Đokanovic je ono bio.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 02 feb 2021, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
- feniksptica
- Kontakt:
Nema Sancheza, kamuflaznog i ostale onog sto navija za Mancester samo onog jsvvstjvsstjvst sad nesto. Ne modu docekat gol Levskog sigurno da kaze jesmo vam rekli
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Janez dzaba ces dodji...Hare je ubica...
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Hajmo sinovi s Koševa, samo jakoooo
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ja sam vidio Hebiba, a poslije toga šut Sušića.. Do mene je..
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ko ce drugi? Oteo loptu i sjajno istrcao i asistirao, mat pozicija bukvalno ali Djokanov najveci problem se pokazao jbg (igra nogom).johntravolta123 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:44Djokanovic pa onda sut Pejovica
Ne znam ko je dodao da nije Hare ?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Dosta konkretnije u 2. poluvremenu 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Sad je imao Andrej jos jedan volej al je skinu golman maestralno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tatar preokrenu utakmicu ulaskom! U drugom smo ko druga ekipa, trebali smo voditi bar 2 razlike.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pejovic je ono bio, a ovaj komentator rekao Andrej
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tino docent
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav bi Tatar još bio bolji za klasu, da ne igra preko K jer ne želi ostati 

Treba ovog golmana Levskog dovesti, nije normalan.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Odlicno je ufatio volej al je dobro skinu golman
Ne znam da je Pejovic imao takav sut inace....valjda ga nekad slozi iz igre tako

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Jesam vam rekao, kakvi debilni zakljucci sabrinih pickolizacafeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:45Nema Sancheza, kamuflaznog i ostale onog sto navija za Mancester samo onog jsvvstjvsstjvst sad nesto. Ne modu docekat gol Levskog sigurno da kaze jesmo vam rekli

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- hordasDoboj
- Kontakt:
Daj Zinedina da vidimo, fali nam stativa i prečki 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To su ti navijaci Sarajeva, boze sacuvajJVVVST je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:53Jesam vam rekao, kakvi debilni zakljucci sabrinih pickolizacafeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:45Nema Sancheza, kamuflaznog i ostale onog sto navija za Mancester samo onog jsvvstjvsstjvst sad nesto. Ne modu docekat gol Levskog sigurno da kaze jesmo vam rekli![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa sto samo feniksu tepas?
I mi ostali zasluzujemo tu titulu!!!
I mi ostali zasluzujemo tu titulu!!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Arhitekt, bavaracmujo, Beli98, bosnas_, bvsic, CentarsutNaClanak921, damir_82, Dave, Ferroviere1987, goGlobal, insimadop, Kaunas, Lokomotifa, Mostarska, MrPink, MSOZ101, nedimmmm1337, Noke995, PapakIzSa, pitara, Posejdon, ronaldo99, Seipronto, skoJaa, UltraNorth i 181 gost.