Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

strujasamo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 09:54Valja mi otiči da obiđem svoju vip ložu na merdevinama Krčio sam ja jedno 5-6 dana brdo skidao korov sa ograde i stepenice napravio da mogu gledati utakmicu Konto sam da donesem daske i stubova da napravim rasklopivu pravu ložu i poslije utakmice skloniti
Ovo dovoljno govori:SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 15:40Ovaj TSC je top organizovan klub, trebamo se na njih ugledati.
Ovo je utakmica koju smo Izgubili 2-1 Joldic fulao penal, prvi poraz nakon serije 9 utakmica bez primljenog Gola. Ovdje Sam bio sa Slomljenom nogom u Gipsu bukvalno me unijeli na stadion tada, ovo je meni najdraza ekipa,te polusezone sa Zeljom igrali viktorije u njihovom sesnestercu, posle utakmice Guso kaze da u zivotu nije igrao protiv bolje ekipe...
Da... Plus Kappini najjači dresovi ikadEdin1982 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 06:27Ovo je utakmica koju smo Izgubili 2-1 Joldic fulao penal, prvi poraz nakon serije 9 utakmica bez primljenog Gola. Ovdje Sam bio sa Slomljenom nogom u Gipsu bukvalno me unijeli na stadion tada, ovo je meni najdraza ekipa,te polusezone sa Zeljom igrali viktorije u njihovom sesnestercu, posle utakmice Guso kaze da u zivotu nije igrao protiv bolje ekipe...
![]()
Vidiš ove igrače i smuče ti se ove sadašnje "zvijezde" ne samo u Slobodi nego u čitavoj BH PL, čast izuzecima
Ma neuporedivo. Ali mislim da je tako i na najvišem nivou - Liga petica i Lige šampiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.