Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Auu danas pojačanja za Sarajevo, ne znam doduše hoće li sva trojica danas staviti potpise ali eto, po mojim saznanjima Vedad Ibišević, Carlos Valderama i Ivica Šurjak, samo se nadam da portali nece prije objaviti da ne propadne jbg.
- feniksptica
- Kontakt:
@nekoIzMostara tek sad vidim sto si se upalio. Nisam ni znao da Velez ide u Tursku. Mislio sam ovako na pojedicne izlete ili ljetovanja nasih ljudi gdje skandinavci i svabe dolaze po Hrv a mi idemo u Tursku npr. I dalje glavni razlog zasto nismo otisli u Tursku je bespotrebno svakodnevno testiranje..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
imaju videosnimak sa priprema Veleza koji ce ti dokazat da je upravu, to sto je snimak iz 63. ne mjenja stvari

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Navijač Sarajeva dočekao da Hadžija dovede novog napadača.

Navijač Veleza docekao da osvoji nesto

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Borac odbio ponudu od dva miliona KM za Jovu Lukića!
Iako je sportski direktor Borca Dejan Lukendić nedavno izjavio kako prvi strijelac Banjalučana Jovo Lukić vrijedi milion evra, iz Antalije stiže vijest da je rukovodstvo "crveno-plavih" odbilo takvu ponudu za mladog golgetera!
Kako nezvanično saznajemo, jedan turski velikan želio je da u svoje redove dovede 22-godišnjeg napadača, ali u Borcu nisu željeli da prihvate ponudu od skoro dva miliona KM (milion evra).
Ovo bi bio najveći transfer u istoriji Borca, ali je procijenjeno da je rano da puste najboljeg napadača i mladog reprezentativca BIH.
Lukić je potpuno "eksplodirao" u posljednjih godinu dana. Nakon sjajnih izdanja u Krupi, gdje je bio prvi strijelac Prve lige Republike Srpske, nastavio je da rešeta mreže i po dolasku u Borac.
Na 17 utakmica jesenjeg dijela m:tel Premijer lige BiH postigao je osam golova.
Mondo
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šuplja 1/1ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑02 feb 2021, 11:14Borac odbio ponudu od dva miliona KM za Jovu Lukića!
Iako je sportski direktor Borca Dejan Lukendić nedavno izjavio kako prvi strijelac Banjalučana Jovo Lukić vrijedi milion evra, iz Antalije stiže vijest da je rukovodstvo "crveno-plavih" odbilo takvu ponudu za mladog golgetera!
Kako nezvanično saznajemo, jedan turski velikan želio je da u svoje redove dovede 22-godišnjeg napadača, ali u Borcu nisu željeli da prihvate ponudu od skoro dva miliona KM (milion evra).
Ovo bi bio najveći transfer u istoriji Borca, ali je procijenjeno da je rano da puste najboljeg napadača i mladog reprezentativca BIH.
Lukić je potpuno "eksplodirao" u posljednjih godinu dana. Nakon sjajnih izdanja u Krupi, gdje je bio prvi strijelac Prve lige Republike Srpske, nastavio je da rešeta mreže i po dolasku u Borac.
Na 17 utakmica jesenjeg dijela m:tel Premijer lige BiH postigao je osam golova.
Mondo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za te pare bi ga Drasko licno odnjeo u Antaliju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- svrakino1921
- Kontakt:
dok aktuelni bosanskohercegovački prvak FK Sarajevo duguje oko 820.000 KM.
A aktuelni bosanskohercegovački doprvak FK Željezničar?svrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 12:28dok aktuelni bosanskohercegovački prvak FK Sarajevo duguje oko 820.000 KM.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Krenuli vasim stopama.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 12:28dok aktuelni bosanskohercegovački prvak FK Sarajevo duguje oko 820.000 KM.

Kone sa nule na 800 000 duga, ja kada lijepo kažem da nesto nestima i da imaju finansijskih problema kao i svi oni ne vjeruju 

Zasto? Rahmanovic otisao, pokusavate uvaliti Kovacevica, prodati Milicevica nebi li pokrili troskove nastale zbog korone
Pa vise od milion maraka vam je samo prihod od karata kao i kod nas a toga sada nema da ne spominjem sponzore
Niste ni vi izuzetak i nema potrebe da lazno predstavljate neke stvari mnogo veci klubovi imaju problema ali ne
Kod vas je med i mlijeko, ali ipak idete u Hrvatsku na pripreme, i pokusavate prodati standardne prvotimce nebi li bili na nuli i ovaj dug poreznoj je
dokaz tome
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Kakvi bolesnici, a ne kontaju da isplatom plata, da se rijesavamo duga

Mi da smo htjeli, prodali bi i Kovacevica i Milicevica, a Bgm ne vidim da smo ih prodali. Odbili 600.000 eura za Pidru, a laFo prodajemo sve zivo

Mani se suplje bolan
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.