Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva legarija igra kod ovih bugara kad torpedo vodi?
- feniksptica
- Kontakt:
Kakvi to igraci igraju kod zelje kad ih ne mozete dobiti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ejjj djecko,..pa vi petice primate od zeljkana.feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:46Kakvi to igraci igraju kod zelje kad ih ne mozete dobiti

1 smo primili ove sezone, slavili su to heftu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
I je l im to pomoglo da osvoje titulu ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Merakk1921
- Kontakt:
Koja patnja, kakva utakmica.. pa razumijemo da su noge teske, al akcije fine da ne sastavis od noge do noge 90min, govorim o Želji a naravno i Veležu iako su kao malo bolji bili, ali brate sta je ovo, oci me jos bole
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I, jesmo li vidjeli?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:28Teška situacija, FK Izgovori, vidjet ćemo šta će im prvi tim protiv osrednjeg Levskog.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Eno i Levski osrednjiHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:16I, jesmo li vidjeli?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:28Teška situacija, FK Izgovori, vidjet ćemo šta će im prvi tim protiv osrednjeg Levskog.![]()

Pa sta je ovo, ko god igra protiv Sarajeva prije utakmice se pretvori u osrednju ekipu.
Joj Saraj'vo brate, popucat ce im cirevi

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pobijedili Levski to im je statisfakcija

- svrakino1921
- Kontakt:
Ako cemo iskreno meni je veca satisfakcija osvojiti titulu, međutim za to ćemo morati pričekati 3-4 mjeseca.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sine dragi, zato sam napisao "osrednji" ljudi su nekoliko bodova od posljednjeplasiranih ekipa u ligi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:16I, jesmo li vidjeli?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:28Teška situacija, FK Izgovori, vidjet ćemo šta će im prvi tim protiv osrednjeg Levskog.![]()

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pronasao se u zadnjoj rijeci, pa mu smijesno.SSR je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:29onako je napisao/la: ↑02 feb 2021, 13:57A dug samo pokazuje da sve radimo transparentno i na puni iznos plate. Jer, ako nas nije bilo na spisku u 9 mjesecu, znaci za 3 mjeseca imamo 820.000 duga, mjesecno haman 300.000 uplacujemo drzavi. Dok kod drugih dug naraste puno manje. I sto je najbitnije i ovo cemo platit kao sto smo i ovo do sad platili, a drugi ce da vrte, muljaju, pate se i kao nas ismijavaju. Bijednici!!!![]()
![]()
![]()
Dokle je Mocinic, da je igrao danas mozda bi i dobili, dobar je on igrac.
since 1973
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa eto, vidio si. A očekivao da će izgubiti da se možeš po temi glupirati sa prijateljima. Šteta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:20Sine dragi, zato sam napisao "osrednji" ljudi su nekoliko bodova od posljednjeplasiranih ekipa u ligi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:16I, jesmo li vidjeli?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:28Teška situacija, FK Izgovori, vidjet ćemo šta će im prvi tim protiv osrednjeg Levskog.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
A jbg svaki put vaki naki, niko ga drugi ne zabije, a ubise pricom joooooj svako bi ga dao....al malo ih stalo....
Hajde valjda dovedemo neku azdahu za spica pa da ne slusam budalastine.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisam pratio šta kažu navijači FK Sarajevo odakle im ovoliki dug, može li mi neko prepričati?
Imaju pare ali namjerno ne uplaćuju, čekaju da odjednom iskeširaju milion KM?
Sve je ovo zapravo greška, UIO njima duguje?
Imaju pare ali namjerno ne uplaćuju, čekaju da odjednom iskeširaju milion KM?
Sve je ovo zapravo greška, UIO njima duguje?
- prisonbreak
- Kontakt:
Nisam siguran. Prije 3 mjeseca tacno isti iznos dugovanja im bio. 4 328 ... tako i sada, sto znaci da nisu nista uplacivali za dugovanja, pitanje da li su uplacivali i redovne doprinose.Mokes je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:50Zato što imaju potpisan reprogram tih dugova. Uslov za dobijanje licence nije da nemaš dugovanja (onda haman niko ne bi igrao Europu), već potpisan repogram. Nije Željezničar izgubio licencu zbog duga, već što do 31.3. nisu izmirili obavezu ili potpisali reprogram. X puta se desilo da se nekom igraču duguje, pa on pristane na potpis, samo da klub dobije licencu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Klubovi iz drage nam' PLMerakk1921 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:06Koja patnja, kakva utakmica.. pa razumijemo da su noge teske, al akcije fine da ne sastavis od noge do noge 90min, govorim o Želji a naravno i Veležu iako su kao malo bolji bili, ali brate sta je ovo, oci me jos bole

Sta bi ti da lete za milju KM.... Pa nije Serie A
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisam ja ništa očekivao, niti sam išta vidio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:22Pa eto, vidio si. A očekivao da će izgubiti da se možeš po temi glupirati sa prijateljima. Šteta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:20Sine dragi, zato sam napisao "osrednji" ljudi su nekoliko bodova od posljednjeplasiranih ekipa u ligi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na kraju krajeva, nemam nikakvih problema sa FKS, već ovom frakcijom krezubih Emirovih sendvičara i naravno Emirom.
Evo izgleda i sa tobom se može lijepo pričati

⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.