Još imate traume od Levskog ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma ne znamo ni mi, pretpostavlja se da je od 3 mjeseca plata porez neplacen, jer u oktobru 2020 nije bilo dugovanja...
Znate li zašto 3 mjeseca porez nije uplaćivan?
Jer placamo plate kvartalno a ne svaki mjesec...SF6 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:40Znate li zašto 3 mjeseca porez nije uplaćivan?
Bez zaebancije pitam, mislio sam da vi mnogo bolje stojite.
Pa njima je i Cetic bio osrednji.Miljacka je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:17Eno i Levski osrednjiHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:16I, jesmo li vidjeli?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:28Teška situacija, FK Izgovori, vidjet ćemo šta će im prvi tim protiv osrednjeg Levskog.![]()
![]()
Pa sta je ovo, ko god igra protiv Sarajeva prije utakmice se pretvori u osrednju ekipu.
Joj Saraj'vo brate, popucat ce im cirevi![]()
Da nisi glup kao sto jesi, znao bi da je za ovu vrstu poreza zaduzena Porezna uprava entiteta, a ne drzava Uorava za indirektno oporezivanje.
Haahah ja gluperde pa za Matavza su objavili mediji kao i za ovoga a ne mi,mozda na kraju dodje neko ko vrijedi 100 maraka kao da mi mozemo zabraniti da pisu ja bolida sta je ovo
Igor Gluscevic u talu s Hadzicem ih namirio na napadaca.
Sve oni znaju, kao i za seate i za Ćelavca i sve ostalo samo se malo prave toše, vidiš da je sve idelno po njima, a vamo ne placaju porez jer kaoStrikeWarzone je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:59Igor Gluscevic u talu s Hadzicem ih namirio na napadaca.
Druze ako ne znas onda idi na prepucavanja. A ne znasSSR je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:02Sve oni znaju, kao i za seate i za Ćelavca i sve ostalo samo se malo prave toše, vidiš da je sve idelno po njima, a vamo ne placaju porez jer kaoStrikeWarzone je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:59Igor Gluscevic u talu s Hadzicem ih namirio na napadaca.
kvartalno ga placaju, dok istovremeno obracunavaju porez na bruto platu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.