RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
izgleda da je na ovom linku prenos
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Bez obzira sto je prva pripremna utakmica, kondiciono stanje igraca, trka i borba za 10.
Fali spic ali ovo sve sto gledam sada je super, Koki i igra nogom top
Fali spic ali ovo sve sto gledam sada je super, Koki i igra nogom top
Ti si naša ljubav jedina!
Mali Sijamija je za Zubanovica Didier Drogba.
- OldFashioned
- Kontakt:
Sasvim pristojno za prvu pripremnu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Zubanović je visoki Ćatić , ništa bolji nije po prikazanom danas.
Lijevi bek u drugom poluvremenu danas , mislim da je bio Jelovac , odron od partije odigrao momak , morat će se naći neka i zamjena na beku da može uskočiti , ne daj Bože ući u polusezonu sa 3 beka u rosteru.
Koki je imao grešaka danas , ali je imao i dobrih stvari , nadoći će to sa utakmicama vjerujem.
Seid tanak , nije se sastao sa loptom kako treba , a niti je nešto pozitivno uradio kada je dobije , uglavnom ako se ne popravi smatram da mu ne treba ponuditi produženje ugovora. Dati mu priliku na pripremnim , ako stagnirao i dalje , ne znam šta više učiniti s njim.
Zadovoljan sam trkom i zalaganjem uglavnom za prvu pripremnu , sa novim špicem ovo će dobro izgledati.
Lijevi bek u drugom poluvremenu danas , mislim da je bio Jelovac , odron od partije odigrao momak , morat će se naći neka i zamjena na beku da može uskočiti , ne daj Bože ući u polusezonu sa 3 beka u rosteru.
Koki je imao grešaka danas , ali je imao i dobrih stvari , nadoći će to sa utakmicama vjerujem.
Seid tanak , nije se sastao sa loptom kako treba , a niti je nešto pozitivno uradio kada je dobije , uglavnom ako se ne popravi smatram da mu ne treba ponuditi produženje ugovora. Dati mu priliku na pripremnim , ako stagnirao i dalje , ne znam šta više učiniti s njim.
Zadovoljan sam trkom i zalaganjem uglavnom za prvu pripremnu , sa novim špicem ovo će dobro izgledati.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Timska igra je bila solidna, kao da je zadnja utakmica bila jučer a ne prije 2-3 mjeseca
Pojedinci se mogu pohvaliti dobrim individualnim partijama ali dosta igrača, pogotovo oni koji su inače na klupi (osim Sijamije) moraju se poboljšati ako žele minute, ili da ikako ostanu u Veležu
Seid nije imao dobru utakmicu ali s obzirom da mu je ovo prva utakmica nakon povrede, halalim mu
Hasanović ko Zeljković, krenuo gdje je stao
Ćosić mi je bio izrazito tanak danas, lakše se Vesna Vulović dočekala na noge nego on
Pojedinci se mogu pohvaliti dobrim individualnim partijama ali dosta igrača, pogotovo oni koji su inače na klupi (osim Sijamije) moraju se poboljšati ako žele minute, ili da ikako ostanu u Veležu
Seid nije imao dobru utakmicu ali s obzirom da mu je ovo prva utakmica nakon povrede, halalim mu
Hasanović ko Zeljković, krenuo gdje je stao
Ćosić mi je bio izrazito tanak danas, lakše se Vesna Vulović dočekala na noge nego on
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Zubanovic je menadzerski igrac,koji se nekim vezama uvalio u nas klub.Treba sto prije otjerati to **** iz kluba
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Ma otac mu je mislim menadžer.Neznam što su dopustili da mali dođe, sjećam se da je stari učestvovao u odlasku onog majmuna u Želju, kad su preko pojedinih kamatara pokušavali prijetiti nekim ljudima u klubu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Niko ne komentariše fenomenalno postavljanje Kjosevskog kod slobodnjaka... 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Dobro je on stao, ali je napravio dva koraka dvije sekunde prije nego što će igrač udariti po lopti. To ne znam odakle i gdje mu dođe, ali u ovakvim situacijama na golmanu je samo da ne primi u svoju stranu, a ako ga zabode preko zivog onda je majstor..
Gdje Boba bio danas, je li igrao?
Ti si naša ljubav jedina!
-
Mostarac45
- Kontakt:
Polako ljudi tek je prva utakmica i to na plasticnom terenu
Neka su se momci malo istrcali ovi sto su bili ozljedeni da osjete duele i igru,sad nadam se da ce brzo ta pojacanja samo da nisu ova imena handzic i suberta da ti se kosa na glavi digne kad pomislis samo na njih.Forca Velez
Neka su se momci malo istrcali ovi sto su bili ozljedeni da osjete duele i igru,sad nadam se da ce brzo ta pojacanja samo da nisu ova imena handzic i suberta da ti se kosa na glavi digne kad pomislis samo na njih.Forca Velez
Nije, Bogdanović prvo, Kjosevski drugo poluvrijeme
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Ima li napadaca ljudi na vidiku???
Jer uci u drugu polusezonu sa nekim losiji napadacem od Mulica i da to presudi da se ne izadje u evropu onda ni tih 400 000km sto se dobije imat ce gorak okus....jer evropa daleko vise daje ....a ovdje jedan igrac pravi razliku, jer su timovi u par deka.
Napadac ce moraaaa naci, nema nikakve ispirke, a bek koji ce biti stub odbrane i onda se mozemo nadati necemu.
Jer uci u drugu polusezonu sa nekim losiji napadacem od Mulica i da to presudi da se ne izadje u evropu onda ni tih 400 000km sto se dobije imat ce gorak okus....jer evropa daleko vise daje ....a ovdje jedan igrac pravi razliku, jer su timovi u par deka.
Napadac ce moraaaa naci, nema nikakve ispirke, a bek koji ce biti stub odbrane i onda se mozemo nadati necemu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Apsolutno se slažem, nadam se da će se ovo kockanje oko vremena u vezi pojačanja isplatiti. Široki Brijeg je otpao iz utrke za Evropu u to sam siguran, Željezničar u problemima. Zrinjski nije doveo neko pojačanje za prevagu. Svi ovi faktori se moraju, ili barem bi trebali da se iskoriste.
..Sretan rođendan FEDJI DUDIČU.Volio bi da ostane što duže na klupi VELEŽA.i da nas odvede na evropsku scenu.Jedan od kabdidata za novog Selektora nlade reprezentacije BIH.
Hoce li biti prenosa danas RAja?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Hoće drug. YouTube ili Citytv.
Ako nemaš Citytv biće na YouTube-u.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Hvala bRAte nek si mi ziv i zdravRacioEmocionalan je napisao/la: ↑02 feb 2021, 09:51Hoće drug. YouTube ili Citytv.
Ako nemaš Citytv biće na YouTube-u.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Oldfashioned i doox su tipovi ljudi koji su pljuvali po igracima nakon poraza u PRIJATELJSKOJ utakmici protiv tc nedavno, pametnom dosta. Ako vam smeta sto se ne dovodi niko, de izvalite kes pa ce se dovest 3 Moraitisa, ili najbolja opcija za vas; sutite. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.