Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Foneseca ja izjavio da se nosio sa mnogo vecim mangupima od Dzeke i da je Dzeko za njega zavrsena prica. Dakle tribine do kraja sezone.
Dosta je bilo Amre i vas alfa muškaraca koje žena udara oblatnom po glavi u Bingu, od sada ću brisati svaki post vezano za tu temu. Pretjerali ste.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nabijem ga na ****.
Smijurija od trenera koji ne zna prebrojat izmjene.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Swanfilter
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
izabrao je najgoru opciju da ostane u klubu i da sjedi na tribinama ili eventualno na klupi.. nadam se da moze vratiti status prvotimca i izgladiti odnose s trenerom..
samo je bezveze realno sto su se moderatori izlozili na pricu oko amre, jednostavno ona igra veliku ulogu u njegovim izborima u zivotu samim tim to se odrazava na fudbalsku karijeru naseg kapitena, ne znam samo sto je zabranjeno to reci i zasto ne bi bio podlozan kritici ko i svako drugi sto bi bio da je na njegovom mjestu..
samo je bezveze realno sto su se moderatori izlozili na pricu oko amre, jednostavno ona igra veliku ulogu u njegovim izborima u zivotu samim tim to se odrazava na fudbalsku karijeru naseg kapitena, ne znam samo sto je zabranjeno to reci i zasto ne bi bio podlozan kritici ko i svako drugi sto bi bio da je na njegovom mjestu..
Nije njemu Amra kriva što je onomad izabrao City, pa kasnije Romu nakon što je već dobro srozao svoju reputaciju. U tom momentu se i Roma činila kao premija.
Uostalom, nema ništa pogrešno u tome da porodicu stavlja na prvo mjesto. Njegov život, njegova stvar i niko nema pravo da mu popuje oko toga.
Uostalom, nema ništa pogrešno u tome da porodicu stavlja na prvo mjesto. Njegov život, njegova stvar i niko nema pravo da mu popuje oko toga.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kakva crna Turska. Edin je World Class igrac
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 feb 2021, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ostaje u Romi i babuka preuzima kapitensku traku. Kraj price.
Liga sampiona je cilj.
Liga sampiona je cilj.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 feb 2021, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Goitivi ga Fonseka ko brata rodjenog.
Vidjet ćemo, ali lično mislim da mu to i nije neka neophodna stvar. Više pitanje nekog prestiža.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovo za Fener
Zbog toga sto se pokazuje nepostovanje prema covjeku koji je dao mnogo ovoj drzavi uprkos svim stvarima u zivotu kroz koje je prosao.QUARTERBACK je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:53samo je bezveze realno sto su se moderatori izlozili na pricu oko amre, jednostavno ona igra veliku ulogu u njegovim izborima u zivotu samim tim to se odrazava na fudbalsku karijeru naseg kapitena, ne znam samo sto je zabranjeno to reci i zasto ne bi bio podlozan kritici ko i svako drugi sto bi bio da je na njegovom mjestu..
Kako bi se ti osjecao da ti neko spominje porodicu ?
Edina iskljucivo treba spominjati zbog stvari s terena ne van njega, iako tu nema nijedne mrlje.
Druga stvar sto je on u bračnoj zajednici s osobom koju spominjete. U osnovnoj se uci sta je zajednica i da ne zavisi od jednog pojedinca niti počiva na porivima jedne osobe vec vise njih u cilju ostvarivanja zajednickog cilja prema tome ako ti želiš, i slicni poput tebe, vjerovati tabloidima i ostaloj zutoj stampi sta se dešava unutar njihova 4 zida bujrum.
Se queda
- Beduin
- Kontakt:
To si u pravu, zbog te proklete Amre i njenih glupih prohtjeva unistila je Dzeku, jadan osvojio Bundesligu i postao najbolji strijelac u historiji Wolfsburga, osvojio Englesku ligu gdje je direktno doprinjeo tome u zadnjim minutama, postao 3. najbolji strijelac u historiji Rome i vodio je do polufinala LP, najbolji strojelac u historiji BiH reprezentacije, medju rijetkima da je postigao 50+ golova u 3 razlicite lige u Ligama petice i tako dalje... uz sve te (ne)uspjehe ima vremena uljepsavati vrijeme svojoj porodici i fanovima, imati skladan brak i uzivati u njemu (barem tako izgleda, dok se ne pokaze drugacije).QUARTERBACK je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:53
samo je bezveze realno sto su se moderatori izlozili na pricu oko amre, jednostavno ona igra veliku ulogu u njegovim izborima u zivotu samim tim to se odrazava na fudbalsku karijeru naseg kapitena
Najzalosnije od svega je napacenost i zavist pojedimaca ovdje, vjerovatno usljed licnih neuspjeha i neostvarenosti kao muz, otac, poduzetnik i sve ostalo sto jedan Dzeko ima i boli ga kur4ina za nasim napacenim postovima.
Cuj Amra ga sputava i sj3bala mu karijeru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
nemojmo pretjerivati sada, amra sa bundesligom i wolfsburgom nema nista, necemo joj davati zasluge tamo gdje ne idu:-)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, b00t, bh22, Bordeaux433, Bosnjo22, CAGarfia, CHR, dukipajser, farenhajt, FerdinandF, Google Adsense [Bot], KockarVicin007, Lavcina, LeCoq, legendarnadruga, Matterhorn22, MikiPirs, MokraKifla, Nakata, stanjejepsihoticno, StevieG8, Wilshere10 i 177 gostiju.