer ili se otislo i dublje. Po uzoru na krizni stab, reci cu :Narednih dvije sedmice je ključnih.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
" Tim Matavz is the cousin of Etien Velikonja (ND Gorica)." 

Foregamp, sigurno necemo platiti 25 000 napadacu koji ne vrijedi ni 10 000. Toliko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa jel ovdje jedan forumaš, neću ga imenovati rekao da je lokomotiva dala njemu 25 000KM platu a mi to nismo mogli.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:49Mozes li nam samo pojasniti sta se podrazumjeva pod tim "nismo mogli" ?
Et to se podrazumijeva kuknjava
Bordo bijeli za život cijeli!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izvini, ali bas ruzan post.
Mi da smo htjeli, i doveli bi Irfana, imao rok, nije ispostovao, dovidjenja
Pa eto pitaj Pantu je li poslije roka zvao i htio da potpise, mani se suplje.
Na stranu ovaj Tim, jer je svemirski brod za nasu ligu, i cisto sumnjam da ce doci, da ne kazem da je nemoguce.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 01 feb 2021, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
A koliko mi realno mozemo ponudit nekom, 300-400k KM i to da mu grmi CV
Sumnjam da ovaj igra ispod 800k-1m € po sezoni
Sumnjam da ovaj igra ispod 800k-1m € po sezoni
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Zvezdu cojk odbio a da kod nas dodje, dajte ljudi, ne palite se dzaba...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Velika, ogromna, je razlika izmedju "ne cemo" i ne mozemo...Benjolos je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:00Pa jel ovdje jedan forumaš, neću ga imenovati rekao da je lokomotiva dala njemu 25 000KM platu a mi to nismo mogli.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:49Mozes li nam samo pojasniti sta se podrazumjeva pod tim "nismo mogli" ?
Samo me zanima sto su ga onda odbili ako je zvao, al haj, bilo pa prosloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:00Izvini, ali bas ruzan post.
Na stranu ovaj Tim, jer je svemirski brod za nasu ligu

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Tim Maravž
Ovo ne da je kapitalac, vec kapitalac na kub.Ja bi se napijo ko zemlja ako on potpiše.

Ovog bi i na manageru tesko doveli, ali lijep je osjecaj kad procitas u stranim medijima da se dovodi u vezu s nama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa dobro, ne misle svi isto tako očigledno kao dotični, ušao na forum to provalio i nestaoZip je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:03Velika, ogromna, je razlika izmedju "ne cemo" i ne mozemo...Benjolos je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:00Pa jel ovdje jedan forumaš, neću ga imenovati rekao da je lokomotiva dala njemu 25 000KM platu a mi to nismo mogli.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:49
Mozes li nam samo pojasniti sta se podrazumjeva pod tim "nismo mogli" ?
Zadnja izmjena: Benjolos, dana/u 01 feb 2021, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bordo bijeli za život cijeli!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa vrlo prosto, imao rok do kad se moze izjasniti, i nije potpisao, i onda poslije zoves, i hoces da potpises.E neces, jer si vec jednom izradio klub. Tacnije, nije nas izradio, nego nije htio potpisat.forgempp je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:03Samo me zanima sto su ga onda odbili ako je zvao, al haj, bilo pa prosloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:00Izvini, ali bas ruzan post.
Na stranu ovaj Tim, jer je svemirski brod za nasu ligu![]()
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 01 feb 2021, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Necemo napadaleca, hocemo napadaca!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, rimljanin90 i 22 gosta.