FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne treba se porediti s Dinamom al treba učiti. Mi trebamo uspostaviti taj sistem da najbolji mladi igraci iz BIH dolaze u FKS pa neka ih dinamo od nas onda kupuje. Lukic je bio u Krupi nismo ga na vrijeme uzeli, Gojak je bio u Olimpicu pred nosom itd itd.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako ovo smisljeno rade. Prvo kupe klikove na nama, daju nerealnu nadu navijacima i onda kad dovedemo neko prosjecno i realno pojacanje, bit ce prvo nezadovoljnih nasih, a drugi ce se nasladjivati govoreci pisalo se o onome a ovoga dovode i sl
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ko se sjeca noci kad je Miske vecerao u gradu sa Ibrakovicem?
Od tada ja nijednoj glasini ne vjerujem. Jos je bilo realnije da tada Miske potpise vec sada ovaj Slovenac.
Od tada ja nijednoj glasini ne vjerujem. Jos je bilo realnije da tada Miske potpise vec sada ovaj Slovenac.
U Minhen se tad islo direktno na noge Misimovicu.Tad se bas kurcilo i pišalo po sirotinji ,Miske ugovor u Kini prekine naši mu odu na noge hladno kuci u Njemacku...Imam nekako osjecaj da je tad bilo puno više para nego sad.S tim sto se sad pametnije radi ali mislim i sa manje love.Bar se meni tako cini,nemozes dobra dva spojit
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 feb 2021, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Smijali se neki ili ne Misimovic je bio na korak do potpisivanja za nas.
Ono sto ga je odbilo su ocajni tereni i infrastruktura cijela. Uopste nije imao nista protiv toga da zavrsi karijeru kod nas. Bio je usmeni dogovor i pristanak cak.. ali..
Ono sto ga je odbilo su ocajni tereni i infrastruktura cijela. Uopste nije imao nista protiv toga da zavrsi karijeru kod nas. Bio je usmeni dogovor i pristanak cak.. ali..
- FKS -
-
- Kontakt:
Pitari okupirali instagram profil od Matavža

- AlfredNobel
- Kontakt:
E čuj platiti obeštećenje za jednog Beganovića..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Imam da bi odbjegli slovenac mogo doc na kosevo, posto je ovaj portal propali objavio taj info.
Nit imamo sportskog novinara nit sportske emisije nit sporske novine ni portala..
Ako su nam igraci amatercine teske liga amaterska a jeste, pa moze se bar otic diljem bosne na te faksove gdje se uci nivinarstvo uzet 20 ucenika koji su novinarstvo sa 10 tkam zavrsili a da im je babo majka na bireo zadnjih 24 godine. Dadnite ljudima platu, prepisite nesto od hrvaski slovenski njemacki americki medija bar ako prije niste imali para za avionsku kartu da odete u Ameriku imas sad sve na internetu zar smo toliko zaostali da neznamo prepisat.
Kad bi imali medij ( bar su sportske medije slobodne ako ove politicke nisu)
Postavit pitanje husrefu jesil uzo sve po ugovoru sto te sledovalo jel sve isplaceno u roku
Pitat amara jesil namjesto utakmice zasto ti je babo bio sportski kriminalac kolko je uzo od tresnjevke para, jesil zelju dobio na sudu jesil naplatio 600 k km itd
Izdtrazit kako se zrinjski finansira kao sb borac
Izbacivat svaki dan skolu i sportski karijeru od ovih u savezu postavljat pitanje budalama sta si ti i ti u zivotu bio u sportu sta si postigo u sportu sta si uradio za bh fudbal od rata pa vamo
A ne ovde podpisuje slovenac pa tri reda nema nista od podpisivanja
Mrs
Nit imamo sportskog novinara nit sportske emisije nit sporske novine ni portala..
Ako su nam igraci amatercine teske liga amaterska a jeste, pa moze se bar otic diljem bosne na te faksove gdje se uci nivinarstvo uzet 20 ucenika koji su novinarstvo sa 10 tkam zavrsili a da im je babo majka na bireo zadnjih 24 godine. Dadnite ljudima platu, prepisite nesto od hrvaski slovenski njemacki americki medija bar ako prije niste imali para za avionsku kartu da odete u Ameriku imas sad sve na internetu zar smo toliko zaostali da neznamo prepisat.
Kad bi imali medij ( bar su sportske medije slobodne ako ove politicke nisu)
Postavit pitanje husrefu jesil uzo sve po ugovoru sto te sledovalo jel sve isplaceno u roku
Pitat amara jesil namjesto utakmice zasto ti je babo bio sportski kriminalac kolko je uzo od tresnjevke para, jesil zelju dobio na sudu jesil naplatio 600 k km itd
Izdtrazit kako se zrinjski finansira kao sb borac
Izbacivat svaki dan skolu i sportski karijeru od ovih u savezu postavljat pitanje budalama sta si ti i ti u zivotu bio u sportu sta si postigo u sportu sta si uradio za bh fudbal od rata pa vamo
A ne ovde podpisuje slovenac pa tri reda nema nista od podpisivanja
Mrs
- feniksptica
- Kontakt:
Dobro jutro Slovenijo
- Osttribine
- Kontakt:
I gle cuda od svih liga gdje bi mogao igrati on odabere jednu od najgorih liga u Evropi, kakav slovenski portal, nema vise sportskog novinarstva, ti portali sto lupaju ne može vagon povuci.OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:26Tacno, samo sto Tim hoce da vrati karijeru, a Vedo zavrsava. I jbga nece Slovenski portali uzimati vijesti sa infa ili ss foruma. Realno.
- feniksptica
- Kontakt:
Prihaja

Ima li sta realno
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Hocemo li krenuti danas sa hajrom?
Ustao na desnu, istuko zenu, mačku, radi uroka, pozvao oba lifta na zadnji sprat i na posao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.