E tu bi joj i bio krajNebeskaSila96 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:32@gaston snašao si se ti![]()
@ljuman hajde i ti u svabiju![]()
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Haha ma brate bio batalio kladaru a i nisam ni koristio forum skoro nikako.Pa u ovoj koroni se opet navukaoLjumanM95 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:37E tu bi joj i bio krajNebeskaSila96 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:32@gaston snašao si se ti![]()
![]()
Živ si oyebino znači, ovaj smrdo se javi makar nekad
Cluj 0:0 hz
Cluj daje gol bilo je @1,85
Cluj daje gol bilo je @1,85
Ne seri, znamo svi da si se ozenio siso.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:54Haha ma brate bio batalio kladaru a i nisam ni koristio forum skoro nikako.Pa u ovoj koroni se opet navukaoLjumanM95 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:37E tu bi joj i bio krajNebeskaSila96 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:32@gaston snašao si se ti![]()
![]()
Živ si oyebino znači, ovaj smrdo se javi makar nekad
![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- feniksptica
- Kontakt:
Mogo je vala Porto jos jedan dan.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ovo klađenje na over/under igrača je čisti mazohizam
Lijepi fudbal
Lijepi fudbal
- Shategabri
- Kontakt:
Ma i fudbal mi se zgadio sinoć kad onaj konj iz Watforda promaši loptu u 90. minuti u svom šesnestercu, a ja imam -2,5
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2021, 10:22Ma i fudbal mi se zgadio sinoć kad onaj konj iz Watforda promaši loptu u 90. minuti u svom šesnestercu, a ja imam -2,5![]()
Ima i toga, ali džaba, ništa k'o ova nemoć kad Lavine na poluvremenu ima četiri poena i ja znam da sam ga popušio
- Shategabri
- Kontakt:
Igrači NBA su ko rulet, navuku te kao dobiješ, a onda krene tako da ti ogadi život, prvo padaš po jedan nekim nesretnim okolnostima, onda se desi noć kao sinoć gdje je bilo nemoguće fuliti Lavinea, Ziona, Shaia i ostalu kompaniju.Oikamid je napisao/la: ↑02 feb 2021, 10:30Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2021, 10:22Ma i fudbal mi se zgadio sinoć kad onaj konj iz Watforda promaši loptu u 90. minuti u svom šesnestercu, a ja imam -2,5![]()
Ima i toga, ali džaba, ništa k'o ova nemoć kad Lavine na poluvremenu ima četiri poena i ja znam da sam ga popušio![]()
Pogodio sam Markanena
Koševo Zapad
- kladionicar03
Nikad više 2 ligu italy
- feniksptica
- Kontakt:
**** majku Seria B kad ne odigram 3 gola padnu za 15 minuta. Kad ne igram ne udju u 16m za cijelu utakmicu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Liga sa najvišim lopovlkom. Meni je 2 gola trebalo za 200kmfeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:07**** majku Seria B kad ne odigram 3 gola padnu za 15 minuta. Kad ne igram ne udju u 16m za cijelu utakmicu
Jel ovaj arsenal ikad igrao za igrače a ne kladionicu?
Kako debilnu isplatu daju. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Gaston @ Fürth je jak. To se vidi po tabeli i statistiki.ovo je Cup gdje sve moguće pogotovu kod svaba. Vidiš Leverkusen je ispao
Fun fact:
RW Essen koji je izbacio Leverkusena je posljednji put izgubio u februaru prosle godine.
RW Essen koji je izbacio Leverkusena je posljednji put izgubio u februaru prosle godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.